Hüma
Altın Üye
Hım.yok bide töbe töbe
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hım.yok bide töbe töbe
ya sen şimdi ne bu hayret bişey
Hayret bir şeysin ya sen şimdi.ya sen şimdi ne bu hayret bişey
aferin lan güzeldi bu beğendimHayret bir şeysin ya sen şimdi.
En son kontrol ettiğimde yıl 2020'ydi. Şüpheye düştüm bir daha baktım yanılmamışım gerçekten de 2020'deymişiz.
Sevgili Romalılar, muhafazakar Anadolu ahlakçılığından sıyrılmanın sizce de vakti gelmedi mi? @Shinigami çok doğru bir noktaya temas etmiş. Her ilişki yürüyecek ve nihayete erecek diye kaide yok. Medeni bir şekilde konuşarak biten bir ilişkinin farklı bir şekilde sürdürülmesinin nesi yanlış ben bu noktayı pek anlayamıyorum.
Türkiye'de bir "eski sevgili" imajı var ve bu imaj gördüğüm kadarıyla -sözüm meclisten dışarı- hayatını hala lise yıllarındaki ergence değer yargılara göre şekillendiren insanlarda ortaya çıkıyor. Ne diyeyim kimseyi yargılamıyorum, herkesin değer yargısı kendine ama ben yukarıda dediğim gibi neden yanlış o kısmı anlamlandıramıyorum. Ha bu konuda bir yorumum var onu da söyleyip bitireyim, genelde eski sevgili ile arkadaş kalamayan insanların çoğu duygularına güvenemiyor.
Ps: İşbu yorum hiçbir kişi ve kurumu hedef gözeterek yazılmamıştır.
Her bunyenin kaldirabilecegi bir durum değil.
Kisisel farkindaliginiz overdose oldugunda kabullenebileceginiz bir durum. Cok toz yutulmasi gerek...
Ben overdose degilim overdose tanidigim kisiler icin soyledim agacim.Tek taraflı mı bu işler yiğidim? Hadi sen overdose birisin. Karşındakine de aynı şekilde kefil olabilir misin?
Bir görüş diyor ki; insan her türlü potansiyele sahiptir. Ortaya çıkması için belirli şartların oluşması yeterlidir.
Kime sorsan; overdose.
Ben overdose degilim overdose tanidigim kisiler icin soyledim agacim.
Abi herkes oyle degil iste sen camdan asagi suzulen bir yamur damlasinda yitip giden umutlarini izlersinHangi çağda yaşıyoruz, lütfen Nejla.
Tutkulu bir aşka yaşamış, her hücremizi tanıyorsak ne olmuş yani?
Abi herkes oyle degil iste sen camdan asagi suzulen bir yamur damlasinda yitip giden umutlarini izlersin
Baskasi
"Disarida yagmur meterolojinin aksine bir hayli çetin seyrediyor. Hmmm neyse gidip fularimi taktiktan sonra los isik da sekersiz kahve mi yudumlayip freud okuyim" der.
Seni uzen kadının allah belasini versin prodomestos abim. Sen guzel bi abiye benzion, allah seni basimizdan eksik etmesin abimHepimiz insanız. İnsan üzerine yapılan çok fazla çalışma var. Beynin belli başlı çalışma prensipleri var. İstisnaların çok yaygın popülist söylemlere dayanak olması mümkün değil. Hikaye anlatan bir kesim var.
Veya tek gecelik ilişkilerini "eski sevgili" olarak görüyorlar. Sevgili; sevilen, aşık olunan kişi.
Sevdiği, aşık olduğu kişiye duyarsız kalabileni incelemek lazım bence.
Var oluşuna saldırdığımda savunma mekanizmaların çalışır. Haklılığımı dikkate almazsın. Bu durum sabitken, tepkiler değişkendir. Fakat yoğun uyuşturucu etkisindeki insanlarda bu durum böyle olmaz.
Bundan yola çıkarak, "her insan aynı değildir" demek düşündürür.