Eski sevgiliyle nasıl arkadaş kalınır?

Konu sahibi son olarak 1194 gün önce görüldü
Her iliski yuruyecek diye bir kaide yok. Bazen cok iyi arkadas olabildiginiz/olabileceginiz biriyle bir iliskiyi yurutemeyebiliyorsunuz. Eger kotu bir sekilde yollar ayrilmamissa, gercekten kendisine, dusuncelerine ve hayat gorusune deger verdigim biri ise, belirli bir zaman sonra konusmaya devam etmek isterdim.

Iki taraf icin de duygular bitmisse olabilecek bir durum tabi ki bu. Eski defterleri acmadan, kalp kirmadan muhabbet edilebiliyorsa, ne mutlu.

Gerek var mı yahu, çirkinleşmemek yeterli.
Selam verip vermemek size kalmış. Ama arkadaşlık, zor. Gerek yok bi kere. Alttan çıtçıtlı badi kadar gereksiz.

@Larien çıtçıtlı badi beli korur. Sıcak tutar. Çok gerekli bence.

Ben giyemiyorum. Çok sıkıcı içinde durmak onun. skljslsn

Eski sevgili konusu nasıl çıtçıtlı badiye gelebilir arkadaş. Nasıl bi forum oldu burası.

Ben eski sevgili ile nasil arkadas kalinir diye acmistim konuyu ne ara giyime kusama geldi bu konu hayret ediyorum size :)

Çıtçıtlı badi ve babet çorabı, tekstil ürünlerinin yüz karasıdır @climax @angie

Dediğim gibi eski sevgiliyle arkadaş kalmak, bu tekstil ürünleri kadar manasız:D sbsbd

göbek deliğine dokunmak gibi bişey

Eski sevgili, yeni sevgiliyle nasıl tanıştırılır?

Kalınabilir, ilişkinizin süreci ve dinamiğiyle ilgili
İlle kanlı bıçaklı mı olunması lazım

unutun gitsin ne arkadaş olacaksınız
Adı üstünde eski
Normal arkadaşlarınız zaten vardır

En son kontrol ettiğimde yıl 2020'ydi. Şüpheye düştüm bir daha baktım yanılmamışım gerçekten de 2020'deymişiz.

Sevgili Romalılar, muhafazakar Anadolu ahlakçılığından sıyrılmanın sizce de vakti gelmedi mi? @Shinigami çok doğru bir noktaya temas etmiş. Her ilişki yürüyecek ve nihayete erecek diye kaide yok. Medeni bir şekilde konuşarak biten bir ilişkinin farklı bir şekilde sürdürülmesinin nesi yanlış ben bu noktayı pek anlayamıyorum.

Türkiye'de bir "eski sevgili" imajı var ve bu imaj gördüğüm kadarıyla -sözüm meclisten dışarı- hayatını hala lise yıllarındaki ergence değer yargılara göre şekillendiren insanlarda ortaya çıkıyor. Ne diyeyim kimseyi yargılamıyorum, herkesin değer yargısı kendine ama ben yukarıda dediğim gibi neden yanlış o kısmı anlamlandıramıyorum. Ha bu konuda bir yorumum var onu da söyleyip bitireyim, genelde eski sevgili ile arkadaş kalamayan insanların çoğu duygularına güvenemiyor.

Ps: İşbu yorum hiçbir kişi ve kurumu hedef gözeterek yazılmamıştır.

Geri