Eski sevgiliyle nasıl arkadaş kalınır?

Konu sahibi son olarak 1194 gün önce görüldü
eski sevgilileriyle iddia bayisinde tanışmışlar herhalde...
o şekilde anıyorlar.
eski sevgiliyle arkadaş kalmaya kendinizi zorlamayın, ona çok arkadaşlık da denmeyebilir, kötü ayrılmıyorsanız düşman olmadan devam edersiniz, yolda molda karşılaşsan selam verirsin, ne bileyim bir şey olur önemli yazarsın da oturup her gün eski sevgilimi arayıp nasılsın diyeceksem zaten niye ayrıldık :(

arkadaslar kendi goruslerinizin tum dunyada kabul edilir olduguna sizi kim inandirdi ben cozemiyorum. He aynen senin dedigin gibi eski sevgilisi ile arkadas kalan herkes swinger partilerinde ya da eski sevgilisinin koynunda. Iyi ki soyledin, sayende dunya gorusumuz degisti. Bazisi daha umursamazdir veya eski sevgilisinin arkasindan vay serefsiz demiyordur da, guzel seyler yasadik bitti Diyordur. Bazisi da kotu seyler yasamistir ya da gorusmeyi hos karsilamiyordur. Bize ne bence ya.. cok sey yapmamak lazim..

sevgilin senin cv'indir... sen cv'ni bokluyorsan o zaman yeni ilişkilere başvurmayacaksın...
seni niye alalım? mesela... özlü sözler köşemiz.

He yani eski sevgilisinin arkasindan atip tutanlar var bir de. milletin agzina yasadiklarini meze ediyorlar. Sen once kendi ahlaksizligina bak degil mi yani? Ay nasil gaza geldim ama.

lisansım yengeçlerle, yüksek lisansım yengeçlerle, stajım ve deneyim kazanma sürecim balıklarla olmuştur...
aa, dijital sevgili cv'si hazırlama işine mi girsek @juju?
vallahi yapacak çok manyak var... ilişki cv'si diye bir sayfa, aaa aaa aydınlanma... jdshs
sonra uygun ilişkilere cv'nle başvuracaksın falan, tutar bu.

İlk önce “Arkadaşlık nedir?” diye bir konu mu açılsaydı? Yorumlara bakılırsa -bazı- kafalar gerçekten karışık. skjsj

lisansım yengeçlerle, yüksek lisansım yengeçlerle, stajım ve deneyim kazanma sürecim balıklarla olmuştur...
aa, dijital sevgili cv'si hazırlama işine mi girsek @juju?
vallahi yapacak çok manyak var... ilişki cv'si diye bir sayfa, aaa aaa aydınlanma... jdshs
sonra uygun ilişkilere cv'nle başvuracaksın falan, tutar bu.
Yengeclerin o duygusalligini nasil dinginlestirdin, goz yaslarini nasil durdurdun acaba..
Yalniz fikir harika. Bizim bu fikirleri bulup bulup asla uygulamamamiz. Bad boy isteyenlere bad boy, efendi isteyenlere efendi.. boylece genel kani ‘’kadinlarin efendi erkek yerine p*cleri tercih etmesinin( eksi sozluk basligidir kimseye oyle seyler demeyiz tabi..)’’ de onune gecmis oluruz..

Yengeclerin o duygusalligini nasil dinginlestirdin, goz yaslarini nasil durdurdun acaba..
Yalniz fikir harika. Bizim bu fikirleri bulup bulup asla uygulamamamiz. Bad boy isteyenlere bad boy, efendi isteyenlere efendi.. boylece genel kani ‘’kadinlarin efendi erkek yerine p*cleri tercih etmesinin( eksi sozluk basligidir kimseye oyle seyler demeyiz tabi..)’’ de onune gecmis oluruz..
çok da dinginleşemedi jujuşkom... psikolojik tedavi görmeye başlamıştı aşkının etkisiyle.
en son annesi beni arıyordu sen benim kızımsın oğlumu bırakma diye :(
uygulamazsak bunu da kapar biri....

çok da dinginleşemedi jujuşkom... psikolojik tedavi görmeye başlamıştı aşkının etkisiyle.
en son annesi beni arıyordu sen benim kızımsın oğlumu bırakma diye :(
uygulamazsak bunu da kapar biri....
Biz buna psikolojide melom etkisi diyoruz.. inanmazsaniz @hahahah ‘ya sorun.
Ben zaten kizimi herkese veremem.. kusura bakmasinlar.

İlişkilerde arkadaşlık kavramı çok abartılıyor bana göre.
Her insanla iyi ayrılamazsınız, her insanla kötü de ayrılamazsınız. Bazı insanları geriye bakınca iyi hatırlarsınız, bazılarını hatırlamak bile istemezsiniz.
Evet bazılarıyla arkadaş kalmak demeyelim ama bir şey yazdığında yada karşılaştığınızda selamını alabilirsiniz.
Şahsen ölüsüne bile gitmem dediklerim var ama bir selam verse geri çevirmem dediklerimde var.
Arkadaş olup da sürekli beraber olacaksınız diye bir kaide yok.

En güzeli eski sevgilinizle yeni sevgilinizi tanistirin ve kusurlarinizi öğrenin :D

Geri