Eşinizin mini etek giymesine izin verir misiniz?

Konu sahibi son olarak 2857 gün önce görüldü
Eşimi kısıtlamam ancak mini etek de giymez zaten. İnancı buna müsaade etmez.

Hayır vermezdim asdf bir erkeği mini etekle düşünemiyorum bile :)
Ben yokken ne yaparsa yapsın da, benim yanımda öyle bir şey yaparsa gözümden düşer ki ^^

Bana gelirsek bana en fazla öneri verebilir, izin değil ki ben ileri de olursa eşimle her konuyu konuşarak aşmak isterim. Güven ile saygı ile ben kimsenin emir kulu olamam.
Zaten giyinmiyorum, sevmem mini, giyinmem.

Bazı arkadaşlarımızın tuhaf karşıladığı gibi, konu başlığında bir problem görmüyorum ben.
Eşim, benim eşim olduğu için tabii ki onun üzerinde hak sahibiyim. Birbirimizi yönlendiremiyorsak veya ben onu kendi himayem altına alamıyorsam, neden evleniyorum? Kılık kıyafetine karışabildiğim gibi farklı bir erkek kendisine musallat olduğunda onu koruyacak olan da benim. Nasıl ki koruma kollama konularında eşinden medet umuyorsa, kılık kıyafeti için de fikir alacak. İstenilmeyen bir şeyi giymeyecek.

He konu, "Neden evlenmeden önce bu konularda anlaşılmamış?"a gelirse, hala yeteri kadar tanımadan evlenen insanlar olduğunu hatırlatmak isterim. Zira boşanma sayıları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Hür irade ve ortak fikir, düşünce, saygı olmayacaksa, "Bekarlık, sultanlıktır." savsatasına uyarak, hayatına devam etmekte sakınca yok demektir.

Bir de "Mini etek giyemezsin." demek yerine "Mini etek giysene, sende çok güzel duruyor." diyen erkekler var ki vah onların haline.

Bu görüşlerimin toplamı, ülkemizin genel örf ve adetlerine, gelenek ve göreneklerine göre yapılmış görüşlerdir. Şunu herkes bilir ki, ülkemizin örf, adet, gelenek ve görenekleri İslam tabanlıdır. Zaten ülkemiz çıplaklık ile özgürlüğü karıştırmış insanlarla doluyken, insanların kafalarındaki evlilik kavramlarını bulandırmayın bir zahmet.

Artık mini eteği namusla kıyaslamayın ya. Tamam eğer koca benim gibi eşinin özellikle mini etek giymesinden hoşlanıyorsa o koca cinsel anlamda da tek başına kadını sahiplenmek istemeyebilir. Ancak kadın giyiyorsa bu kadında namus kavramı yoktur diye bir şey söylemek mümkün değildir. Benim gördüğüm erkek namus kavramına önem veriyorsa çoğu zaman mini eteğe karşıdır fakat karısına karışma cesaretini kendinde bulmayabilir. adın tarafından bakınca ise en namuslu kadın bile yerine göre mini etek de giyer.

Giymek istiyorsa saygı duyarııı.
lgjkbkng

Tek sorun bu olsun verırım . kara carsafa burunmekdense rahat edeceği sekılde gıyınsın derım. tabıkı öncelıkle kendısıne saygısı olacak

Evlenebilecek yaşta, olgunlukta ve kıyafetleri için izin istiyor öyle mi? Başkası adına kararları nasıl alabiliyorsunuz anlamıyorum.. Bu beraber olduğunuz insanın kişiliğine hakaretten başka bir şey değildir..

Sonuçta erkeklerin %90 ı çarşaflıya kadar bakıyosa etekliyede bakar bence, bu yüzden kısıtlamaya gerek yok gibi sapık adam her yerde sapık çünkü.

Giymek istiyorsa saygı duyarııı.
lgjkbkng

Ne dersin?

LQbW8G.jpg

uuuu tam bir lolita lghjbgfb
Not : Semih Tuğçe de saygı duyar bu arada giymek istersen gföbknjdfnvşdflv

Benim kendime olan saygım nolacak ajdfkjg

Konuya dönecek olursak; en azından kendi çevremdeki erkekler için söyleyeyim, asıl problem etek değil, kadının etekle birlikte üzerine giymek zorunda kaldığı bazı sıfatlar. Toplumun bakış açısıyla ilgili oluşan rahatsızlık yani.

Günlük hayatta bunu problem eden adam bi tatil beldesine gidildiğinde veya yurtdışı gezisine çıkıldığında problem etmiyor. Ya da daha hayatın içinden bi örnek; düğün dernek işleri olduğunda pek karışmıyor. Nispeten large davranıyor çünkü toplum da buna kanalize olmuş oluyor.

Tek sorun bu olsun verırım . kara carsafa burunmekdense rahat edeceği sekılde gıyınsın derım. tabıkı öncelıkle kendısıne saygısı olacak

Sen insanların inancı gereği giydiği karaçarşafa saygısızlık edip sonrada saygıdan bahsetmen garip geldi. Umarım kırılmazsın çünkü mesajından başka bir şey anlamadım :cici:

ben kendı fıkrımı soyledim . sen nasıl ATATÜRK ve Cumhurıyet hakkında kendı fıkırlerını savunuyorsan bende kendı fıkırlerımı savunuyorum .

Sen nasıl forumda Küfürlü potu alintı yapip yönetıcı olarak tasdıklıyorsan bende fıkırlerımı saygı - sevgi içerısınde belirtiyorum.

keyıflli forumlar :)

Sen insanların inancı gereği giydiği karaçarşafa saygısızlık edip sonrada saygıdan bahsetmen garip geldi. Umarım kırılmazsın çünkü mesajından başka bir şey anlamadım :cici:

sevgilin giyme dese ne yapacaksın Maria Puder

Geçiniz bunları ben her zman mini etek giyen biriyim böyle gördü böyle beğendi ise beni kabullenmeli ( bu bile hos degil) kaldı ki bunu basaramiyor ise onun sorunu.

Beni böyle şeylere karıştırma hür doğdum hür yasarım kime ne diyorum ben xd

Geri