Eşinizin mini etek giymesine izin verir misiniz?

Konu sahibi son olarak 2852 gün önce görüldü
Çoğu erkek mini etekli biri gördü mi bakmaktan kendini alamaz Peki bu kişi sizin karınız olsa ne düşünürsünüz.

Tek derdimiz evet bu, esimizin mini etek giyme sorununa nasil bir cozum bulabiliriz.. Tum milletce bunu dusunelim sadece..

Köle mi arıyorsunuz hayat arkadaşımı?

Bilgi - İnanç - Eylem

O zaman eşinizin mini etek giymesi hakkında ne düşünürsünüz diyelim. Yoksa eşiniz sizin kölenizdir diye düşünmedim. Maalesef ülkemizde böyledir. Yanlış anlamayın eşim mini etek giyer ve bundan asla rahatsız değilim.

Mini etek ilgimi çekmediği gibi eşime de giydirmem.
Mini etek kavgası yapmayız zaten, müstakbel eşim kapalı. :)

Erkek olsam izin vermem.Her şeyin bir adabı var.Millet karıma yobaz yobaz bakarken bende etrafa b. dağıtamazdım şahsen.( kendi adıma)

Yanında ben varken belki giyebilir -.-

Yahu daha ne giyineceğine kendi karar veremiyorsa evlenmesin daha iyi.

Eşime mini etek giydirmem kölem değil lakin namusumdur.
Mini etek giyerse namussuzmu olur diyecek kafadarlara cevabımda; bile bile eşimi göz zinasına maruz bırakmam.

Böyle başlıkları gördükçe yemyeşil kırlarda, masmavi denizlerde, kahverenginin mavi ile buluştuğu yamaçlarda çıplak koşup bağıra çağıra eye of the tiger söylemek istiyorum.

1. "Eşim" niye benden izin almak durumunda?
2. Ben niye bir kadının ne giyeceğine karar veren pozisyonda olayım? Eşi miyim lise müdürü mü?
3. Eğer bu konuda bir görüş ayrılığı yada hassasiyetim varsa, bunu bilmeden niye benimle evlenmiş? Eğer biliyorsa ve mutabakata varmışsak bunu bana karşı kasıtlı olarak yaptığını mı ima ediyor başlık?

Not: Erkekliğiniz, namusunuz, izin veririm-vermem diyen ağzınız asfaltlarda sürünsün. Cinsiyet farkı zekayı bu kadar etkilememeli. Bazen düşünüyorum acaba embriyonun cinsiyeti oluşurken penis ve testisleri oluşturmak için gereken hücreler beyne ayrılan paydan mı kesiliyor?

Arpes
Bir erkeğin hanımı kocasından izin alması veya bir hanımın kocasından izin alması aile birliği için gayet normal bir durum değil midir ?
Sonra ben niye karımın ne giymesine karar vereyim demişsin, diyebilirsin de Allah'ın varlığına inanan ve Kuran-ı Kerim'e iman edenlerin böyle deme şansı yok çünkü yaradan emrediyor ki hanımınızın namusunu koruyun örtün.
Hoş zaten dediğin gibi dinine bu derece sadık biri mini etek giyebilecek biriyle evlilik yapmaz.
Haliyle inanan bir insan olarak evlendiğim kadını "namusum" olarak görürüm "namusu" olarak gözükürüm bunda pek ti'ye alıncak durum yoktur herhalde.

evlenmişsek mevzu kapanmıştır.

Geri