Eşinizin mini etek giymesine izin verir misiniz?

Konu sahibi son olarak 2857 gün önce görüldü
ne bileyim ben yediremem kendime :d kız dediğin edebiyle giyinecek

Ben erkek olmuş olsaydım eşi geçtim sevgilime de giydirmezdim mini etek falan. Rahatsız olurdum. Hatta ben fazla baskıcı olurdum herhalde ya her şeyine karışırdım :dd Allahım beni iyi ki de erkek olarak yaratmamışsın :p

ne bileyim ben yediremem kendime :d kız dediğin edebiyle giyinecek

Cidden bazen oldukça saçma yazıyorsun zira ben mini etek giydiği için mi edepsiz oluyorum ?
Sen bu yorumunla çok mu beyefendi doğru birisin yani?
Saçmalama ya kız kardeşim dün eniştem ve çocuğu ile geldi üstünde dizilerinin üstünde bir elbise vardı edepsizlik mi etmiş oldu?
Sacmaliyorsun saygı beklerken saygısızlık etme millete.

öyle demek istemedim isteyen istediği gibi giyinebilir sen bu sonucu çıkartıyorsun !! kişisel fikrim bu kimseyi mini etek giydi diye hor görmedim, görmem de çarpıtma lütfen

Bana "edepsizlik" gibi geliyor yorumunda iyi niyet mi arayalım ? O halde eline hakim ol doğru düzgün yaz.

Giydirmem çağdaşlık demek milletin erkeğine karıma baktırma politikası değildir.

Ya of rica edeceğim benimle bir daha muhattap olma yazdığın şeyler ve sonra ki cevirmelerin ile sana laf anlatıp kendimi yormak istemiyorum bye.

Erkek dediğinin beyni olacak!
Kendi kıyafetim yalnızca beni ve beni ve beni ilgilendirir.
İster minik etek giyerim, ister çarşafa girerim.
Bu kişisel tercihimse kimsenin karışmaya hakkı yok, söz söylemek haddi değil.
Herkes haddini bilsin ona göre devam edilsin ilişkiye.
Bunu bir konu açarak tartışmanın bile anlamı yok. Büyük saçmalık.

Mini etek giyilmesinden rahatsız oluyorsanız mini etek giymekten rahatsız olan biriyle evlenin. Böylece hiç bir sorun yaşanmaz

Benim yanımda evde giyebilir ama dışarda giymesin ,kıskanırım asdjkl

Herkes farklı düşünebilir. Ben özellikle eşimin mini giymesini isterim. Bacaklarının güzel olduğunu ve başkalarının da görmesi gerektiğini düşünürüm. Çok erkek de benim gibi eşinin mini etek giymesini ve bacaklarının herkes tarafından görülmesinden hoşlanır.

Herkes farklı düşünebilir. Ben özellikle eşimin mini giymesini isterim. Bacaklarının güzel olduğunu ve başkalarının da görmesi gerektiğini düşünürüm. Çok erkek de benim gibi eşinin mini etek giymesini ve bacaklarının herkes tarafından görülmesinden hoşlanır.
bkz: gavatlık nedir, nasıl yapılır?
bkz: gavatlığa giriş 101

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Geri