Erkeklerin evlenirken alması gereken şeyler nelerdir ?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Gadın irkek eşitliii diye böğüren kezbanlara bah hele. Alacak tabiii irkek diil mi diyor. O kadar mal alana kadar karıyı alır parayla. Satılan bişey sonuçta. Ohhh..

Hayat müşterek, yok öyle onu sen al bunu ben alayım.

Esyalar yüzünden bir kavgamız olmadı şimdilik sen al ben alayim diye bundan sonrada olmaz inş..

• Beğen
Tepkiler: W
erkek tarafı kız tarafı mı kaldı artık yaa, saçma sapan evlilik adetlerini bi atın

bir gun evlilik surecinde olursam bu konularin benim kafami olumlu-olumsuz yormasini istemem. ailemin veya karsi tarafin kafasinin da yorulmasini istemem. borc olaylarini zaten hic ama hic kaldiramam, ruhum rahat etmez. zaten bu yuzden finans konularinda belirli bir yerde olan ve hic zorluk cekmeden odeyebilecek olan kisileri cekici bulurum. thnx. bana sadece ''sen sec. birlikte secelim. o is bende'' diyen birinin rahatligi lazim. T.I. gibi bana sadece ''whatever you like'' diyilsin.

Son düzenleme:
Bu mantikla evlenen kadin'in evlendikten sonra kocaya hizmet kurali vardir unutmayin .) Insan utanir su kadar altin istiyorum demeye. Baba evinde olmayan seyleri fazlasiyla isteyebiliyorlar ya sasiriyorum ben.

Evlenmek bu kadar zor olmamali.

Kendi hayatımı idame ettirebilecek güce eriştikten sonra babamın dahi bana bakma, dilediğimi alma mecburiyeti olmadığını düşünüyorken bunu evleneceğim insandan beklemek uç geliyor bana.
Genel itibarıyla para mevzularının konuşulmasından hiç hazzetmiyorum. Bunu evlenmeyi düşündüğüm insanla yapmak son isteyeceğim şey olur. Bu sebeple ekonomik durumumuz neye elveriyorsa, kadın olmanın ayrıcalığı olduğunu düşünmeksizin, ortak bir hayat inşaa etmenin yükünü tek tarafa mâl etmeden gerçekleştirmek doğru geliyor bana. Diğer türlüsü adaletsizlik ve fazla acımasızlık.

Goygoy bitmis..
Akli basinda yorumlar yapilmis..
Katiliyorum :)

şimdi ben de pek bir şey istemem. neyse ortak alınır falan bunlarda hem fikiriz zaten. AMA bakın şu evlenen erkeklere, nerede isteyen, istediğini almazsa dünyasını dar eden kadın var onları seviyorlar. kendi başının çaresine bakan, biz bize yeteriz türkiyemci kadınlara da değer vermiyorlar. ha tabi şimdi forumumuz nezih olduğu için buradaki beyler öyle düşünmüyordur ama erkeklerin bir kısmı da böyle. o yüzden arada eşlerinizden sevgilinizden bir şey isteyin sonra alsın ki kendini matah bi şey yapıyormuş sansın...

Eziyet etmenin baska yöntemleri de var Jujucum.

işkence edelim diye demedim aslında. bu erkeklere yaranılmıyor da ondan dedim..
Yazdiklarina binaen, kafamda belirlenen tripsel,bunu bana almazsan seninle iliskimi keserim minvalinde düsünceler gelisti.
Iskence bu.
Ama kalitesiz bir iskence yöntemi.

Yaranmayalim zaten Juju hanim.
Oldugumuz gibi kabul etmiyorlarsa...olmasin zaten.

Yazdiklarina binaen, kafamda belirlenen tripsel,bunu bana almazsan seninle iliskimi keserim minvalinde düsünceler gelisti.
Iskence bu.
Ama kalitesiz bir iskence yöntemi.

Yaranmayalim zaten Juju hanim.
Oldugumuz gibi kabul etmiyorlarsa...olmasin zaten.
doğru söylediniz sürik hanım beğenmeyene kapı orda..

juju ve sureyya'nin bahsettigi ve nereye varacagi meselesi birazda bir erkegin bir kadini kaybetme korkusu olmasi gerektigine geliyor (saglikli sekilde. hastalikli derecede olmayan). bu donemde daha cok kadinlar bir erkegi kaybedecekleri icin korkup, ona gore davrandiklari icin belirli seyler yasaniyor bence. bir kadinin da itici sekilde ''bunu yapmazsan birakirim seni ha'' yapmasi da biraz sey. komik. bir erkek kendisi derinden hissetmeli belirli seyleri. kadini seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa elinden geleni yapar zaten. mutlu ve memnun tutmak, uzerine titremek gibi seyler fazla abartili gelse bile, bir erkegin bunu bir kadina karsi hissetmesi ve yapmasi +++++++++

finansal köle ilanı verir gibi istek listesi oluşturarak söğüşleyecek erkek arayan kız ve onu bu yönde teşvik eden şark kurnazı köyden indim şehre ailesine maruz kalıyorsanız sizde de biraz kezban düşkünlüğü var demektir ama olsun, beşer şaşar. henüz çok geç değilken uzaklaşın oradan. çünkü azıcık maddi durumunuz iyiyse sırf kendi evliliğinizde değil, o sülalede de "iyi para kazanan enişte" olarak genel bir finansal köle olacaksınız. sizden borç istenecek, sizden kredi çekmeniz istenecek, sizden kefil olmanız istenecek, araba alırken ya da ev alırken size gelinecek. verdikçe iyi olacaksınız ama ilk vermediğinizde götü kalktı olacak. zaten her şeyden önce size kendiyle değil de ailesiyle evleniyormuş gibi hissettiren kişilerden uzak durun. benim üç evliliğim de böyle bitti (mesela yani)

Is o kadarla bitmiyor rasko, bu turde bir kiz ile evleniyorsan zamanla kizin 2 katli babaevi 4 kata cikiyor.

Geri