Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya Allahını seversen sen konuşma bütün entrikalar yazdığına göre senin akrabalarında eminim bu işleri de görmüşsündür şahit olmuşsundur. Sen ilkel kelimesini kullanma erkek olarak herşeyin içindesin okuyoruz Sjsjsjsİlkel misiniz
biz değil toplum ilkel. olacak olanları söyleyince ilkel olmuyoruz. böyle olması gerektiğini söyleyen olmadı.İlkel misiniz
İlkel misiniz
senin kocan ailesine laf edemiyor mu, sana bakamayacak mı, ne demek ona yaptılar da sana yapmadılar, e bunlara baştan böyle yaparsan sonra seni sallamazlar, onlar kızı da sen değil misin bilmem ne bilmem ne. sonra kaos.juju boşanma avukatı olduğundan bütün sorunlara hakim.
aynı böyle oluyor.
Ya Allahını seversen sen konuşma bütün entrikalar yazdığına göre senin akrabalarında eminim bu işleri de görmüşsündür şahit olmuşsundur. Sen ilkel kelimesini kullanma erkek olarak herşeyin içindesin okuyoruz Sjsjsjs
biz değil toplum ilkel. olacak olanları söyleyince ilkel olmuyoruz. böyle olması gerektiğini söyleyen olmadı.
kızım şu an durumumuz yok, şimdi üç tane bilezik alalım ileride üstünü tamamlarizsenin kocan ailesine laf edemiyor mu, sana bakamayacak mı, ne demek ona yaptılar da sana yapmadılar, e bunlara baştan böyle yaparsan sonra seni sallamazlar, onlar kızı da sen değil misin bilmem ne bilmem ne. sonra kaos.
Bizim evimizden bir kız kardeşim evlendi bu durumu deneyimledik. Bu sebeple yaşamadan farazi şeyler değil yazdıklarım. Bakış açımla ve ailemin bakış açısıyla harmanlanmış düşünceler. Mesela kapıda para almak gibi bir adet varmış. Biz bunları gerçekleştirmedik. Ya da geline takılacak takıların konuşulduğu bir arka plan.. Bunları da talep etmedik. Ailem yakışık olmadığını belirtti böyle bir durumun.
Kayınpeder artık içinde tutamayıp; "siz de hiç adetler yok mu" diye de sordu sonunda..
Bunlar belki mizah olsun diye üretilmiş gelenekler ama paraya dayalı mizah hoş değil. Bu durum karşındakinin koşullarıyla alakalı da değil. Dilediği kadar koşulları yerinde olsun. Konu para üzerinden yapılacak muhabbetlerin irrite edici olması. İki kişi zaten bu bilince erişmiş ki evlilik kararı alabilmiş. Ötesi, berisi detayı tamamen kendi aralarında.
doğrudan bizim postların üzerine gelince bize sandım nyc bey.. o yüzden..Evet bu işleri de gördüm bir hayli mevcut.
Hiçbiri ile iletişimim olmadığını da okumuşsundur. Erkek olarak her şeyin içinde olmam beni nasıl ilkel yapabiliyor onu anlamadim.
Yani ben de bu zihniyetin çanakçilarini kast ettim zaten. Seni ya da bir kaç kişiyi kast etsem alıntı yapar ilkel misin diye sorarım. Neden alınma gereği duyduğunu anlamadım.
doğrudan bizim postların üzerine gelince bize sandım nyc bey.. o yüzden..
kim bilir.. benden her şey beklenir.Üçtür kullanılmayan kelime ve ifadelerden anlam çıkarıyorsun.
Bi de bu sadece benimle iletişiminde fark ettiklerim.
Zandan ziyade kuruntu tablosu şekilleniyor gözümde.
Trolluyor da olabilirsin.
benden her şey beklenir.