Erkeklerin evlenirken alması gereken şeyler nelerdir ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
juju boşanma avukatı olduğundan bütün sorunlara hakim.
aynı böyle oluyor.

Ya Allahını seversen sen konuşma bütün entrikalar yazdığına göre senin akrabalarında eminim bu işleri de görmüşsündür şahit olmuşsundur. Sen ilkel kelimesini kullanma erkek olarak herşeyin içindesin okuyoruz Sjsjsjs

juju boşanma avukatı olduğundan bütün sorunlara hakim.
aynı böyle oluyor.
senin kocan ailesine laf edemiyor mu, sana bakamayacak mı, ne demek ona yaptılar da sana yapmadılar, e bunlara baştan böyle yaparsan sonra seni sallamazlar, onlar kızı da sen değil misin bilmem ne bilmem ne. sonra kaos.

Ya Allahını seversen sen konuşma bütün entrikalar yazdığına göre senin akrabalarında eminim bu işleri de görmüşsündür şahit olmuşsundur. Sen ilkel kelimesini kullanma erkek olarak herşeyin içindesin okuyoruz Sjsjsjs

Evet bu işleri de gördüm bir hayli mevcut.
Hiçbiri ile iletişimim olmadığını da okumuşsundur. Erkek olarak her şeyin içinde olmam beni nasıl ilkel yapabiliyor onu anlamadim.

biz değil toplum ilkel. olacak olanları söyleyince ilkel olmuyoruz. böyle olması gerektiğini söyleyen olmadı.

Yani ben de bu zihniyetin çanakçilarini kast ettim zaten. Seni ya da bir kaç kişiyi kast etsem alıntı yapar ilkel misin diye sorarım. Neden alınma gereği duyduğunu anlamadım.

senin kocan ailesine laf edemiyor mu, sana bakamayacak mı, ne demek ona yaptılar da sana yapmadılar, e bunlara baştan böyle yaparsan sonra seni sallamazlar, onlar kızı da sen değil misin bilmem ne bilmem ne. sonra kaos.
kızım şu an durumumuz yok, şimdi üç tane bilezik alalım ileride üstünü tamamlariz
ne demek durumumuz yok, ayse'ye beş tane alırken vardı ya, ben de bes tane istiyorum
ama şu an alamayız
ben anlamam satın arabanızı alın.
vs vs. bunun gibi çok şey oluyor, maddiyati her şeyin önüne koyuyoruz çünkü ve bunun eğitimle alakası yok

Bizim evimizden bir kız kardeşim evlendi bu durumu deneyimledik. Bu sebeple yaşamadan farazi şeyler değil yazdıklarım. Bakış açımla ve ailemin bakış açısıyla harmanlanmış düşünceler. Mesela kapıda para almak gibi bir adet varmış. Biz bunları gerçekleştirmedik. Ya da geline takılacak takıların konuşulduğu bir arka plan.. Bunları da talep etmedik. Ailem yakışık olmadığını belirtti böyle bir durumun.
Kayınpeder artık içinde tutamayıp; "sizde hiç adet yok mu" diye de sordu sonunda.. :)
Bunlar belki mizah olsun diye üretilmiş gelenekler ama paraya dayalı mizah hoş değil. Bu durum karşındakinin koşullarıyla alakalı da değil. Dilediği kadar koşulları yerinde olsun. Konu para üzerinden yapılacak muhabbetlerin irrite edici olması. İki kişi zaten bu bilince erişmiş ki evlilik kararı alabilmiş. Ötesi, berisi detayı tamamen kendi aralarında.

Son düzenleme:
Bizim evimizden bir kız kardeşim evlendi bu durumu deneyimledik. Bu sebeple yaşamadan farazi şeyler değil yazdıklarım. Bakış açımla ve ailemin bakış açısıyla harmanlanmış düşünceler. Mesela kapıda para almak gibi bir adet varmış. Biz bunları gerçekleştirmedik. Ya da geline takılacak takıların konuşulduğu bir arka plan.. Bunları da talep etmedik. Ailem yakışık olmadığını belirtti böyle bir durumun.
Kayınpeder artık içinde tutamayıp; "siz de hiç adetler yok mu" diye de sordu sonunda.. :)
Bunlar belki mizah olsun diye üretilmiş gelenekler ama paraya dayalı mizah hoş değil. Bu durum karşındakinin koşullarıyla alakalı da değil. Dilediği kadar koşulları yerinde olsun. Konu para üzerinden yapılacak muhabbetlerin irrite edici olması. İki kişi zaten bu bilince erişmiş ki evlilik kararı alabilmiş. Ötesi, berisi detayı tamamen kendi aralarında.

yelda senin ve ailenin takıntıgı tutum maalesef kaideye etki etmeyen istisna konumunda kalıyor
orneyin mehr diye bir şey var, kadının kendisini garantide hissrtmesini sağlayacak para konumunda geçiyor ancak kendisini mağdur etmeyecek erkeği sevmekten daha evla geliyor kadına bu mehr olayı.
böyle bir çok şey var ve ne yazık toplum olarak normal algımız bozulduğundan bu anormal halleri normallestiriyoruz

Geline 10 gram bilezik takılır mı?

1. genelde 22 ayar 9-10 gr bilezik takılır. Bütçenize göre kaç tane almak isterseniz. Set’i de erkek tarafı geline takar genelde.

Şimdiki kızlar araştırmacı Sjsj

Evet bu işleri de gördüm bir hayli mevcut.
Hiçbiri ile iletişimim olmadığını da okumuşsundur. Erkek olarak her şeyin içinde olmam beni nasıl ilkel yapabiliyor onu anlamadim.

Yani ben de bu zihniyetin çanakçilarini kast ettim zaten. Seni ya da bir kaç kişiyi kast etsem alıntı yapar ilkel misin diye sorarım. Neden alınma gereği duyduğunu anlamadım.
doğrudan bizim postların üzerine gelince bize sandım nyc bey.. o yüzden..

doğrudan bizim postların üzerine gelince bize sandım nyc bey.. o yüzden..

Üçtür kullanılmayan kelime ve ifadelerden anlam çıkarıyorsun.
Bi de bu sadece benimle iletişiminde fark ettiklerim.
Zandan ziyade kuruntu tablosu şekilleniyor gözümde.
Trolluyor da olabilirsin.

Üçtür kullanılmayan kelime ve ifadelerden anlam çıkarıyorsun.
Bi de bu sadece benimle iletişiminde fark ettiklerim.
Zandan ziyade kuruntu tablosu şekilleniyor gözümde.
Trolluyor da olabilirsin.
kim bilir.. benden her şey beklenir.

Bana hediye olarak cok sey geldi :d simdi dugun yapmis olsam o kadar gelmez

Aman heri siz ne kadar söylerseniz söyleyin başa gelen çekilir yaşayıp göreceksiniz

Ee ne isteniyormuş? Liste falan yapın da cahil kalıp kandirilmayalim, hakkımızı bilelim

Geri