Yok degilimMersin yakın sayılır Antalyaya .d
Sen Antalyadan mısın?![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok degilimMersin yakın sayılır Antalyaya .d
Sen Antalyadan mısın?![]()
Yağmır neresi ise söylesene yeter daYok degilim![]()
en güzeli ama gel gör ki insanımız bu duruma değer veriyor. acilen değişmemiz gerekiyor.Oldum olası şu muhabbetten rahatsızlık duyuyorum. Bu muhabbetler yüzünden olan çiftlere oluyor ve evliliklerinin en zor dönemlerinde daha ilk yıllarında korkunç bir borç ile yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Bu işin makul tarafı kimsenin kimseye bir şey almaması. Partnerler oturur ortak bir ihtiyaç listesi ve bu liste için ortak bir ödeme planı çıkartır. Bu hem daha planlı hem de daha ekonomik olur. Bu vesileyle çiftlerde bir birliktelik duygusu da gelişir.
Gizem olusturmadim ki .DYağmır neresi ise söylesene yeter da
Neden istanbul yaziyo peki profilinde dersen gönül bağım var çünkü .DGizem olusturmadim ki .D
Niye delleniyon hemen, aslen Ankaraliyim ama Ankarada yasamiyorum.
Boluda yım
Philips uctu gitti cok pahali .Nedir bu kadınlardaki airfryer aşkı anlamış değilim
ne sana sorması : / enflasyon olan ülkede gelecekteki eşin şimdiden beyaz eşyasını, halısını alıp köşeye attı bile.Bana sormadan almasın ya ben beğenmem sonra
Ben beyaz istemiyorumne sana sorması : / enflasyon olan ülkede gelecekteki eşin şimdiden beyaz eşyasını, halısını alıp köşeye attı bile.

Evlilik süreciyle ilgili o kadar sıkıntılı adetlerimiz var ki insan hangi birisini düzelteceğine şaşırıyor. Keşke sihirli bir değnek ile o süreci komple yok edip yeniden düzgün bir şekilde inşa edebilsek. Hoş içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar düşünüldüğünde sihre falan gerek kalmayacak gibi duruyor.en güzeli ama gel gör ki insanımız bu duruma değer veriyor. acilen değişmemiz gerekiyor.
o basit istediğin renkte kaplama folyosu alır, oldu bitti.Ben beyaz istemiyorum![]()
bizim buralarda yatak odasini kiz tarafi aliyor digerleri erkek tarfina ait.
Oldu başka fjfjo basit istediğin renkte kaplama folyosu alır, oldu bitti.
Antalya bana uzak .dEvi alinca git antalyadan evlen, komple evi döşüyolarmis..
Hadi yine iyisin afyonlu kurtardim seni .D
Guleryuzluysem benim sucum ne .Dbunda guluncek ne var??
Guleryuzluysem benim sucum ne .D