Erkeklerin evlenirken alması gereken şeyler nelerdir ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bizim buralarda yatak odasini kiz tarafi aliyor digerleri erkek tarfina ait.

Oldum olası şu muhabbetten rahatsızlık duyuyorum. Bu muhabbetler yüzünden olan çiftlere oluyor ve evliliklerinin en zor dönemlerinde daha ilk yıllarında korkunç bir borç ile yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Bu işin makul tarafı kimsenin kimseye bir şey almaması. Partnerler oturur ortak bir ihtiyaç listesi ve bu liste için ortak bir ödeme planı çıkartır. Bu hem daha planlı hem de daha ekonomik olur. Bu vesileyle çiftlerde bir birliktelik duygusu da gelişir.
en güzeli ama gel gör ki insanımız bu duruma değer veriyor. acilen değişmemiz gerekiyor.

Nedir bu kadınlardaki airfryer aşkı anlamış değilim

artık bu şunları erkek alsın, bunları kız alsın olaylarını aşmak lazım. hele böyle bir dönemde kimsenin kimseye ekstra yük oluşturacak talepleri olmamalı. mümkünse aileler hiç karışmamalı, gerekiyorsa maddi olarak destek olabilirler ama bunu biz aldık, niye onlar bunu almadı muhabbetleri bitmeli. bir evin ihtiyacı neyse az çok herkes biliyor, oturup ihtiyaçları ve bütçeyi konuşur efendi efendi alırlar. ekşi’de bi ara bununla ilgili isyan eden bir adam vardı “karımı çok seviyorum, çok severek evlendik ama o mutlu olsun diye her şeyin en iyisini yapayım derken borç ödemekten birbirimizi sevmeyi unuttuk” tarzı bir entry girmişti. gerek yok arkadaşlar, germeyin birbirinizi. zaten 185, kumral, zekiçevikahlaklı, anlayışlı, merhametli insan sayısı az… bi de böyle strese girmeyelim <3

en güzeli ama gel gör ki insanımız bu duruma değer veriyor. acilen değişmemiz gerekiyor.
Evlilik süreciyle ilgili o kadar sıkıntılı adetlerimiz var ki insan hangi birisini düzelteceğine şaşırıyor. Keşke sihirli bir değnek ile o süreci komple yok edip yeniden düzgün bir şekilde inşa edebilsek. Hoş içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar düşünüldüğünde sihre falan gerek kalmayacak gibi duruyor.

aklınızı başınıza alın yeter

Geri