Erkeklerin evlenirken alması gereken şeyler nelerdir ?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bulaşık makinesi çamaşır makinesi robot süpürge dyson muydu ondan oturma grubu halı perde bence bütün evi erkek dizmeli.
Sonuçta kız onun evine gidiyor Sjsjsj

Antalyada evi komple kiz tarafi aliyo sanirim fakat erkegin önce ev sahibi olmasi gerek .D

• Beğen
Tepkiler: ne
Omce ev alsin da gerisi olur

Oldum olası şu muhabbetten rahatsızlık duyuyorum. Bu muhabbetler yüzünden olan çiftlere oluyor ve evliliklerinin en zor dönemlerinde daha ilk yıllarında korkunç bir borç ile yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Bu işin makul tarafı kimsenin kimseye bir şey almaması. Partnerler oturur ortak bir ihtiyaç listesi ve bu liste için ortak bir ödeme planı çıkartır. Bu hem daha planlı hem de daha ekonomik olur. Bu vesileyle çiftlerde bir birliktelik duygusu da gelişir.

Oldum olası şu muhabbetten rahatsızlık duyuyorum. Bu muhabbetler yüzünden olan çiftlere oluyor ve evliliklerinin en zor dönemlerinde daha ilk yıllarında korkunç bir borç ile yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Bu işin makul tarafı kimsenin kimseye bir şey almaması. Partnerler oturur ortak bir ihtiyaç listesi ve bu liste için ortak bir ödeme planı çıkartır. Bu hem daha planlı hem de daha ekonomik olur. Bu vesileyle çiftlerde bir birliktelik duygusu da gelişir.
aynen sırf bir kez alınıyor mantığı ile gereksiz ne varsa alınıyor:=)

Bizim burada maddi durumuna göre. Erkek zenginse erkek alır, kız zenginse kız alıyor. Anlaşmaya bağlı.

Çarşı alışverişinde bile kızlar zara dan istiyor herşeyi ama kızları da bu hale getiren erkekler gibi sanki =)

Bence bu alışveriş meslek gruplarına göre değişkenlik gösterebilir mesela inşaat mühendisinden eve kadar isteyebilirsiniz Sjsjsj

Geri