Erkeklerin evlenirken alması gereken şeyler nelerdir ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
6 sayfa boşuna araştırmayın, 350k ₺ net hesap

karşı cins engelleme konusu olmuş bu
ayrica 1 aylik faizimle tüm beyaz eşyalari alabiliom hehehe

Tabii ki de, deri, şıpıdık şıpıdık damat terliği ve 2 adet kışlık ve yazık olmak üzro, röpteşambır.

Yaz aylarında saten röpteşambır, kış aylarında kaşe röpteşambır giymeliyizdir.

Röpteşambır, muhteşambır bir olgudur.

YAKIN BİR ARKADAŞIM EVLENİCEK MAYISTA SOHBET EDERKEN DÜĞÜN MASRAFLARINDAN KONU AÇILDI ÖLÜSÜ 500K TUTMUŞ...

Sorunsuz evlilik sürecinin sırrı tarafların her şeylerini kendi almasında gizli.

Birbirlerinden talep başlayınca aileler işin içine giriyor aileler işin içine girdi mi kördüğüm oluşuyor ve çözmek imkansızlaşıyor.

Mobilyasından beyaz eşyasına evinden arabasına her şeyi partnerinizle ailelerden bağımsız siz yapınca 0 sorun ile o süreç geçiyor, ilişkiniz yıpranmıyor, “ikimiz yaptık” hissi ilişkinizi besliyor.

O yüzden ne “erkek tarafı” ne “kız tarafı” bir şey yapsın, siz yapın sorunsuz yaşayın.

Öneririm.

Talep meselesi = gorgusuzluk= soyup sogana cevirim dusuncesi ile erkek yada kiz tarafi ilk adim atildiginda boyle bi tutumla baslarsa gecmis olsun bana gore hep bi b..ku cikar o isin.

Kiz tarafi ustune duseni yapar erkek tarafida ustune. Ben simdi gelin olacagim diye ayy butun elektrom smeg/dyson olsun yok 1 kilo altin olsun yada illede x marka vs dersem nerde kaldi bu isin aski sevgisi vs vs vs.

butce neyse odur. Onemli olan kavusmak yuva kurmak. Neyse listem uzarda uzar.

yeğenim evlenecek....... bizim hiçbir talebimiz olmadı ama damat, kendi tarafı (kürt bunlar) ne der diye kredi çekip bilezik almış......... tam bir salak.........
damat bu forumda bak geri alır bileziği :S

yeğenim evlenecek....... bizim hiçbir talebimiz olmadı ama damat, kendi tarafı (kürt bunlar) ne der diye kredi çekip bilezik almış......... tam bir salak.........
Kürtler kral ya. Butun kadinlara kürt erkek..... tabii krediye ihtiyaci olmayan ultra zengin asiret shsmbs

Geri