En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 309 gün önce görüldü
MV5BN2I3MjIzYzMtNDkxNS00ZDIzLWEzZjktNDJlZDZlOGZlMTMxXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

tek mekan filmi, severiz.
konusu ilgi çekiciydi, birkaç saçmalık olsa da keyifle izletti. dizisi yapılıp biraz süslense daha iyi olurdu sanki.

• Beğen
Tepkiler: Aze
V/H/S 85
Bu film beni bogan yapimlardan. Hani bir film izlersin ve telkinde bulunup "gercek degil olm" dersin ya iplemessin. Iste hayalet yok paranormal varlik yok falan. Yok abi , filmi yasayisicinin gozunden izleyince , o kamera acisi 1.sahis bakis acisinda olunca ve olaylarda yeterince sayko olunca kapiliyorsun. Film icinde film var..
Izledigim buluntu filmler arasinda en saglami bu seri
6 yada 7 seri olmasi lazim. Henuz 3 tanesini izleyebildim. Buda guzelmis
Henuz 1 ve 2 kadar iyisine rastlamadim seriler arasinda...
Haneke'nin funny games'i kadar rahatsiz edici. Hatta daha fazla
images (48).jpeg

ne yaptığını biliyorum

sitede son zamanlar en çok izlenenlerde olunca merak edip açtım ve iyi ki izlemişim. Sonu şaşırtan dizi filmlere bayılıyorum, bu da öyle bir dizi.
ilk bir iki bölüm birazcık sıkıcı geçti ama sonra sarıyor nasıl bitiyor dizi anlamıyorsunuz. Birileri öldürülüyor sırayla ve katilin kim olduğu hakkında sürekli karar değiştiriyorsunuz izlerken. Bir bölümde, bu kesin ya, derken diğer bölümde aslında şu gibi katil düşüncesine giriyorsunuz ve son bölümün son dakikalarına kadar da öğrenemiyorsunuz.
Güzeldi izlenir.

yedi kadran

Agatha christie aşığı olarak siteye düşer düşmez izledim, kadının kitaplarını biliyordur herkes, klasik katil kim olabilir bulmacası. oyuncular tanıdık simalar hep. başroldeki kız biraz sinir bozucu mu oynadı bana mı öyle geldi bilmiyorum ama güzel,izlenir.

ne yaptığını biliyorum

sitede son zamanlar en çok izlenenlerde olunca merak edip açtım ve iyi ki izlemişim. Sonu şaşırtan dizi filmlere bayılıyorum, bu da öyle bir dizi.
ilk bir iki bölüm birazcık sıkıcı geçti ama sonra sarıyor nasıl bitiyor dizi anlamıyorsunuz. Birileri öldürülüyor sırayla ve katilin kim olduğu hakkında sürekli karar değiştiriyorsunuz izlerken. Bir bölümde, bu kesin ya, derken diğer bölümde aslında şu gibi katil düşüncesine giriyorsunuz ve son bölümün son dakikalarına kadar da öğrenemiyorsunuz.
Güzeldi izlenir.

yedi kadran

Agatha christie aşığı olarak siteye düşer düşmez izledim, kadının kitaplarını biliyordur herkes, klasik katil kim olabilir bulmacası. oyuncular tanıdık simalar hep. başroldeki kız biraz sinir bozucu mu oynadı bana mı öyle geldi bilmiyorum ama güzel,izlenir.
listeye aldığım işlerdi. izlediğim dizi bitince hemen bunları da sıraya alayım.

• Öpücük

-spoiler-
Beğenmedim. Birinci filmin laciverti tadında bi devam filmi olmuş. Mutlu mesut yaşıyolar. Emperyalistler gelip huzurlarına comak sokuyolar sonra hoop Eywa'ya dua ve mutlu son. Hele Eywa'ya ulaşma sahnesinde Eywa diye yüzü gözü olan bi cisim gösterdiler ayri bi rezalet. Tanrica olarak tanimladıgin bi varligi algılanabilir ve tarif edilebilir bir sekilde yansitman yapimin bütün manevi orjinini mahvetmis. ''Zaten sevildi bunu da izlerler para kazaniriz'' tadında bi devam filmi olmuş. Batırmışlar.

11111.PNG

ilk bölümde fazla bir şey yoktu.
got müziğiyle yükseltmişken hemen ardından gelen o sıçma sahnesiyle aşağı çektiler. böyle saçma bir geçiş yok.

Aile dizisini hala izliyorum bitmedi daha

çok cesur bir külkedisi uyarlaması........ norveçlilerin eline sağlık, the substance'tan sonraki body horror açlığımı giderdi............. 10/10............

the-ugly-stepsister-2025515131752ffab0af013964fc39fd981ac383be731.jpg

• Beğen
MV5BNjIwZWY4ZDEtMmIxZS00NDA4LTg4ZGMtMzUwZTYyNzgxMzk5XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

tüm zamanların rekorunu kırarak oscar'a 16 dalda aday gösterilince dikkatimi çekti.
müzik ve dansları beğendim, onun dışında bomboş film. bu film çok farklı, derin şeyler anlatıyor, mesaj veriyor diyen olursa üzerim. ikinci sınıf amerikan zombi vampir filmlerinden hiçbir farkı yok.

w4sXuZ.jpg

Kadim Asya ruhunu iliklerinize kadar hissettiren bir başyapıt. Tayland yapımıdır.

Geri