En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 309 gün önce görüldü
ilk olarak @Neamish , sonra @Slash in önerisiyle başladık. @Neamish in önerilerini izlediğimde pişman olmuyorum; bu da o işlerden biri. ilk bölümde fazlasıyla gözyaşı döktüm ve son bölüme kadar “cenazem kalkar mı?” diye düşünüyordum.fkgj ama üzüntüler, acılar ve zorluklarla dolu hikayenin içinde çok tatlı, duygusal anlar da vardı. hem sırıtarak hem gözlerim dolarak izledim. bayıldım.

When%20Life%20Gives%20You%20Tangerines%20season%201.jpg

polisiye–dedektiflik tarzı hikayeleri okumayı da izlemeyi de severim. agatha hanımefendinin, yanlış anımsamıyorsam dört kitabını okudum. üç bölümlük, mini dizi tadında olmuş. tahminlerde bulunduğum ve bu tahminlerin tutarak ilerlediği bölümlerdi ama okuduğum kitaplarından da alışık olduğum gibi asıl golü sona saklayıp finalde bombayı patlatmış. izlenir, akıyor, mis gibi.

s-31498ccb916be5db0878a9d13a56a0a559ecc68b.jpg

Sen çook eski filmleri seviyosun galiba. Bende izlerim ara sıra 40lı 50li 60lı yılların filmlerini. Marlyn Monroe , Clark Gable filmlerini falan. Çok nadirende 20li yılların sessiz yapımlarını izliyorum.
Aynen eski nerdeyse ordayım..Siyah beyaz filmler, kült, western bunlar bana efsane. Aktörleri sıralayamıyorum bile..
Bu zamanın perdesine kapalıyım sanırım..

wxATVo.jpg

Joan of Arc (1948)

Bak bu filmide izlemeni öneririm @Morsalkım . Fransa'nın orta çağda yaşamış kadın savaş kahramanı Joan of Arc'ı anlatıyor. Tarihi ve 60 öncesi filmleri bende sevdiğim için denk gelip izlemiştim ve çok beğenmiştim.

wxATVo.jpg

Joan of Arc (1948)

Bak bu filmide izlemeni öneririm @Morsalkım . Fransa'nın orta çağda yaşamış kadın savaş kahramanı Joan of Arc'ı anlatıyor. Tarihi ve 60 öncesi filmleri bende sevdiğim için denk gelip izlemiştim ve çok beğenmiştim.

Teşkür ederim @Tibet.. Devamını beklerim..

Bridgerton (4.sezon) ilk kısmı yani 4 bölümü izledim. Galiba aslına en uygun uyarlama bu çiftimiz için olmuş diyebilirim (dört bölüm yorumu) Tabii yine de Julia Quinn Bridgerton evrenini tercih ederim. Halen kraliçe ne alaka, Francesca biseksüelliği ne alaka diye düşünüyorum :d Violet de birine abayı yaktı gibi ya da sadece cinsellik, onu da bilemedim şimdi jfjf Roman, Violetini tercih ederim, hayır aşk onun da hakkı onun için değil kfjf Romanda daha sempatik, anaç ve akıllı, komik bir Violet vardı. Özellikle Benedict hikayesinde çok dişli bir Violet görüyorduk, oğluna çok destek bir anne vardı. İkinci kısımda bunu nasıl uyarladıklarını göreceğiz. Sözün kısası, en sevdiğim kitaptı, ikinci kısma göre en sevdiğim sezon da olabilir.

Sinners izledim.
Bridgerton 4. sezonu gece otobüste izlicem ins otobustekilere görsel şölen yasatacak sahneler vardır sjxjs

1769774870640.png

sıraya aldıklarımdandı. @Aze yorumlayınca öne aldım; pişman etmedi. bon bölüm sonuç bölümü zaten ama bir önceki bölüme kadar bütün tahminlerinizin çürüdüğü bir dizi. iyi işti; sürükleyici, izlenir.

lariden biraz spoiler yemişiz ama bridgerton izleyelim bakalım, özledik.............

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güneşin Kızları diye bir dizi denk geldi YouTube'da karşıma. 2015 yapımı Türk dizisi. Abi böyle bir şey olamaz, bir sahne var 1. bölüm sonlarına doğru gülmemek için dişimi sıktım yemin ediyorum. Bi tane kız çatıya çıkmış kendini aşağıya atıcak ama atmıyor kazayla düşüyor ama o nasıl bir düşüş ağır çekimde yavaş yavaş bir düşüş, sonra oğlanın biri kız madem yavaş düşüyor diyip 5-6 metre uzaktan koşup kızı eliyle tutuveriyor, ama duu yetmez, senarist bir kere gaza gelmiş arkadaş, sonra ikisi birden havuza düşmesinler mi? Lann hint filmleri halt etmiş. Napıyonuz olm siz ne biçim sahne bu. Senarist her boku yazdı diye aynısı çekilmez ki kardeşim. Allah sizin cızırtınızı versin emi.

Aha aşağıdaki linkte paylaştım o düşüşü;

Geri