En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 309 gün önce görüldü
MV5BZTk5MjI4MWEtMjczMy00YWNlLWI0NTAtYTRiZjdiODBjZThlXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

alman bir çocuğun korkusuzca nazi almanyası'na başkaldırışını anlatan gerçek bir hikaye. güzeldi, beğendim.

IMG_0887.jpeg

@Neamish 9/10 demişti ben de hemen hemen aynı puanı verebilirim. beni bu tür dizilerde sıkan şey bazı bölümlerin gereksizliği. 12 bölüme kadar yaymaya gerek yoktu sanki.hjsjs ama yine de bayağı iyi iş. kim go-eun ve jeon do-yeon karşılıklı döktürmüşler, şahane.

From dizisi...
Baya geç keşfettim. Mükemmel manifest dizisi tadında. Her bölüm bitişi merakla devam ediyorsun diğerine. Hazir haftasonu hastaydim bi basladim birinci sezonu bitirdim. Gerilim/korku sevenler bayılır. Konusu nasıl diyim yani tam çözemedim de hdjdjd çünkü hep bir soru işareti. Sanki paralel evren olayı gibi bir şey çıkacak gibi. Bir kasabada geceleri insan görünümlü canavarlar ortaya çıkıyor ve evden çıkmaman lazım aklını celmek için konuşuyorlar da. Ve smile filmi gibi gülerek yavaşça sana yaklaşıyorlar hep. Ve işin daha da garipliği orada yaşayan insanlar ülkenin farklı yerlerinden aniden kendini o kasabada bulan insanlar. Şuana kadar kasabanın yerlisi yok görünüyor. Ve ilk geldikleri gün istedikleri kadar kasabadan çıkmaya çalışsınlar çıkamıyorlar dönüp dolaşıp aynı yere geliyorlar. Güzel izlenir....
şu yorumun üzerine izleme listeme eklemiştim. 2.sezonun 5. bölümünü izledim, diziye ilk kez başlayanla aynı şeyleri biliyoruz. her bölüm aynı şey. karakter olarak, konu olarak hiç ilerlemiyor dizi. yalnız tek mekan ve lostvari gizem olduğundan saçma bir şekilde de izlettiriyor kendini.

• Beğen
Tepkiler: Aze
şu yorumun üzerine izleme listeme eklemiştim. 2.sezonun 5. bölümünü izledim, diziye ilk kez başlayanla aynı şeyleri biliyoruz. her bölüm aynı şey. karakter olarak, konu olarak hiç ilerlemiyor dizi. yalnız tek mekan ve lostvari gizem olduğundan saçma bir şekilde de izlettiriyor kendini.
ben de ikinci sezondayım otobüsün geldiği sezon. izlettiriyordu bir şekilde ama bende bir süre sonra bıkkınlık gelmişti o dönem devam etmedim. bi ara bakarım en azından üçüncü sezonda belki netleşir...

Fallout izlemeye çalışıyorum, başarabilecek miyim bakalım.

8m8fcm2cyynEjxM2uoAA1UOMTdP.jpg
Edgar Allan Poe eseri, Usher evinin çöküşü 1 sezonluk korku dizisi.
İzlerken kendimden geçtim. Yine eşcinsel karakterler vardı ancak göze batacak kadar değildi. Böyle güzel bir dizi 1 sezonda nasıl biter pes!

CMXXIV izledim.
çok güzeldi ya özellikle Fenerbahçeli ve popo estetiği eleştiri kısmı iyiydi.

vertical_eec2fd4e-bccb-4a72-8b24-677fe488787d.jpg

bu ara nazilerden gidiyoruz. biraz derinlemesine işleseler daha güzel olabilirmiş. yine de keyif alarak izledim.
russell crowe her zamanki gibi yine harika oyunculuk sergilemiş.

Geri