Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

listeye aldığım işlerdi. izlediğim dizi bitince hemen bunları da sıraya alayım.ne yaptığını biliyorum
sitede son zamanlar en çok izlenenlerde olunca merak edip açtım ve iyi ki izlemişim. Sonu şaşırtan dizi filmlere bayılıyorum, bu da öyle bir dizi.
ilk bir iki bölüm birazcık sıkıcı geçti ama sonra sarıyor nasıl bitiyor dizi anlamıyorsunuz. Birileri öldürülüyor sırayla ve katilin kim olduğu hakkında sürekli karar değiştiriyorsunuz izlerken. Bir bölümde, bu kesin ya, derken diğer bölümde aslında şu gibi katil düşüncesine giriyorsunuz ve son bölümün son dakikalarına kadar da öğrenemiyorsunuz.
Güzeldi izlenir.
yedi kadran
Agatha christie aşığı olarak siteye düşer düşmez izledim, kadının kitaplarını biliyordur herkes, klasik katil kim olabilir bulmacası. oyuncular tanıdık simalar hep. başroldeki kız biraz sinir bozucu mu oynadı bana mı öyle geldi bilmiyorum ama güzel,izlenir.