En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Üzdü çok , akilalmaz bir yoksulluk ve vazgeçisler

images (31).jpeg

TSdQti.jpg

Acayip güzel bir film.

American primeval bitti yeni bi diziye başlamadım çerezlik mahsun j izliyorum

İnanılmaz keyifli bir film seyrettim. Bu ara böyle şeker şeyler:d Hanımefendi öyle istiyor:kalp: İzlediğim film: Nonnas. Gerçek bir hikayeden uyarlama. Senaryo içinde yemek tarifleri ve İtalyanlar olunca çok tatlı bir film çıkmış ortaya. Başroldeki adamı ve kuaför kadını pek severim zaten. Bir adam, annesinin ölümünden sonra bir restoran açmaya karar verir ve şefler de profesyonel olmayan italyan büyükanneleri (nonnas) olacaktır. Ben seviyorum böyle filmleri biraz slice of life tadında yapımlara benziyor. Gerçekten tavsiye ederim. Bana çok iyi geldi.
Larii, sen yazinca hemen izledim. Ben normalde senin onerdigin film ve dizileri gayet keyifle izliyorum ama bu bi tatmin etmedi beni :) Sanki cok bilindik bi senaryo gibi gozuktugunden belki de. Mesela adadaki insanlarin gonlunu kazanmaya calismasini bekledim en azindan. Veya neler icin daha fazla cabaladigini gibi gormek istedim emin degilim. Neyse cok spoiler vermeden, benim icin 6/10 gibi oldu film.

Larii, sen yazinca hemen izledim. Ben normalde senin onerdigin film ve dizileri gayet keyifle izliyorum ama bu bi tatmin etmedi beni :) Sanki cok bilindik bi senaryo gibi gozuktugunden belki de. Mesela adadaki insanlarin gonlunu kazanmaya calismasini bekledim en azindan. Veya neler icin daha fazla cabaladigini gibi gormek istedim emin degilim. Neyse cok spoiler vermeden, benim icin 6/10 gibi oldu film.

Adamın karakterindeki gelişimi görmedik, doğru söyledin. Ama bence bu zaten adamın hikayesinden çok kadınların hikayesiydi gibi göründü bana. Beni neşelendirdi bu film ya^^ Bence tam 7 bu:d Hani çok üst düzey bir sanat yoktur ama iyi vakit geçireceksindir, bu garantidir. 7lik film tarifi:)
Başka izlediğin bir şey var mı? Ama böyle soft olsun, Maid başlayıp ilerledim epey. Aslında güzel dizi ama sinir oldum kadının yalnızlığına kdjd Şöyle yumuşak tatlı şeker bir tavsiyen olursa yaz bana.

Izleyecegim simdi , split (parcalanmis) filmini cok begenmistim.
Altinci his ve koy filmininde yazari zaten.

-Alinti-
"Ziyaret" (Orijinal adı: The Visit, 2015), M. Night Shyamalan tarafından yazılıp yönetilen bir korku-gerilim filmidir.

Filmin Özeti:

Genç kardeşler Becca ve Tyler, annelerinin uzun yıllardır görüşmediği anneanneleri ve dedeleriyle bir hafta geçirmek üzere Pennsylvania’daki kırsal evlerine giderler. Becca, bu ziyareti belgelemek amacıyla bir kamera getirir ve yaşananları filme almaya başlar.

İlk başta her şey sıradan görünse de, gece olunca büyükbaba ve büyükannelerinin tuhaf ve ürkütücü davranışlar sergilediğini fark ederler. Yaşlı çiftin özellikle akşam 9’dan sonra odalarından çıkmamalarını istemesi, çocukların şüphelerini artırır.

Becca ve Tyler, büyük ebeveynlerinin geçmişini araştırdıkça korkunç bir gerçeği keşfederler.

FB_IMG_1748039835855.jpg

Son düzenleme:
body horror sevenleri fazlasıyla tatmin edecek bi film. külkedisinin kardeşi ayağı ayakkabıya olsun diye ayak parmaklarını falan kesiyor. ayy bayılırım böyle ruh hastası şeylere hlfjs

IMG_2910.jpeg

Maid izledim. Bu dizi bizi biraz sinir etti. Yine de ilerledim, merak ettim ne olacak diye. Neyse ki beni memnun eden bir final oldu. Ve regina sen tam bir queensin.
Kimler Geldi Kimler Geçti. Eh işte popcorn, eğlenceli, yine bir gıdım olsun bana geçmeyen ilişkiler yumağı ama dediğim gibi eğlenceli, akıyor.
ve asıl bahsetmek istediğim Gassal ikinci sezon. Biz birinci sezonu çok yanlış bir zamanda seyrettik, eşimin annesinin vefatının üstünden çok uzun süre geçmemişti ve benim algımda etkileyici olsa da fazla can sıkıcı bir yapım olarak kalmıştı. Yine de ikinci sezona başladık. Birinci sezonun altında kaldığını savunan bir tayfa var ise de bence ikinci sezon, kara komedinin daha bir hakkını verdikleri bir sezon olmuş, ben absürtlüğü de çok sevdiğim için bu sezonu sevdim. Bayhan’ı yerden yere vurmuşlardı ama bu sezon daha tatlı bir sezon olduğu için ben Bayhan’ı bölüm sonlarına çok yakıştırdım. Hande Soral iyi oyuncuymuş, ben bu kadının bu kadar iyi oyuncu olduğunu bilmiyordum. Bilmiyorum ben sevdim, yüzleşmeleri sevdim, sürprizlerini sevdim, iki oyuncunun kimyalarını sevdim.
Abdülhey’in oynadığı bir bölüm var adamın kendi ismini unuttum kfjf o bölüme ben çok saçma bir şekilde güldüm. Neyse bana hitap etti, tamamladım. Sonunun biraz umuda ve ışığa bağlanması da beni memnun etti.

netflixi kapattım ya
gain alasım var
belki gassalı izlerim

Devil's Plan Death Room : 9,5/10

Bu sezonu da beğendim. Bunu kime önersem Squid Game ile kıyaslıyorlar da alakası yok. Zeka oyunları olan bir yarışma demek zorunda bırakıyorlar.
Şöyle konsepti olan bir otel yapsalar da her sene tatilde ne yapıyoruz derdinden kurtulsak.

8769_23453_554.jpg

Inheritance. Konu şöyle; zengin ve göz önünde olan bir ailenin babası ölür. Ve baba, kızına bir video aracılığıyla bir sır bırakır. Kız, bu sırla ne yapacağını bilemez ve vicdanıyla ailesinin geleceği arasında kalır. Aslında heyecanla seyrettim, yani olağanüstü değildi ama akıcı idi. Sonu, biraz klişe idi. Yani daha ters köşe bekledim çünkü acayip değişik bir biçimde ilerliyordu. Tabii alternatif son nasıl olurdu bilemiyorum ama bu son bizim biraz tahmin edebileceğimiz bir sondu.

Gassal’ı izledim ya jfjfjjf
Fragmanda Baki’ye evlenme teklifi edilince bu sefer evleniyor demiştim ya jdjjfjd

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
ilk ve son izliyorum.
hiç benlik bir şey değil bu.

Geri