En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Magarsus’u bitirdim.. Merve Dizdar yine oyunculuğunu şahane konuşturmuş amma velakin Berkay Ateş gerçekten sağlam bir psikoloji ile oynamış takdir ettim...

• Beğen
Tepkiler: Aze
Black Mirror 4. sezon 2. bölüm galiba.
Her bölüm minimum 1 saat olduğu için izle izle bitmiyor.

Her şeyin başı merkür. Yalan yok, kolpa bir film bekledim; bir bakayım diyerek açtım öğle arasında. Beğendim ve eğlenceli buldum. Çerezlik bir film, kafa rahat, eğleneceğinizi bilerek açıp seyretmelik bir film. Devrim Yakut, bence dahil olduğu her projeyi de güzelleştiriyor. İsmail Saymaz da hoş bir detay olmuş. Seyirlik film*.*

1749652165105.png

Mean Girls
Ergen filmlerinden biri. 10 dakikada bir müzikale bağlamasalar fena değil derdim ama diyemiyorum.

naruto 203 dayanamadım kapattım içim dışım dattebayo ve kage bunshin no jutsu oldu bu hafta biter inşallah

cillian murphy'nin böyle küçük şeylerini izledim.
kitabın sinemaya noktasına kadar aktarılması ve 80 sayfalık bir kitaptan bu denli güzel bir film çıkması şaşırttı.
esasen durağan ancak hikayenin arkasındaki ana hikayeyi öğrenince daha da ilgi çekici geliyor.

mobland'ı da bitirmiş bulundum.
tom hardy ve diğerleri olarak adlandırılsa gayet yerinde olurmuş.

the sandman.
yeni sezonu geliyor diye oturduk bir daha izledik.

Son Durak 7,yıllar sonra tekrardan böyle bir senaryo ve görsel efektle gelmesi muazzamdı.

Paradise_(2025)_Hulu_Original.jpg

konusu güzel. bir solukta izlettiriyor kendini. 7.bölüm harikaydı. 9.5 puanla hakkını vermişler zaten.

4444444.PNG

kısa kısa sahneleri hep karşıma çıkıyordu, gibi sonrası bir şans vereyim dedim. kafa dağıtmalık bir dizi olmuş.
iki bölüm izledim. mekanda yönetmenle küfürleştikleri sahne iyi güldürdü.

IMG_6594.jpeg

en iyi anime dizilerinden biri olduğunu öğrendiğimden beri izleme listeme eklediğim, araştırdığımda 20 sezon ve 1133 bölüm olduğunu görünce tansiyonumun düştüğü dizinin netflix versiyonunu buldum, izledim. aşırı beğendim; çok keyifli ve heyecanlıydı. henüz tek sezon, ikinci sezon 2026’da.

Geri