En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
IMG_5323.jpeg

twitter önerilerde görmüştüm. 2009 yapımı, biyografik film. şans verdiğime değdi; zaten, gerçek hikayeden uyarlanan her şeyi severim. doktor carson, yapışık ikizleri başarılı bir şekilde ayıran ilk nörocerrah. başarılarla dolu bir hayat. kısa süreli olduğu için de çabucak akıyor, izlenir.

iu pişman etmez

zBDbEy_2f.png

@Lena geçen gün sanırım bu konuyu arıyordun , denk gelince aklıma geldin..
günün aydın ola ..

IMG_6990.jpeg

İlk sezonu bitirdim
İzlemesi gerçekten keyifli

IMG_5332.jpeg

ne düşüneceğimi bilemediğim, belgesel tadında, gerçek bir olay... hikayenin her bir detayı ayrı bir şok, sonu ayrı bir şok. her şeyiyle yeterince can sıkıcı ve korkutucu. çok gerildim ya, neden yaptın bunu **Spam/Adversiting**? ayyy… sanal dünyanın kabusu, kadınlarımızın bu saflığı bitmeyecek mi? bu nasıl bir manipülasyon?.... çok gerginim, gidip bir anime falan izleyip rahatlayayım.

Ekli dosyayı görüntüle 109346

ne düşüneceğimi bilemediğim, belgesel tadında, gerçek bir olay... hikayenin her bir detayı ayrı bir şok, sonu ayrı bir şok. her şeyiyle yeterince can sıkıcı ve korkutucu. çok gerildim ya, neden yaptın bunu **Spam/Adversiting**? ayyy… sanal dünyanın kabusu, kadınlarımızın bu saflığı bitmeyecek mi? bu nasıl bir manipülasyon?.... çok gerginim, gidip bir anime falan izleyip rahatlayayım.
İzleyemeye gidiyorum....

Ekli dosyayı görüntüle 109346

Arkadaşlar izleyin....
Bu kadar diyorum.... Müthiş... Aşırı gerildim aşırı şok oldum.... Tam çözdüm diyorsun sonra bi bakıyorsun biz de manipüle edilmişizjdshjhsjdfksk
Çok güzeldi ve yaşanmış olması da ayrı tüyler ürpertici...

MV5BNGY1YjBiNzMtYWZhNC00OWViLWE0MzItNjc4YzczOGNiM2I0XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

insanların ''harika ötesi, şok içerisindeyim, etkisinden çıkamadım'' tarzı abartılmış laflarını kenara koyarsak güzel dizi.
hayatın gerçeklerinden kopuk olmayan herkes bu gerçekleri görüyordur, biliyordur zaten.

günümüzde çocuk yetiştirmek çok çok zor. her ne kadar çocuğunla sağlıklı iletişim halinde olsan bile o sosyal medya ve çevreye dikkat etmek gerekiyor. ne yapıyor, ne ediyor, arkadaşları kim, telefon ve bilgisayar geçmişi vs. vs. her şey kontrol altında olması gerekiyor.

Screenshot_20250407_221053_WhatsApp.jpg

biraz önce bu muhabbet döndü. bir, iki yıldır yeğeniyle sorun yaşıyor. anlattığına göre yeğeni bilgisayar başından kalkmayan, ne yaptığı belli olmayan bir çocuk.
bir ara takip programları kuracaktık, kaldı öyle.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Daha önce izlemiştim. Reality şov aslında ama bulmacalar ve zeka oyunları var.
Bunu izlediğimden beri düşündüğüm bu konseptte oteller veya tatil köyleri var mı acaba ? tatilimi şöyle değerlendirmek çok büyük keyif verebilir.

sezon-1.jpg

Polar diye tetikçili bi’ film izledim geçen hafta sonu. Vurdulu kırdılı. John Wick tadında. Beni sarar.
Bi yandan 1 senedir supernatural’ı bitirmeğe çalışıyorum. 10. Sezon 15. Bölümdeyim ehehe

Severance bitti.
Dexter original sin'e başlayacağım.
Sonrasında listede Black Mirror var.

p24927836_b_v13_aa.jpg

ay, bayılacaktım tatlılıklarından! romantik sahneleri sıkmadan izlettiriyor yine. birbirlerine bağlılıkları, değişimleri, savaşları ve kazanımları çok güzel işlenmiş. bu sefer yan karakterler de daha çok öne çıkmış. miyo ve kaoruko arkadaşlığı çok güzeldi; minik minik sosyal mesajlar da vardı. 3. sezon bekleniyor<3

Geri