Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim Ali kaptan, tünaydınlaar…@Lena geçen gün sanırım bu konuyu arıyordun , denk gelince aklıma geldin..
günün aydın ola ..

İzleyemeye gidiyorum....Ekli dosyayı görüntüle 109346
ne düşüneceğimi bilemediğim, belgesel tadında, gerçek bir olay... hikayenin her bir detayı ayrı bir şok, sonu ayrı bir şok. her şeyiyle yeterince can sıkıcı ve korkutucu. çok gerildim ya, neden yaptın bunu **Spam/Adversiting**? ayyy… sanal dünyanın kabusu, kadınlarımızın bu saflığı bitmeyecek mi? bu nasıl bir manipülasyon?.... çok gerginim, gidip bir anime falan izleyip rahatlayayım.
Arkadaşlar izleyin....Ekli dosyayı görüntüle 109346
ne düşüneceğimi bilemediğim, belgesel tadında, gerçek bir olay... hikayenin her bir detayı ayrı bir şok, sonu ayrı bir şok. her şeyiyle yeterince can sıkıcı ve korkutucu. çok gerildim ya, neden yaptın bunu **Spam/Adversiting**? ayyy… sanal dünyanın kabusu, kadınlarımızın bu saflığı bitmeyecek mi? bu nasıl bir manipülasyon?.... çok gerginim, gidip bir anime falan izleyip rahatlayayım.

Çizim yaparken açtım arkada