En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Tıkladım..
Aslında bilmedigim linklere tiklamam öyle ama amcamsin nihayetinde xjdjd

The Grimm Variations. Bunun 4. Bölümüne kadar geldik, beğendik. Bana biraz Love, Death & Robots hatırlattı. Aslında ilgisi yok ama garip bir şekilde anımsatıyor. Bundan sonrasına da bakacağız.

''kuş uçuşu" ve "baby reindeer" son izlediklerim. "kuş uçuşu" bu sezonda çok iyiydi, yeni sezonda gelecek gibi bitirdiler ama ne kadar uzatılırsa, o kadar suyu çıkarmış gibi gelir hep bana. yaşanması olası bütün hikayeler yaşandı, bence. bekleyelim bakalım.

"baby reindeer" ise yaşanmış bir hikaye imiş. zaten başrol bey de kendisi. -ben maalesef bu dizide tanıdım, diğer işlerini bilmiyorum- martha'nın yaptıklarına mı gerileyim, donny'nin yaşadığı şeylere mi üzüleyim, yoksa tüm bu olanlara rağmen müdahale etmekte geç kalıp, hala da merhamet göstermesine mi sinirleneyim bilemedim. mini dizi zaten, kısa kısa 7 bölüm var; izlenebilir ama hassasiyet içerir, dikkat, özellikle 4. bölüm.

daha önce izlememiştim hiç...
game of thrones izliyorum
son iki bölüm kaldı
B.ka sarmış gibi bitiyor bakalım :D

Blow Out

Bence bu film biraz daha derinlik ve katman istiyordu. Hemen her şeyin çarçabuk olması dışında bence çok iyi bir yapım. J.Travolta'nın mimiksizliği ile fazlasıyla uyumlu bir yapım aynı zamanda. Yalnız J.Lihtgow ruh hastası bir caniyi öyle bir oynamış ki insanı izlerken gerçekten tedirgin ediyor. 8/10

Bu arada Amazon Prime film konusunda enfes bir noktada şu an. 70-00 arası dönemden inanılmaz sayıda ve nitelikte film barındırıyor.

baby reindeer.
düşünün ki dizi izleme konusunda hep ağırdan alan beni bile bir gecede kendine bağladı ve bitirmemi sağladı. dizinin aşırı iyi ilerlemesi, merak ettirmesi ve oyuncuların muhteşem performansları derken mini dizi olmanın hakkını tam anlamıyla verdi. martha karakterinin duygu değişimlerini bedeninden, gözlerine, saç telinden, tırnaklarına buram buram hissetmek beni acayip etkiledi. bi çok sevecen bi çok düşman olurken yazdığı maillere, mesajlara gülmeden de duramadım. tam herhalde duruluyor derken aniden ortaya çıkıp ortalığı karıştırmasıyla rolünün hakkını tam anlamıyla verdi, gerçekten bir martha olduğunu hissettirdi. dizi başlarken gerçek bir hikaye olduğunun uyarısını vermişti ama ben başrolün ismine, yazara, yönetmene çok dikkat etmemiştim. finalinde uzun uzun kapanışa bakarken hikayenin başroldeki richard gadd beyin kendi hikayesi olduğunu anlamamla da beynimden ve de kalbimden vuruldum çünkü 4. bölümdeki her şeyi ve sonraki bölümlerde yaptığı itirafı birebir yaşamış olması çok rahatsız edici bir histi. kendisi netflix röportajında da bunun itirafını yapmış, tiyatro oyunu olarak sergilediği bu hikayesini netflix’in dizi yapma fikriyle kabul etmiş… gece gece buna baya efkatlanmıştım da uyumazsam martha musallat olur diye efkarımı uykuya yaşattım. + kızıl geyler kapatılsın… yaşasın ren geyikleri… martha’nın hayat hikayesiyle devam sezonu olmasını da çok çok isterdim.

The Grimm Variations. Bunun 4. Bölümüne kadar geldik, beğendik. Bana biraz Love, Death & Robots hatırlattı. Aslında ilgisi yok ama garip bir şekilde anımsatıyor. Bundan sonrasına da bakacağız.

@Shinigami bu animeyi tavsiye ediyorum. Ancak her bölümü çok güzel değildi benim fikrim, yine de “Bremen Mızıkacıları” bölümünü seyretmeni isterim. Bölümler birbirinden bağımsız, çok beğeneceğini düşünüyorum özellikle bunu.
Anime, Grimm Masallarını yeniden ele alıyor. Masalın orijinalini bildiğinde daha anlamlı hale geliyor bölümler, nerede ne ters köşe yaptığını da anlamış oluyorsun. Vaktin olursa Bremen Mızıkacıları bölümünü tavsiye ederim, tam bir “kadın” bölümü olmuş.

Supernaturali izliom ya sarıyor gerçi biraz saçma bu hiearşi(güç sıralaması) meselesi bana göre ya
ama olsun crowley ve castiel için izleniyor işte napacan XD

film, her filmde illaki olan o malum klişeye bağlanana kadar çok güzeldi........ 6.5/10

the-woman-king-poster-scaled.jpg

SoloAStarWarsStory.jpg

çok geç olsada izlerdim.açıkçaası beklediğimden daha iyidi.bir kaç hikayenin nasıl oluştuğunu anlatıyor.

10/5

Milyonuncu izleyişim, aklıma geldi bir izleyeyim dedim tekrardan. Müthiş tatlı film, herkese herkese tavsiye ediyorum. Özellikle kadınlara.

IMG_5104.jpeg

Geri