Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de izliyorum şu an 5. bölümdeyim“Kimler Geldi Kimler Geçti”yi seyrettim. 8 bölümlük bir mini dizi. Popcorn tabiri tam olarak bu diziye yakışır. Seyrettim, keyifle seyrettim ama hissi hiç bana geçmedi. Leyla’nın erkekleri ile aralarındaki çekim ve romantizm çok yüzeysel kalmış bence. Ayrıca bu tarz konudaki yapımlar beni etkilemiyor. Issız Adam da mesela ne kadar ses getirmişti, o film çok kötü bir filmdi mesela her şeyiyle. Bu dizi yine eğlenceli.
Bana geçmemesinin sebebi şu oluyor duygunun böyle yapımlarda, benim toksik ilişkiler, arkadaşlıklar, yapış yapış durumlar çok garibime gidiyor. Koca koca insanların bu kadar süre zararlı bir ilişkide ısrar edişleri, bende şefkat uyandırmıyor ya da bir duygumu tetiklemiyor. Bu dizide Leyloş’un yaşadığı buydu. Arkadaşlarının samimiyetsizliklerini de görmesine sevindim. Sonuna da “aferin kızım” çektim. İkinci sezon gelecekmiş, ehem izlerim yine. Popcornsa popcorn kardeşim.
hahahhahaha bugün şarap içerken izlemeyi düşünüyorum (17k lık olmayanından) aynı bölümdeyiz xdizlerken canınız şarap ve şampanya çekebilir sjsmx...
ben de gece öyle yapıcam xd habire içiyolar ya bide ertesi gün kalkıp spor yapıyolarhahahhahaha bugün şarap içerken izlemeyi düşünüyorum (17k lık olmayanından) aynı bölümdeyiz xd
ben de izliyorum şu an 5. bölümdeyim
bana aksine duygusu geçti sadece aşcı çok havada kalmış
ömere aşk değil de sevgi bağlılık var hani hayatının her yerinde kalsın istiyor gibi sonuçta 5 yıl iyisiyle kötüsüyle geçmiş
murat içinde geçmiş evliliklerinden dolayı güvenemiyor hani geri durmak istiyor ama tutku var pek başaramıyor bu arada murat gerçekten tam narsist leylanın çevresinin alayını topladı her yol murata çıkıyor :d
aaa spoiler yedim galiba arkadaşlarıyla sorunlar mı olucak((