En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Minnoş ren geyigini ben de izledim. Değişik duygular yaşadım izlerken, ağlattı hatta.
Üzerine Fallout patlattım. Gayet iyiydi.
3. Cisim probleminin yarisindayım, iyi gidiyor.

kimler
geldi
kimler
geçti

zengin kadınlar ve erkekler, güzel kadınlar, yakışıklı erkekler, marka kıyafetler, 17k'lık şaraplar, sevişmeler, aldatmalar ve şahane evlerinde çektikleri aşk acıları... hikaye çok klasik olsa da çıtır çıtır giden bir dizi, kendini bir şekilde izlettiriyor.

hafta sonu kimler geldi kimler geçtiyi izledim, ilerleyişi güzel
günümüz iliski terimlerini öğrenmek isteyen izlesin .p
serenay güzel yaa

Mükemmel bir dizi bu arada (spoiler)
Thank you, Next
Sarp ve özellikle Ömer tam bir hayal kırıklığı Cem’ e narsist diyordum birde gram alakası yok duygusal anlamda hayatına giren bütün kadınlara son derecede değer veren biri… Ömerrr… büyük hayal kırıklığı… leylayla barıştıktan sonra yeni evine balımı da çağırıp sürpriz ayarlamış o da yetmezmiş gibi bir de evinin anahtarlarını vermiş şaka gibi… Cem en başından beri bu ilişkinin yanlış olduğunun farkındaydı Cem gibi birini bulun kızlar
Son sahnede buddy nin leylayı bırakmayıp beraber koşmaları da çok tatlı bir detaydı bence :)) bu arada Meriç Aral de umarım 2. Sezonda tekrar doktor gibi bir karakter bulmaz umarım acayip tilt oldum hdkdkdk

Sarp'in niyetinin bozuk olduğu belli..
6. Bölümdeyim ben de. Leyla da az maymun iştahlı değil.

5707140.jpg

bildiğimiz hikayenin yeni uyarlaması sanmıştım ama aynı evrende geçen farklı bir hikayeymiş....... müzikalliğini özensiz, görsel efektlerini kötü buldum, hikayesi de bir süre sonra sıktı......... bi de bu timoti, call me by your name haricindeki hiçbir filme yakışmıyor ya........ 5/10

Godfather izliyorum bir süredir. Birincisi bu akşam bitecek inş.

Babamin tavsiyesiyle izledim.30 yil once cekilmesine karsin senaryo ve dovus teknikleri etkileyici.

IMG_0114.jpeg

hitler'in iktidarı ele geçiriş sürecini ve nazilerin yargılanmasını anlatıyor. iki bölüm izledim, güzel.

Amazon Prime'dan The Consultant isimli bir mini diziyi izleyip bitirdim geçenlerde. Kelimenin tam anlamıyla oldukça enteresan bir dizi. Uzun zamandır bu kadar gerildiğim bir hikaye ile karşılaşmamıştım.

Geri