En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü
Su komedi dunyasinda, cok az insan severim. Biri de Dave Chapelle. Son special’ini izledim Netflix’ten.

Gecen gun de Jojo Rabbit’i bitirdim. Bir cocugun kafasindan gecenleri cok guzel islemis

Zihin Gezgini Film Konusu​

İnsanlar bir şey hatırlamak istediklerinde Nick Bannister'ın (Hugh Jackman) ofisine gelir ve Bannister da kendileriyle neredeyse bir psikolog gibi ilgilenir. Geçmişimizdeki tüm dosyalar aklımızda saklanıyor ama asıl soru bizim bunlardan hangilerine erişebildiğimiz. Bannister'ın yeteneği, doğru soruları sormak ve küçük bir ücret karşılığında yeniden hatırlamak istediğiniz anıları bulmaktır. Bir gün ofisine çok küçük bir isteği olan gizemli bir kadın (Rebecca Ferguson) gelir. Kadın kaybettiği anahtarların yerini bulmak istemektedir. Bannister çok geçmeden bu kadınla bir ilişkiye başlar ama ilişkileri kadının ortadan kaybolmasıyla son bulur. Onu bulmak için Bannister'ın kendi anılarında gezinerek kadının verdiği ipuçlarını toplamaktan başka çaresi yoktur. ''Sinemalar''

beklentiye girilmeden izlenirse kurtarır. daha iyi olabilirmiş.

MV5BNzlkODQ4MTEtM2Y4Zi00YTAyLTk1MWEtZDk4NjE4ODc5MGUwXkEyXkFqcGdeQXVyMjM5NDQzNTk@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Moloch mini dizi.
Önce kendi kendine yanan insanların hikayeleri ile başladı. Bölümler ilerledikçe metafiziğe ve toplumda kendi adaletini sağlamaya çalışan bir gruba evrildi.
Molok Fenikelilerin cocuklarini kurban ettikleri Tanrı'nın adı.
Oldukça ağır seyreden bir dizi.

MV5BMTNhM2U5NTItZWVlYi00ODQyLTgzMjktMzM5NmVmMDEzNzQ1XkEyXkFqcGdeQXVyMTMxMTQ0ODA3._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Dört bölümlük mini dizi: Intruder.
Akıcı ve merak uyandırıyordu.
O kadar kötü içinde iyi kalabilen bir insanın sorusu ise çok manidardı:
''İnsanlar doğuştan mı kötüdür?''​

Su komedi dunyasinda, cok az insan severim. Biri de Dave Chapelle. Son special’ini izledim Netflix’ten.

Gecen gun de Jojo Rabbit’i bitirdim. Bir cocugun kafasindan gecenleri cok guzel islemis
Bunu yeni gördüm yazdığını, Dave Chapelle beğendiysen Daniel Sloss, Jeff Jefferies diye devam et pişman olmazsın, içinizden geçenlere yazmıştım ama kaynamasın diye senin için buraya da bırakayım .)

Genç Bir Doktorun Anıları
Mihayl Bulgakov'un anılarından uyarlanmış. Yıl 1934.
Moskova'nın çok ücra bir köyünde yeni mezun bir doktorun yaşamı mizahi tarzda anlatılıyor.
Baş rolde Daniel Radcliffe var. Kendisinin 17 yıl sonraki haliyle sohbet ediyor.
Oldukça hoş bir dizi.:)

a-young-doctors-notebook.jpg

Bunu yazmaya utaniyorum ama evelsi gün bunu izledim.
Ama bi sey diyeyim mi?
Vals dansini basarabilen bir grup vardi.
Hic bir yesilcam filminde görmedigim bir kgrafi.Normalinde cift danslari cok alakasiz duruyor izledigim filmlerde.

Son düzenleme:
@Asrevya
yazdiklarini okuyunca benim de izleyesim geliyo. You bittigine gore next :p
25 dakikalık bölümler halinde, sıkmıyor ve mizahi.
Kitaptan uyarlanan diziler güzel oluyor.
Filmin atmosferi de o yıllara bağlı kalınarak en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.
Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri Epic Dramada yayınlanıyor Thalassa. Ben de üç bölüm izledim henüz, 2 sezon yapılmış.
Keşke daha önce keşfetseydim diyorum.:)

Geri