En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü
Begenerek izledim. 3 kiz kardes bunlar. en duygulandigim yer kardeslerden birisinin kocasindan dayak yemesi ve diger kiz kardeslerinin ablalarini korumasi, adama saldirmasi. asansor skandalini hatirliyor musunuz? jay-z beyonce'yi aldatiyordu ve asansorde solange jay-z'e tekme tokat saldirmisti. iste kiz kardesler.. kiz kardeslerimin olmasindan dolayi da cok sansli hissediyorum valla. neyse, nerden nereye gelmisim :p film guzeldi, diyeceklerim okadar
1637265518691.png

• Beğen
Tepkiler: Aze
John Wick 1-2'yi izledim. Kaldı son film.
İlk film çıktığında izlemeye çalışmıştım, sıkıcı gelmişti kapatıp arşive atmıştım. Bir daha da bakmamıştım. Her kitabın zamanı olduğu gibi her filmin de bir zamanı var demek ki. Şartlar uygun olduğunda izlenebiliyor.

Larimm kulüp izle dedi..
Onu izliyorum, bakalım.

911-season-5.png

911 5. Sezonla devam ediyor.:)

yaklaş daha da yaklaş
gördüğünü düşündüğün şey
belki sadece bir kandırmacadır
sihirbazlar çetesi

Cok cok guzel bir filmdi.. aglatti, duygulandirdi, lanet ettirdi yasanilan olaylara. izlemenizi tavsiye ederim.
MV5BMjA3ODE1MjYxN15BMl5BanBnXkFtZTgwODQ3NzI1NjE@._V1_.jpg
d35703e9f4fc7c6fa0ef4f9302a55052f715cfefb9973a22ca9f980142311f5a._SX1080_.jpeg

MV5BYzRkMTg4NzEtNzJkNS00Y2UxLTg1ZTYtNTc1YjBlN2YzYjI3XkEyXkFqcGdeQXVyMjExMjk0ODk@._V1_.jpg

Father Brown
BBC' nin severek izlediğim dizisi. Yine 1960'lı yılların İngiltere'sinde geçen, içinde mizah da barındıran dedektif rahip Brown.:)

The Tomorrow War

Benim gibi gece yarısı Kanal D’de yayınlanan felaket kötü aksiyon filmlerini izlemeyi seven insanların bayılacağı türden kötü bir aksiyon filmi. Yine uzaylılar başımıza musallat oluyor ve yine Amerikalı bir cengaver çıkıp bütün dünyayı kurtarıyor.

Ha unutmadan ekliyeyim, asrın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın da 1 saniye dahi olsa filmde rolü var.

2/10

Holiday

Güzel değildi klişe bir film tavsiye etmem

Squid Game
Aşırı ilginç bir filmdi, konusu özgün değil ama konuyu işlemesi özgün ve ilgi çekici.
The Tournament isimli bir film de böyleydi, 10 civarı suikastçı ödül için yarışıyordu Middlesbrough kentinde.
İkinci sezonu olsun istemem ama olacak gibi. Tadında bırakmayı bilmek gerek.

Tick, Tick, Boom!

TTB_Main_Vertical_27x40_RGB_EN-US.jpg

Cok unlu bir Broadway showu olan ‘RENT’in yazari Jonathan Larson’in kariyeri ile ilgili muzikal. 30 yasina girmesine cok az kala, garsonluk yaparak hayata tutunmaya calisan, hayati ile ilgili buyuk sorgular icerisinde cebellesen Jonathan’in oykusu..

8 senedir bir muzikal icin ugrasip, kendini kanitlamaya calismasina ragmen, en sonunda vaktini mi oldurdugu yoksa sanat alaninda devam etmesi mi gerektigini anlamaya calisan bir genc. Hayatini korku mu yoksa ask mi yonlendiriyor? Iste belki de en buyuk sorgusu bu… Ve aclik sinirindaki hayatina daha ne kadar katlanabilecek. Hayaller ve hayatlar dedigimiz dongu…

Muzikal seviyorsaniz, bir sans verin derim.

Dipnot: Yaslanma korkusunu yasamayanlara da kapak olsun .p Tek olmadigimi biliyordum .p

Keyifli, eglenceli, guzel bir filmdi. begendiiiim
15494.jpg

Dans kursunda partner arayisi.. beyler kizlari gorunce bi poz vermeler baslaniyor. tabi kizlar beyleri gordukten sonra bahane uydurup kactilar :d
MV5BYmUyNDIzMDEtYjA4Zi00Y2VkLTkyN2EtZWYwNjYzNDJlMTQyXkEyXkFqcGdeQXVyOTc5MDI5NjE@._V1_.jpg

DrDeath_KA_V_es-ES_NewSeason.jpg

mini dizi olduğu için film diye paylaşıyorum...... hastalarını kalıcı olarak sakatlayıp birkaçını da masada bırakan bir beyin cerrahının hikayesini anlatıyor....... kurgusal karakter değil bu arada gerçek bir doktor......

• Beğen
Tepkiler: X
Geri