En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü

All Creatures Great and Small
1930 ve 1940’lı yılların Yorkshire’ında bir grup veterinerin maceraları James Herriot’ın otobiyografisinden esinlenerek ekranlara taşınıyor.
Oldukça beğendim, umarım devamı gelir.:)

Tunç Şahin'in 7 Yüz dizisini bitirmeye çalışıyorum. Her bölümde farklı karakterlerin hikayeleri ve yüzleşmeleri yer alıyor.
Beni en çok etkileyen Refakatçi oldu.

7YUZ.jpg

cennet sineması/cinema paradiso.

seksensekiz italyan yapımı bir film, çoğunuz biliyorsunuz ya da duymuşsunuzdur, uzun zamandır kendime eski yeni karışık filmlerden bir liste yapıyordum bu da o listede olanlardan bir tanesi.

spoiler vermemek adına içerikten bahsetmeme taraftarıyım ancak izlemeniz gereken bir film olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.

1632216626388.png

bu tarz filmleri izlemeyi ozlemisim. 1999 yapimi bi film. ozledim derken film konusundan bahsetmedim tabi ki milyonlarca var bundan. filmin akisi ve konuyu isleyis sekli hosuma gitti. daha fazla 90li yillara ait yapimlari izleyesim geldi. daha keyifli geliyo sanki :p film gibi film iste. olmasi gerektigi gibi

Murat ile Nazli
Ne güzel agladim.
Kimse benim kadar güzel aglayamaz.brehbreh

Dun aksam retro yapip

Indipendence day 1&2 izledim.

lkff_review_ft_cu.-cgv-arthouse.jpg

Microhabitat
Komedi-Romantik-Dram
Bir Güney Kore filmi. Kızın vakarına hayran kaldım. Mutluluğu küçücük dünyasında ve yalınlıkta bulabildi.​

MV5BNTc2MzdiYmItZWUxMi00NjlhLThhZWMtYTQ0YTQwZTM3MmZkXkEyXkFqcGdeQXVyMjQwMDg0Ng@@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Altı bölümlük yeni mini diziye başladım, üçünü izledim. Sürükleyici ve güzel buldum: HMS Vigil.
Denizaltı savaşının karanlık dünyası aktarılıyor. Bir denizaltında ölen denizci üzerine bayan dedektif denizaltıya naklediliyor.
Soruşturma devam ettikçe bir sürü gizem de birbirini takip ediyor.

guilty izledim dün. çok canımı sıktı.

Güzel film yok ne sinemada ne streaming servislerinde.
Netflix’te stand up showlara sardım; dave chapelle, kevin heart ve lizzy izleyebilirsiniz.

Geri