Eksik Kalmasın

Konu sahibi son olarak 3957 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derin cümlelerim yok, sadece a'dan z'ye kestirme yollarım var.. Bir tek benim anlayacağım.. İçimdekilerle mutluyum esasında, kötü rol yapıyor olabilirim.. Deşmeyelim, bir halt çıkmayabilir..: )

İşi aksamış bir müşteriyi sakinleştirdikten sonra, yaptığım yeni tasarım için söylediği "harikasınız" yorumu kadar müthiş bir şey yok.: )))) Harikayım tabi.. :rolleyes:

Gün güzelliklere gebe.. Tadını çıkaralım.: ))

Hani çok çabuk hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ya; işte buna sebep, çok çabuk bağlanıp, çokça kendinizi kaybetmenizdir.. Göbek bağı bile kesiliyor doğarken, işareti verilmiş.. Neyin çabası bu?:dusun:

Vakitler fazla gelmiş yine, heba edip duruyorum.. Zamanı faydalı şeyler için kullanma zorunluluğu işlenmiş beynime.. Ona eşlik eden bir suçluluk duygusu, çekip gitmiyor..

Eksik kalıyoruz.. Mütemadiyen.. Düşlerde bile tamamlanmıyor boşluğumuz.. Kopmak gerek belki de iyice.. Ne düşüşlerin hakkı verildi ne de yükselişlerin.. Hep bir yarım kalmışlık, tamamlanmamışlık içinde savrulup durduk..

Nereye gidiyoruz?

Yine bulanığım..: )) Cızırdayan karıncalanmış televizyonlar gibi netliğim kayboldu.: ))

Sıkan vaatler günlerine hoşgeldiniz.. Reklamlarla bunalmanızı diler, bir daha görüşmemeyi ümit ederiz.:T: Pehh...

Küllerimden doğabilmem için öncelikle kaybolmam gerek. Prosedüre ters öteki türlüsü.: ))))

Sessizlik güzel şey.. İçine her şeyi koyabilme imkanı tanır, aynı boşluk gibi..

Vazgeçişler güzeldir, özgür bırakır.. Hafifletir insanı.. Koparın zincirlerini saplı kalmış düşüncelerin, uçsun gitsinler..

Dursun burada..

"Her yağmur yağdığında insanlar
evlerine kaçardı,
ben her yağmur yağdığında
evden kaçardım.
Bu benim ağlama oyunumdu.."

Nazım Hikmet

Uçup gitmeli.. Tatlı düşlerin sarhoşluğunda kaybolup, baş ağrısız sabahlara uyanmaya..

Yaşlanmadan göçüp gitmek istiyorum.. Kahramanca ölmeyi istemek gibi bir şey bu biraz da. Ya da kabak tadı vermeden bitmesini dilemek, sevilerek izlenen dizinin.. Akıllarda güzel kalmak ortak noktası, bendeki yeri ise apayrı..
Onu da bilmeyiverin..:T:

İki kişi arasında yaşanan şeyler iki kişi arasında kalmalı, çok ters şeyler bunlar. Ama insanlar alışmış kopyalamaya, ufacık sorunda hemen yapıştır yolla... Çok iğrenç..

Küçükken ufacık şeylerde örtmenim örtmenim diye çemkirirdik, ne farkı var şimdi bunun? Yeni versiyon şikayet şekilleri..:T:

Şu hasta halimle nelere tanık oluyorum, yapmayın, beni de sevin azcık..: ))

Sizinle ilgilendiğini sandıklarınızın tek derdi, ilgilenmeleri karşılığında görecekleri ilgidir.. Parazitlerden farkı yok böylelerinin, yapmacık davranışlarını gördüğünüzde tez vakitte uzaklaşın. Zira zararın neresinden dönülürse kardır..

Atarlı cümlem arada kaynamış. Kıyamadım..: ))

Özür dileyince küçüleceğini düşünen insanlar var.. Dilemediğinizde gerçekten de küçülüyorsunuz.. Ufalıp yok olacak kadar hem de..

Eksik kalmasın diye diye her şeye el atıp hepsini yarım bıraktık.. Bir de tamamlanacaklar çıktı başımıza.. Geçmiş olsun.:T:

Özlemler sarmış ruhumu.. Boğuluyorum şimdiden.. Gelme bir süre, duygusallığın dibine vurayım.. Buna da ihtiyacım var..

Her şey hayatı daha da güzelleştirmek için..

Ah şu fırtınalı ruh halleri, beni çok yoruyor.. Susmayan muhabbet kuşu, tip tip süzen sokak kedileri, durmaktan başka bir şey yapmadan hayatlarını sürdüren çiçekten yoksun bitkiler ve cızırdayan bilgisayarım.. Güzelsiniz be.. Güzel, güzel.. : ))

Her şey hayatı daha da güzelleştirmek için..

Ah şu fırtınalı ruh halleri, beni çok yoruyor.. Susmayan muhabbet kuşu, tip tip süzen sokak kedileri, durmaktan başka bir şey yapmadan hayatlarını sürdüren çiçekten yoksun bitkiler ve cızırdayan bilgisayarım.. Güzelsiniz be.. Güzel, güzel.. : ))

Yorarken, gülümsetmişse, güzelsindir, güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri