Eksik Kalmasın

Konu sahibi son olarak 3957 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayat böyle çekilir... Keşke işte de bu kafaya izin verilse, stres içinde olmaktansa rahat bir kafa ile çok daha güzel tasarımlar çıkabilir halbuki.. Özgürlük istiyorum.. Sınırlı dünyamın kalıpları çok yoruyor..

Şşşş.. Çok konuşma Işıl, sessizlik çok daha güzel.. Hayal dünyandaki oyuncaklarınla oyna hadi..

Sil baştan aynı şeyleri yaşayacağımı gördükçe, tüm başlangıçları engelliyorum.. Her birine ayrı ayrı kaleler örüyorum.. Bu, korkaklık başka da bir şey değil..

**

Teyze teyzesi geliyorum, çok bağırma sesin kısılır, yazık sana da.. Ne güzel cümleler kuracaktım, içine ettin... Bir daha da gelmez bu düşünceler..

Bitmeyen bir iş, ısrar etmeyen bir müşteri, gelmeyen bir istek... Ve tüm bunlara rağmen devam eden işler.. Ne güzel dengelerin var, hiçbir şey yapmasak da yolunu buluyor her şey.. Kasmaya, kasılmaya ne gerek var o halde?

Ol'mayı bekledikçe kaçırıyorum bazı şeyleri.. Beklemekle olmuyor işte, hareket lazım, yanlış da olsa adım atmak gerek.. Nedir seni suskunlaştıran gülüm, nedir seni durduran? Basit bir korku sanırım.. Tırsak seni..:T: Yerinde saymaya devam et.. Hakkındır...

Çamur atmak için çamura değmek gerek.. Ucundan, kıyısından da olsa çamurla ilişki halinde olmak gerek. Çamur atan çamurludur da bu yüzden. Beni böyle düşündürenlere değil sitemim, içimdeki bitmeyen pislikleri oraya tıkmaya izin veren, kendime kızıyorum yine... Bit artık, bit de kurtulayım senden..

Yeni maskeler almalıyım, bunlar çok eskidi.. Fire vermesi an meselesi.: )))

04:16

Uyandım ansızın.. Aklımda abuk subuk düşünceler.. Geç de yatmadım, aklımı kurcalayan delice sorular da yok.. Deprem felan mı olacak? Hiçbir sinyal yok... Muazzam bir sessizlik yalnızca... Çınnnnnn.. Ne hoş bir ses.. Bu saatte uyanmam ben.. Şşşş uzatma, tadını çıkar..

04:40

Hava müthiş. Üşümemek güzel şey, dinç hissetmek güzel.. Herkes uykularındayken, ayakta olup onları izlemek daha da güzel şey.. Galiba geceleri sevmeye başlayacağım.

04:52

Bir b.k olmadı.. Bir beklentim de yoktu ki.. Kendimden vardı ama, mühim cümlelerim belki bu saatte açığa çıkar diye girdiğim ümit denizinden boğulamadan çıkıyorum.. Işığımı kaybetmişim... Evet, saat gecenin 5'i, gayet normal.. Karmaşıklaştırma.. Sen içini deştikçe, dışarıya böyle anlamsız şeyler yansıtıyorsun..

05:00

Fin..

Ezan okunacak birazdan, ben kalkıp koşturmaya başlayacağım.. Heba ettik geceyi.. Gündüzlerin ahı kalmıştı, iyi oldu..

Israrla anlatsanız da ısrarla anlamayacaklarım var.. Beyin çöplüğüme almıyorum vermeye çalıştıklarınızı.. Not loaded...

Ait olduğum tek yer bedenim ve beni esir alan tek şey de yine bedenim.. Neyden korkuyorum sorusuna verdiğim cevaplarda gördüğüm şey, bedenime olan düşkünlüğüm.. Düşkünlük belki de yanlış bir kelime.. Hakkını verdiğimi söyleyemem.. Kaybetmekten, incinmesinden korktuğum yegane şeyle aramda çok da sıkı bağlar yok.. Kopuk ruh hali bundan kaynaklı sanırım.. Kopuk, neyden? Cevaplar yine uzakta değil.. Bir yanılsama zinciri daha kırılsın hadi.. Yenisi ya da geriye itilmiş bir önceki.. Açıldı yer, gelebilirsin..

Kendime geliyorum galiba.. Hoş geliyorum.: ))

Uykusuzluk bana göre değil bunu bir kere daha anlıyorum. Bedenim isyanlarda, sabret ey akıl..: ((

Dikkat çeksin saçmalığıyla her yerde kırmızı kullana kullana nefret ettirdiniz güzelim renkten.. Size işi sevdirmenin en kestirme yolu, ortalığı kırmızıya bulamak.. Nelere kadirsin sen ey kırmızı.. Bırak onları, ben seni çok başka seviyorum.. Kimseler anlamasa da olur...

Tepki vermeden duramıyor ama canını da acıtmak istiyorsanız sessizliği seçin.. Çok daha etkili olur, çok daha fazla incitir..

Vakit sorgulama vakti.. Vakit, içe dalma vakti.. Vakit, huzura erme vakti.. Çekildiğim cazibeli dünyayı karşılama vakti..

Vakit, içe dalma vakti.. Vakit, huzura erme vakti. vakitdir geçen hayra kalsın

Çok klişedir fakat bir o kadar da değerlidir; "eldekinin kıymetini bilmemek" ve onu işleyememek.. Kendini bil lafının bir ucu da, bu noktayı işaret eder bize. Ölçüyorum, biçiyorum, hesaplıyorum.. Üstüne düşülse, ilgilenilse ne cevherler çıkacak işler var elimde.. Fakat bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye önüme önüme dikiliyor bir klişe daha. Aklımda daha nice özlü sözler, hepsi uygun önümdeki duruma. Kendime düşen payı alıp kaçıyorum izninizle..​

Vakit dönüş vakti.. Son hızda ilerleyip sıçrama vakti.. Hadi uçalım.: ))

Aç kalbini, içini ısıtmaya geldim.: )))

Dudaklarımda alaycı bir gülümseme, izliyorum aynadakini..

İzmir'im üşüyor, İzmir'im ıslanmış.. Buram buram toprak kokuyor İzmir'im..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri