ne
Elmas Üye
Bugün onuda izleyeceğimAynı yıldızın altında. Şiddetle tavsiye edilir ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün onuda izleyeceğimAynı yıldızın altında. Şiddetle tavsiye edilir ;d
Bugün onuda izleyeceğim
Ah Sevgili Lefty erkekler ağlamazı eledik doğrusu sevdiğim bir film olmadı izledim ama sürüklemedi dram mı evet dramdı ağlatmadı üzmedi ruhsuz bir şekilde izledim bazı lezbiyen sahneler bir başka filmden aşina geldi fakat bu filmde kimseye üzülmedim ben ama Teşk ederim önerin için sadece bana şunun cevabını verir misin ?@Serçe ciğim dram olarak;
Terms of Endearment / Jack Nicholson
Kızarmış Yeşil Domatesler
Hilary Swank - Erkekler Ağlamaz
Ya tamam izledim ben onu çocuk ölüyor sonunda şimdi hatırladım yazarın yanına falan gidiyorlardı hikayeyi tamamlamak için tamam başka film izleyeyim güzeldi ayrıca o film ya dayı da ayırmayacağım işte :Xergen filmi, kanser hastasının duygusal masturbasyonundan beslenmeye çalışan kurgu. basit senaryo, klişe sahneler izlerken bir sonraki sahnenin ne olduğunu kolaylıkla tahmin edebiliyorsun. zaman kaybı bir film.
ayıca "da" ayrı olacak.
Darren Aronofsky'in bana gore en iyi filmidir.Bir medeniyetin cokusu,Amerikan ruyasinin nasil kabusa evrildigi isleniyor bu filmde.Begenmen durumunda yonetmenin baska bir filmi,Siyah Kugu adli filmini de tavsiye ederim.Siyah Kugu bence tam senin tarzin. : )requim for a dream
İki kişi önermiş izleyim bunu
Değerlendirmeni yap bakalım ;dBugün onuda izleyeceğim
Evet şuan izledim ve geldim gerildim ve ağladım izlerken ama biraz ruhumu da çökertti dram gibi dramdı. 4 insanın hikayesini bir filmde toplamış gibi hissettim. Modumu düşürdü resmen. Tamam bugün onuda izlerim belki Teşk ederim <3Darren Aronofsky'in bana gore en iyi filmidir.Bir medeniyetin cokusu,Amerikan ruyasinin nasil kabusa evrildigi isleniyor bu filmde.Begenmen durumunda yonetmenin baska bir filmi,Siyah Kugu adli filmini de tavsiye ederim.Siyah Kugu bence tam senin tarzin. : )
Hayır onu izledim dram olarak hem Aşkı hissettiğim hemde ağladığım iyi bir filmdi. Oğlan ölmese ne olurdu sanki bak hatırladım yine kalbim acıdı yaDeğerlendirmeni yap bakalım ;d
Hilary o dönem bu rol ile en iyi kadın oyuncu oscarı almıştı ancak Lena'nın kimden hamile olduğunu hatırlayamadım.Ah Sevgili Lefty erkekler ağlamazı eledik doğrusu sevdiğim bir film olmadı izledim ama sürüklemedi dram mı evet dramdı ağlatmadı üzmedi ruhsuz bir şekilde izledim bazı lezbiyen sahneler bir başka filmden aşina geldi fakat bu filmde kimseye üzülmedim ben ama Teşk ederim önerin için sadece bana şunun cevabını verir misin ?
Lena kimden hamile ki ? Tina erkek değildi çünkü
Ya tamam izledim ben onu çocuk ölüyor sonunda şimdi hatırladım yazarın yanına falan gidiyorlardı hikayeyi tamamlamak için tamam başka film izleyeyim güzeldi ayrıca o film ya dayı da ayırmayacağım işte :X
Izleyince yorumunu merak ediyorum :dAzıcık yumuşak bişey yokmu ya kalbim duracak Sjsjss
@Lefty cim Hilary okadar iyi oynamış ki erkek sandım zaten ilk başta evet sayende oscarlı bir film izlemiş oldum bunun için seni o güzel yanağından yavaşça öpüp Teşk ettim :d
@W senin önerilerin de güzel oluyor can dostum çok iyiydi gerçekten şuan Fall açıyorum çok gerilirsem buraya gelir senide gererim : D
Öptüm
Çok samimi söylüyorum tek kelime ile muhteşem bir filmdi öncesi iki tane film izledim ama bu beni sürükledi gerçekten bayıldım. Hantır gibi arkadaşın olmayacak onu anladım kıza seninle gurur duyuyorum diye diye yaptırmadığı şey kalmadı SsjsjsjIzleyince yorumunu merak ediyorum :d
Şimdi izleyip geldim evet film bitene kadar gerildim doğrusu başroldeki kız cidden çok başarılıydı heyecanla izledim peki sonunda öldü mü onu tam anlamayamadım lütfen ölmemiş olsun o adamla evlensin istiyorum SjsjsjsjDarren Aronofsky'in bana gore en iyi filmidir.Bir medeniyetin cokusu,Amerikan ruyasinin nasil kabusa evrildigi isleniyor bu filmde.Begenmen durumunda yonetmenin baska bir filmi,Siyah Kugu adli filmini de tavsiye ederim.Siyah Kugu bence tam senin tarzin. : )
Natalie Portman,bu filmde yonetmen o kizda oyunculuk namina iliklerine kadar somurmus.Cok basarili buldum bende.Hakiki ask/tutku ancak firak(ayrilik) ile mumkun,yani hayat buldugu icin,yonetmenler ayrilik metaforunu,cogu zaman olumle tamliyor.Natalie Portman'in bir baska filmini daha tavsiye ederim onun ismi de V For Vendetta,totoliter sistemlere karsi sivil itaatsizligin cizgilerini belirleyen bir filmdir V For Vendette.Bir de bize devrim gecesi bile dans edilmesini ogretmistir. : )Şimdi izleyip geldim evet film bitene kadar gerildim doğrusu başroldeki kız cidden çok başarılıydı heyecanla izledim peki sonunda öldü mü onu tam anlamayamadım lütfen ölmemiş olsun o adamla evlensin istiyorum Sjsjsjsj
Bugün onuda izleyim tamam. Zaten şair ne demiş ayrılık olmadan aşk her zaman yavan kalır. Mutsuz sonlar için yaratılmış bazı insanlar bakalım v for vendette de ne yaşamış bu kız ama ürkekliği bu kadar güzel geçiren bir oyuncu daha yoktur sanıyorum ya. Bundan sonra ki filmi de ayarla yorma beniNatalie Portman,bu filmde yonetmen o kizda oyunculuk namina iliklerine kadar somurmus.Cok basarili buldum bende.Hakiki ask/tutku ancak firak(ayrilik) ile mumkun,yani hayat buldugu icin,yonetmenler ayrilik metaforunu,cogu zaman olumle tamliyor.Natalie Portman'in bir baska filmini daha tavsiye ederim onun ismi de V For Vendetta,totoliter sistemlere karsi sivil itaatsizligin cizgilerini belirleyen bir filmdir V For Vendette.Bir de bize devrim gecesi bile dans edilmesini ogretmistir. : )
Bugün onuda izleyim tamam. Zaten şair ne demiş ayrılık olmadan aşk her zaman yavan kalır. Mutsuz sonlar için yaratılmış bazı insanlar bakalım v for vendette de ne yaşamış bu kız ama ürkekliği bu kadar güzel geçiren bir oyuncu daha yoktur sanıyorum ya. Bundan sonra ki filmi de ayarla yorma beni![]()
İzleyip geleceğim!V for vendetta da pencelerini cikariyor.Sisteme bir isyan firlatiyor. : )
İzlerim önerilerin çok etkileyici çünkü ahahahNowhere tavsiye edebilirim