angie
Elmas Üye
O biz Fenerlilerin harikalığı canım sklkskHarika mısın nesin Sjsjsj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O biz Fenerlilerin harikalığı canım sklkskHarika mısın nesin Sjsjsj
FB-GS maçı
Dram kısmı için gs, romantik kısmı için FB sklksks
Bu filmi :dJane Eyre güzeldi.
Maça bakıyorum. Romantiklik her yerde olmaz canım.@melnur gel buraya iki üç film yaz romantiklik seviyeni görelim hep siyaset nereye kadar
İba ona mumlu masa hazırlamanı istiyor SjsjsjMaça bakıyorum. Romantiklik her yerde olmaz canım.
Normalde romantik olduğunu hiç sanmıyorumMaça bakıyorum. Romantiklik her yerde olmaz canım.
Sen nerden bileceksin belki aşırı romantikdir SjsjsjNormalde romantik olduğunu hiç sanmıyorum
Yok ya bu kadar soğuk bir insan romantik olamaz ihtimal vermiyorumSen nerden bileceksin belki aşırı romantikdir Sjsjsj
İbacım sen erkeksin sana öyle gelmesi normal karıştırma oraları : DYok ya bu kadar soğuk bir insan romantik olamaz ihtimal vermiyorum
Teşekkürler canım, tabiiki senin kadar değilim. La haremlik selamlıkla nasıl romantik oluyorsun bir açıklasana.Normalde romantik olduğunu hiç sanmıyorum
Sende yine vardır bişeyler onda kalp bile yok bence SjsjsTeşekkürler canım, tabiiki senin kadar değilim. La haremlik selamlıkla nasıl romantik oluyorsun bir açıklasana.