Dram ve romantik film önerileri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Varsa önerir misiniz ?

sene 2023 olmus romantik dizi izleyen. s omg

E ben seviyorum

Jane Eyre güzeldi.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
İzleyip yorum yapacağım teşekkür ediyorum <3

Dram degilde psikolojik filmler daha cok hosuma gidiyor mesela ;
Temple Grandin
Lars and the real girl
Ben X
Rain man
schindler's list

• Kalp Gözler
Biz de nasiplenelim yazın yazın

My left foot

Ah sevgili W nin tavsiyesi.

Film başta çok gerdi beni ciddi anlamda christy nin hikayesi benim için hiç ilerlemeyecekmiş gibiydi. Aynı anda yokluk ve çaresizlik içerisinde olan aile beni çok karamsar hissettirdi.

Christy sakat olarak doğmuştu konuşamıyor ve diğer uzuvlarını kullanamıyordu. Zar zor ağzından bir kaç cümle çıkıyordu sadece.

En çok güldüğüm yer ise yoksul oldukları için gün içinde bir kaç öğün yulaf lapası yemek zorunda kaldılar fakat çocuklardan birisi itiraz ettiğinde babası sinirlendi ve baskıyla ona lapasını yemesini söylerken Christy orda bir cümle söyledi ve herkes gülmeye başladı.
Bende çok güldüm çok tatlılardı çünkü :)

En çok içerlediğim yerlerden birisi ise babasının ölümü oldu bir odada olduğu yerde ölmüştü babası chiristy kapıyı açtığında babası ile yanyana düştü ve orası beni gerçekten ağlattı..

Sol ayağını kullanabilen Christy resimler yapıyordu doktor olan ellein di sanırım Christynin her zaman yanında olup ona cesaret ve güç verdi.

Aslında herşeyi yazmak istiyorum ama bu namünkün.

Tüm zorluklara göğüs geren ve hayata kafa tutan Christy sonunda bir kitap yazdı ve bütün özgüvenini insanlara yansıttı.

Ve sonunda Mery ile evlendi.

Filmde hem güldüm hem ağladım :)
Çok güzeldi gerçekten..

@Serçe ciğim dram olarak;

Terms of Endearment / Jack Nicholson
Kızarmış Yeşil Domatesler
Hilary Swank - Erkekler Ağlamaz

• Kalp Gözler
@Lefty, zaman içerisinde üçünüde izleyeceğim teşk ederim önerin için zevkine güveniyorum :)

hachiko (gerçek bir hikaye)

Bir köpek ne kadar sadık olabilir ki sorusunun cevabı.

Yalnız yanında bolca mendil filan bulundur.
İlk başlarda film biraz durağan ilerlese de özellikle yarısından sonra göğsüne öküz oturuyor sanki, boğazına bir yumru saplanıyor,sonra dudakların büzüş büzüş oluyor ve gözler şelale......

hachiko (gerçek bir hikaye)

Bir köpek ne kadar sadık olabilir ki sorusunun cevabı.

Yalnız yanında bolca mendil filan bulundur.
İlk başlarda film biraz durağan ilerlese de özellikle yarısından sonra göğsüne öküz oturuyor sanki, boğazına bir yumru saplanıyor,sonra dudakların büzüş büzüş oluyor ve gözler şelale......
hachiko sonrası togo'yu izleyin. hachiko kadar iyi filmdir. mendiller her zaman yanınızda olsun.

FB-GS maçı
Dram kısmı için gs, romantik kısmı için FB sklksks

• Kahkaha
Geri