Dram ve romantik film önerileri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ya bu konuya yön verme şekillerine hastayım çok güzel değiştiriyor Sjsjsjs

requim for a dream.
benim için hala bir numaradır.

köprüdeki kız.
bu da ozellerden.
turk filmlerinden

dar alanda kısa paslaşmalar.
tabutta rovasata
mutluluk
kader
abim.
hakkari'de bir mevsim
bir zamanlar anadolu'da

bunları da izleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ne
turk filmlerinden

dar alanda kısa paslaşmalar.
tabutta rovasata
mutluluk
kader
abim.
hakkari'de bir mevsim
bir zamanlar anadolu'da

bunları da izleyebilirsiniz.
Abimi ikinci kez izlemem çok ağlattı o.

@Laedri "dar alanda kısa paslaşmalar" sürüklemedi ve duygusu çok geçmedi bana beğenmedim yani ben filmde bir yerden sonra sıçrama beklerim
dramda ne sıçrama olacak deme çok iyi yükselişler gördüm ben dramda. önerin için teşk ederim. Bugün sadece hacı ve Aynura üzüldük.
Diğerlerine de bakacağım bir ara .)

Great Expectations 1998
Finding Neverland 2004

"Before Sunrise
Before Sunset
Before Midnight"

Dram ve romantik filmler pek izlemem ama izlediklerim içinde bunları önerebilirim,dram ve romantik alanına girer mi bilmem,içlerinde izlediklerin de olabilir yine de ben izlediğim ve tavsiye edebileceğim 5 film böyle.

• Kalp Gözler
@Laedri "dar alanda kısa paslaşmalar" sürüklemedi ve duygusu çok geçmedi bana beğenmedim yani ben filmde bir yerden sonra sıçrama beklerim
dramda ne sıçrama olacak deme çok iyi yükselişler gördüm ben dramda. önerin için teşk ederim. Bugün sadece hacı ve Aynura üzüldük.
Diğerlerine de bakacağım bir ara .)
aslında seni çekmemesi normal, konu futbol üzerinden ilerliyor ancak beni etkileyen kısım hacının aski anlatış şekli ve sonrasındaki ölüm hüznü

• Beğen
aslında seni çekmemesi normal, konu futbol üzerinden ilerliyor ancak beni etkileyen kısım hacının aski anlatış şekli ve sonrasındaki ölüm hüznü
Hayır bak şimdi Serkanı transfer ettiler ya takıma ben bekledim ki Serkan o takıma çok güzel galibiyetler yaşatacak ama aynı şekilde seyretti hiç bir yükselme olamadı. Mesela Suatın aşkı da sönük kaldı. Şey çok saçma oldu Suatın yazdığı mektupları götüren çocuk kırık bir tahtanın altına atıyormuş kız Serkanla evlendikten sonra gördü Suatın mektuplarını saçma sapan Suat abi diye gezip durdu ortada Sjsjsj
Evet Hacının ölümü çok hüzünlüydü onda katılıyorum sana.

@angie

Jane Eyre

Önerdiğin filmi izledim :)
Biliyor musun uzun zamandır ben bu kadar güzel bir aşk filmi izlememiştim. Saat 4 e kadar oturdum filmi izlemek için. Her sahnesi beni okadar heyecanlandırdı ki. İşlenilen aşkı iliklerime kadar hissettim. Hatta aşkın en güzel halini izledim ben dün gece. Ve ben bu filmi tekrar tekrar izleyeceğimi düşünüyorum çok teşekkür ediyorum sana :)

Geri