Dram ve romantik film önerileri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bugün onuda izleyeceğim

ergen filmi, kanser hastasının duygusal masturbasyonundan beslenmeye çalışan kurgu. basit senaryo, klişe sahneler izlerken bir sonraki sahnenin ne olduğunu kolaylıkla tahmin edebiliyorsun. zaman kaybı bir film.

ayıca "da" ayrı olacak.

@Serçe ciğim dram olarak;

Terms of Endearment / Jack Nicholson
Kızarmış Yeşil Domatesler
Hilary Swank - Erkekler Ağlamaz

Ah Sevgili Lefty erkekler ağlamazı eledik doğrusu sevdiğim bir film olmadı izledim ama sürüklemedi dram mı evet dramdı ağlatmadı üzmedi ruhsuz bir şekilde izledim bazı lezbiyen sahneler bir başka filmden aşina geldi fakat bu filmde kimseye üzülmedim ben ama Teşk ederim önerin için sadece bana şunun cevabını verir misin ?
Lena kimden hamile ki ? Tina erkek değildi çünkü

ergen filmi, kanser hastasının duygusal masturbasyonundan beslenmeye çalışan kurgu. basit senaryo, klişe sahneler izlerken bir sonraki sahnenin ne olduğunu kolaylıkla tahmin edebiliyorsun. zaman kaybı bir film.

ayıca "da" ayrı olacak.
Ya tamam izledim ben onu çocuk ölüyor sonunda şimdi hatırladım yazarın yanına falan gidiyorlardı hikayeyi tamamlamak için tamam başka film izleyeyim güzeldi ayrıca o film ya dayı da ayırmayacağım işte :X

requim for a dream

İki kişi önermiş izleyim bunu

requim for a dream

İki kişi önermiş izleyim bunu
Darren Aronofsky'in bana gore en iyi filmidir.Bir medeniyetin cokusu,Amerikan ruyasinin nasil kabusa evrildigi isleniyor bu filmde.Begenmen durumunda yonetmenin baska bir filmi,Siyah Kugu adli filmini de tavsiye ederim.Siyah Kugu bence tam senin tarzin. : )

• Beğen
Tepkiler: ne
Darren Aronofsky'in bana gore en iyi filmidir.Bir medeniyetin cokusu,Amerikan ruyasinin nasil kabusa evrildigi isleniyor bu filmde.Begenmen durumunda yonetmenin baska bir filmi,Siyah Kugu adli filmini de tavsiye ederim.Siyah Kugu bence tam senin tarzin. : )
Evet şuan izledim ve geldim gerildim ve ağladım izlerken ama biraz ruhumu da çökertti dram gibi dramdı. 4 insanın hikayesini bir filmde toplamış gibi hissettim. Modumu düşürdü resmen. Tamam bugün onuda izlerim belki Teşk ederim <3

Değerlendirmeni yap bakalım ;d
Hayır onu izledim dram olarak hem Aşkı hissettiğim hemde ağladığım iyi bir filmdi. Oğlan ölmese ne olurdu sanki bak hatırladım yine kalbim acıdı ya :(

Ah Sevgili Lefty erkekler ağlamazı eledik doğrusu sevdiğim bir film olmadı izledim ama sürüklemedi dram mı evet dramdı ağlatmadı üzmedi ruhsuz bir şekilde izledim bazı lezbiyen sahneler bir başka filmden aşina geldi fakat bu filmde kimseye üzülmedim ben ama Teşk ederim önerin için sadece bana şunun cevabını verir misin ?
Lena kimden hamile ki ? Tina erkek değildi çünkü

Ya tamam izledim ben onu çocuk ölüyor sonunda şimdi hatırladım yazarın yanına falan gidiyorlardı hikayeyi tamamlamak için tamam başka film izleyeyim güzeldi ayrıca o film ya dayı da ayırmayacağım işte :X
Hilary o dönem bu rol ile en iyi kadın oyuncu oscarı almıştı ancak Lena'nın kimden hamile olduğunu hatırlayamadım.:(
Filmlerde oyunculuklara dikkat ettiğim için önermiştim, neyse en azından oscarlı bir film izlemiş oldun.:)

• Kahkaha
Filmin adi Fall. Biraz sinirleri gerio, filmin buyuk kismi direkte geciyor. Sabri olanlar seyretsin. Dram romantik degil daha cok gerilim.

Azıcık yumuşak bişey yokmu ya kalbim duracak Sjsjss

@Lefty cim Hilary okadar iyi oynamış ki erkek sandım zaten ilk başta evet sayende oscarlı bir film izlemiş oldum bunun için seni o güzel yanağından yavaşça öpüp Teşk ettim :d

@W senin önerilerin de güzel oluyor can dostum çok iyiydi gerçekten şuan Fall açıyorum çok gerilirsem buraya gelir senide gererim : D
Öptüm

Azıcık yumuşak bişey yokmu ya kalbim duracak Sjsjss

@Lefty cim Hilary okadar iyi oynamış ki erkek sandım zaten ilk başta evet sayende oscarlı bir film izlemiş oldum bunun için seni o güzel yanağından yavaşça öpüp Teşk ettim :d

@W senin önerilerin de güzel oluyor can dostum çok iyiydi gerçekten şuan Fall açıyorum çok gerilirsem buraya gelir senide gererim : D
Öptüm
Izleyince yorumunu merak ediyorum :d

• Kalp Gözler
Izleyince yorumunu merak ediyorum :d
Çok samimi söylüyorum tek kelime ile muhteşem bir filmdi öncesi iki tane film izledim ama bu beni sürükledi gerçekten bayıldım. Hantır gibi arkadaşın olmayacak onu anladım kıza seninle gurur duyuyorum diye diye yaptırmadığı şey kalmadı Ssjsjsj
Vişneli turtam dedi ya gaz vermek için hey Allahım bende hantırın (sarı kız) öldüğünü sonradan anladım bende de Bi bek lik var Sjsjs senle oraya düşsek açlıktan ölürmüşüz ve kız kartalı çatır çutur yedi zeyna gibi oldu eğer birgün et yersem kartal etinden başlayacağım :d

Ağladığım yer ise babasına seslendiği an oldu. Bu güzel film için sana minnettarım w cidden iyi bir seyir oldu benim için :)

• Öpücük
Tepkiler: W
Şimdi izleyip geldim evet film bitene kadar gerildim doğrusu başroldeki kız cidden çok başarılıydı heyecanla izledim peki sonunda öldü mü onu tam anlamayamadım lütfen ölmemiş olsun o adamla evlensin istiyorum Sjsjsjsj

Şimdi izleyip geldim evet film bitene kadar gerildim doğrusu başroldeki kız cidden çok başarılıydı heyecanla izledim peki sonunda öldü mü onu tam anlamayamadım lütfen ölmemiş olsun o adamla evlensin istiyorum Sjsjsjsj
Natalie Portman,bu filmde yonetmen o kizda oyunculuk namina iliklerine kadar somurmus.Cok basarili buldum bende.Hakiki ask/tutku ancak firak(ayrilik) ile mumkun,yani hayat buldugu icin,yonetmenler ayrilik metaforunu,cogu zaman olumle tamliyor.Natalie Portman'in bir baska filmini daha tavsiye ederim onun ismi de V For Vendetta,totoliter sistemlere karsi sivil itaatsizligin cizgilerini belirleyen bir filmdir V For Vendette.Bir de bize devrim gecesi bile dans edilmesini ogretmistir. : )

Natalie Portman,bu filmde yonetmen o kizda oyunculuk namina iliklerine kadar somurmus.Cok basarili buldum bende.Hakiki ask/tutku ancak firak(ayrilik) ile mumkun,yani hayat buldugu icin,yonetmenler ayrilik metaforunu,cogu zaman olumle tamliyor.Natalie Portman'in bir baska filmini daha tavsiye ederim onun ismi de V For Vendetta,totoliter sistemlere karsi sivil itaatsizligin cizgilerini belirleyen bir filmdir V For Vendette.Bir de bize devrim gecesi bile dans edilmesini ogretmistir. : )
Bugün onuda izleyim tamam. Zaten şair ne demiş ayrılık olmadan aşk her zaman yavan kalır. Mutsuz sonlar için yaratılmış bazı insanlar bakalım v for vendette de ne yaşamış bu kız ama ürkekliği bu kadar güzel geçiren bir oyuncu daha yoktur sanıyorum ya. Bundan sonra ki filmi de ayarla yorma beni :emoji_unamused:

Bugün onuda izleyim tamam. Zaten şair ne demiş ayrılık olmadan aşk her zaman yavan kalır. Mutsuz sonlar için yaratılmış bazı insanlar bakalım v for vendette de ne yaşamış bu kız ama ürkekliği bu kadar güzel geçiren bir oyuncu daha yoktur sanıyorum ya. Bundan sonra ki filmi de ayarla yorma beni :emoji_unamused:

V for vendetta da pencelerini cikariyor.Sisteme bir isyan firlatiyor. : )

• Kahkaha
Geri