Dram ve romantik film önerileri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
@angie

Jane Eyre

Önerdiğin filmi izledim :)
Biliyor musun uzun zamandır ben bu kadar güzel bir aşk filmi izlememiştim. Saat 4 e kadar oturdum filmi izlemek için. Her sahnesi beni okadar heyecanlandırdı ki. İşlenilen aşkı iliklerime kadar hissettim. Hatta aşkın en güzel halini izledim ben dün gece. Ve ben bu filmi tekrar tekrar izleyeceğimi düşünüyorum çok teşekkür ediyorum sana :)
Kitabı da var. Okumak istersen. Orada daha yoğundur.

• Beğen
Tepkiler: ne
hachiko sonrası togo'yu izleyin. hachiko kadar iyi filmdir. mendiller her zaman yanınızda olsun.
Togoyu izlerken mendili yedin mi naptın aga.Tamam köpeğin küçüklüğü falan sadece çok sempatik gelmişti o kadar.onun dışında buna ağlayan da gitsin manikür pedikür yapsın.

Herkes yabancı film önermiş bende biraz Türk filmi önereyim;

7'inci Koğuşta ki Mucize izlemeyenler için Türk dram önerimdir, hele de Aras'ın o muhteşem oyunculuğu resmen damardan yaralıyor insanı..
Gönül Yarası filmi ve o unutulmaz Aynur DOĞAN'ın şarkı söylediği sahnede geçen konuşma..
İncir Reçeli 1-2.. Bu iki serili filmde favorilerim arasında..
Eve Dönüş - Bakmayın Sibel Kekilli'nin oynadığına, o bile rolünün hakkını vermiş. 12 Eylül döneminden bir kesit.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

• Kalp Gözler
Togoyu izlerken mendili yedin mi naptın aga.Tamam köpeğin küçüklüğü falan sadece çok sempatik gelmişti o kadar.onun dışında buna ağlayan da gitsin manikür pedikür yapsın.
İyi de sen ruhsuz ve duygusuz bir dede isen bu senin sorunun belki ben ağlayacağım hem öneri sana değil bana git manikür pedikür yaptır Ssjsjsj

Herkes yabancı film önermiş bende biraz Türk filmi önereyim;

7'inci Koğuşta ki Mucize izlemeyenler için Türk dram önerimdir, hele de Aras'ın o muhteşem oyunculuğu resmen damardan yaralıyor insanı..
Gönül Yarası filmi ve o unutulmaz Aynur DOĞAN'ın şarkı söylediği sahnede geçen konuşma..
İncir Reçeli 1-2.. Bu iki serili filmde favorilerim arasında..
Eve Dönüş - Bakmayın Sibel Kekilli'nin oynadığına, o bile rolünün hakkını vermiş. 12 Eylül döneminden bir kesit.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
7. Koğuşu izledim evet çok iyiydi. Teşk ederim önerilerin için arada bakacağım ZaLim bey

My left foot

Ah sevgili W nin tavsiyesi.

Film başta çok gerdi beni ciddi anlamda christy nin hikayesi benim için hiç ilerlemeyecekmiş gibiydi. Aynı anda yokluk ve çaresizlik içerisinde olan aile beni çok karamsar hissettirdi.

Christy sakat olarak doğmuştu konuşamıyor ve diğer uzuvlarını kullanamıyordu. Zar zor ağzından bir kaç cümle çıkıyordu sadece.

En çok güldüğüm yer ise yoksul oldukları için gün içinde bir kaç öğün yulaf lapası yemek zorunda kaldılar fakat çocuklardan birisi itiraz ettiğinde babası sinirlendi ve baskıyla ona lapasını yemesini söylerken Christy orda bir cümle söyledi ve herkes gülmeye başladı.
Bende çok güldüm çok tatlılardı çünkü :)

En çok içerlediğim yerlerden birisi ise babasının ölümü oldu bir odada olduğu yerde ölmüştü babası chiristy kapıyı açtığında babası ile yanyana düştü ve orası beni gerçekten ağlattı..

Sol ayağını kullanabilen Christy resimler yapıyordu doktor olan ellein di sanırım Christynin her zaman yanında olup ona cesaret ve güç verdi.

Aslında herşeyi yazmak istiyorum ama bu namünkün.

Tüm zorluklara göğüs geren ve hayata kafa tutan Christy sonunda bir kitap yazdı ve bütün özgüvenini insanlara yansıttı.

Ve sonunda Mery ile evlendi.

Filmde hem güldüm hem ağladım :)
Çok güzeldi gerçekten..
kitabı okumuştum, filmi olduğunu bilmiyordum... ilk fırsatta izlemeliyim.

• Beğen
bakın bu bir dramdır.

mAWrKrPoLEqqtx5SEJAAsQ.jpg

• Kahkaha
Geri