My left foot
Ah sevgili W nin tavsiyesi.
Film başta çok gerdi beni ciddi anlamda christy nin hikayesi benim için hiç ilerlemeyecekmiş gibiydi. Aynı anda yokluk ve çaresizlik içerisinde olan aile beni çok karamsar hissettirdi.
Christy sakat olarak doğmuştu konuşamıyor ve diğer uzuvlarını kullanamıyordu. Zar zor ağzından bir kaç cümle çıkıyordu sadece.
En çok güldüğüm yer ise yoksul oldukları için gün içinde bir kaç öğün yulaf lapası yemek zorunda kaldılar fakat çocuklardan birisi itiraz ettiğinde babası sinirlendi ve baskıyla ona lapasını yemesini söylerken Christy orda bir cümle söyledi ve herkes gülmeye başladı.
Bende çok güldüm çok tatlılardı çünkü
En çok içerlediğim yerlerden birisi ise babasının ölümü oldu bir odada olduğu yerde ölmüştü babası chiristy kapıyı açtığında babası ile yanyana düştü ve orası beni gerçekten ağlattı..
Sol ayağını kullanabilen Christy resimler yapıyordu doktor olan ellein di sanırım Christynin her zaman yanında olup ona cesaret ve güç verdi.
Aslında herşeyi yazmak istiyorum ama bu namünkün.
Tüm zorluklara göğüs geren ve hayata kafa tutan Christy sonunda bir kitap yazdı ve bütün özgüvenini insanlara yansıttı.
Ve sonunda Mery ile evlendi.
Filmde hem güldüm hem ağladım

Çok güzeldi gerçekten..