Iba Tayyibe, Menzile,..... karşıyım diye hemen soğuk mu oluyorum.Yok ya bu kadar soğuk bir insan romantik olamaz ihtimal vermiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Iba Tayyibe, Menzile,..... karşıyım diye hemen soğuk mu oluyorum.Yok ya bu kadar soğuk bir insan romantik olamaz ihtimal vermiyorum
Konu ben değilim sensin sen açıkla önceTeşekkürler canım, tabiiki senin kadar değilim. La haremlik selamlıkla nasıl romantik oluyorsun bir açıklasana.
Bak yine siyasete bağladınIba Tayyibe, Menzile,..... karşıyım diye hemrn soğuk mu oluyorum.
Ha ha ha. Ben soğuk birisiyim ya, romantik de olamam ama sen iyi romantiksin. Hadi kıvırmadan açıkla.Konu ben değilim sensin sen açıkla önce
Sende kk yı çok farkınız yok : DBu adam gece rüyasında Tayyip'i görüyordur çok anıyor
Nasıl anladın soğuk olduğumu?Bak yine siyasete bağladın
turk filmlerindenrequim for a dream.
benim için hala bir numaradır.
köprüdeki kız.
bu da ozellerden.
Haksızlık ediyorsun sen yokken buranın ibasız tadı hiç yok dedi. Özledi bile seni odun olan sensin bence SjssjBu adam gece rüyasında Tayyip'i görüyordur çok anıyor
Abimi ikinci kez izlemem çok ağlattı o.turk filmlerinden
dar alanda kısa paslaşmalar.
tabutta rovasata
mutluluk
kader
abim.
hakkari'de bir mevsim
bir zamanlar anadolu'da
bunları da izleyebilirsiniz.
Abimi ikinci kez izlemem çok ağlattı o.
Favorilerini önemsiyorum ve izleyeceğim teşk ederimfavorilerim bir zamanlar Anadolu'da ve dar alanda kısa paslaşmalar.
Yalancıyı ayılar öpsün mü?Neyse işe döneyim ben @melnur Almanya'dan çok sipariş geldi yine
aslında seni çekmemesi normal, konu futbol üzerinden ilerliyor ancak beni etkileyen kısım hacının aski anlatış şekli ve sonrasındaki ölüm hüznü@Laedri "dar alanda kısa paslaşmalar" sürüklemedi ve duygusu çok geçmedi bana beğenmedim yani ben filmde bir yerden sonra sıçrama beklerim
dramda ne sıçrama olacak deme çok iyi yükselişler gördüm ben dramda. önerin için teşk ederim. Bugün sadece hacı ve Aynura üzüldük.
Diğerlerine de bakacağım bir ara .)
Hayır bak şimdi Serkanı transfer ettiler ya takıma ben bekledim ki Serkan o takıma çok güzel galibiyetler yaşatacak ama aynı şekilde seyretti hiç bir yükselme olamadı. Mesela Suatın aşkı da sönük kaldı. Şey çok saçma oldu Suatın yazdığı mektupları götüren çocuk kırık bir tahtanın altına atıyormuş kız Serkanla evlendikten sonra gördü Suatın mektuplarını saçma sapan Suat abi diye gezip durdu ortada Sjsjsjaslında seni çekmemesi normal, konu futbol üzerinden ilerliyor ancak beni etkileyen kısım hacının aski anlatış şekli ve sonrasındaki ölüm hüznü