Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler canım, eğlenerek birbirmize destek olalım dedim, nasılsa bizim ortak sorunumuz bu :pKonu çok iyi :p
@Mueddeb ben de dikkat etmeye çalışıyorum, sana da kolaylıklar kuzum
Pöneriyorum özellikle
2 ana + 3 ara öğünle kısa sürede verirsin istediğin kiloyu
Tam sık sık yürümeye karar verdim, kar yağdıBende sürekli yürüyemiyorum , ona vakit ayırabilsek pek sıkıntımız olmayacak galiba
Olsun kar geçici bir kaç güne kadar geçer bence =) karda yürümek de zevkli bu arada.Ben çıkıcam birazdanTam sık sık yürümeye karar verdim, kar yağdı(((
Ben akşam saatlerinde müsait oluyorum, ama o saatlerde de 2 gündür tipi oluyo yürünmüyoOlsun kar geçici bir kaç güne kadar geçer bence =) karda yürümek de zevkli bu arada.Ben çıkıcam birazdan
Güzelim çorba hep olmaz ki yemek yemen lazım, çorbayı akşam içsen daha iyi olur.Kızlar ne yediniz öğlen?
Bi bardak Şehriye çorbası içip
Küçük bi dilim börek yedim
:/
Güzelim çorba hep olmaz ki yemek yemen lazım, çorbayı akşam içsen daha iyi olur.
Hı hasta olduğun içinse tamam da yoksa iyi değil yani=)Istahim yok ya ilaç içiyorum diye zor yiyorum onu da.
Akşamları 3 gündür hiç bişey yiyemedim annem dün halime üzüldü![]()
Yarım tepsi börek mi ? Yuh desem ayıp olur tamam demiyorumSana şöyle anlatayım , sabah kampüse giderken arabada iki simit götürdüm zaten. Tam doydum mu acaba derken bir bayan arkadaş kendi elceğizlerimle yaptım yemezsen ölümü gör dediği için yarım tepsi su böreğini "sırf hatır için" yedim ;)
ama ne yalan söyleyeyim çok güzel olmuş onu da belirteyim ;)
Bu diyet yatar ben size diyim (:
Yarım tepsi börek mi ? Yuh desem ayıp olur tamam demiyorum![]()
Afiyet olsun göbek olsun löp löp et olsun:p