Diyet arkadaşları aranıyor

Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü
Selam kızlar iyisini inşallah.
Ben grip olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak;

Dün 17 civarında durum çiğ köfte yedim sonra akşam 8 de eve yol aldım ama 9 civarı eve geldim yatağa attım kendimi. Birsey yemedim.

Sabah : 08:30 civarı tost yedim

tabi ictigim şekersiz çayın haddi hesabı yok:D

Akşam ne yediğimi unuttum ben iyi mi:D

Sabah da iştahsızdım biraz , bir dilim ekmek biraz peynir bir kaç zeytin bir bardak çay içtim.Çaya fazla şeker atanlardanım ama yarıya indirdim bir kaç gün sonra şekersiz içeceğim inşallah

Hı bide akşam bi ara iki bardak süt içmiştim, içmese miydim acaba ya :nee:

keroLayn yetiş :D

Yaren im iki bardak süt fazla ama yatmadan süt içmek çok iyi devam böyle : ))

ben niye diyet yapamıyorum :T: sabah güne kraker topkek yiyerek baslıyorum beş şekerli çay eşliğinde öğlen 12 buçuk 1 gibi yemeğe gidiyorum corba,tavuklu bişiler ayran yiyip içiyorum.yada sadece tavuklu salata ekmek yememeye çalışıyorum.ama ne oluyorsa akşam oluyor.eve gidince annem çok güzel yemekler yapmış oluyor,bir sürü yiyorum yemek,ekmekte yiyorum akşam 8 gibi tabi yiyorum.
al sana dana gibi bir bünye.benim diyet niye olmuyor,annem niye güzel yemek yapıyor :T:

ben niye diyet yapamıyorum :T: sabah güne kraker topkek yiyerek baslıyorum beş şekerli çay eşliğinde öğlen 12 buçuk 1 gibi yemeğe gidiyorum corba,tavuklu bişiler ayran yiyip içiyorum.yada sadece tavuklu salata ekmek yememeye çalışıyorum.ama ne oluyorsa akşam oluyor.eve gidince annem çok güzel yemekler yapmış oluyor,bir sürü yiyorum yemek,ekmekte yiyorum akşam 8 gibi tabi yiyorum.
al sana dana gibi bir bünye.benim diyet niye olmuyor,annem niye güzel yemek yapıyor :T:

5 şekerli çay ne kız:D ben şekerli içiyorum derken sen baya bal gibi içiyorsun çayı:p
Annene de selamlar ama söyle ona yemek yapmasın, ben yapmak istiyorum de sen gir mutfağa =)

Benim gibi bir kaç ay boyunca et ,börek pasta ,ekmek arası, hmm has tereyağ ,kaymak, süt, falan ne bulduysan ye

sonra bu konuya bekliyorum seni:p

Devamlı fast food besleniyorum gecede yiyorum ama kilo alamıyorum hatta pilavla ekmek yiyorum yok olmuyor o dediğin has şeyleri burada bulmak ne mümkün.. :p

5 şekerli çay ne kız:D ben şekerli içiyorum derken sen baya bal gibi içiyorsun çayı:p
Annene de selamlar ama söyle ona yemek yapmasın, ben yapmak istiyorum de sen gir mutfağa =)

ayy napım şekeri bırakamıyorum ama en sonunda o bırakacak beni zaten :T: aleykumselam ehehe ya aksam işten gidip yemek filan ugrasamam ki :T: gerçi yemek yapmadıgında nıye yemek yok dıyorum oldugunda da abartıyorum yemeyi :o

Mueddeb boşuna ona tavsiye verme adam yiyor ama kilo almıyor ben gördüm kocaman pastayı gözümün önünde hupletmisti bana da kocaman pasta getirmişti yiyememistim :D

Devamlı fast food besleniyorum gecede yiyorum ama kilo alamıyorum hatta pilavla ekmek yiyorum yok olmuyor o dediğin has şeyleri burada bulmak ne mümkün.. :p
Onlar zaten boş şişlik yapar yeme bence =) hem sağlıksız

Has şeyleri bulamazsan bişey diyemem sende zayıf kal:p Hem sen bize hava atmaya mı geldin bu konuya ?:nee: biz diyet yapıyoruz şurda lütfen çekilir misin:trip:

ayy napım şekeri bırakamıyorum ama en sonunda o bırakacak beni zaten :T: aleykumselam ehehe ya aksam işten gidip yemek filan ugrasamam ki :T: gerçi yemek yapmadıgında nıye yemek yok dıyorum oldugunda da abartıyorum yemeyi :o

O zaman biz seni tombik de severiz güzellik:D ye sen

Mueddeb boşuna ona tavsiye verme adam yiyor ama kilo almıyor ben gördüm kocaman pastayı gözümün önünde hupletmisti bana da kocaman pasta getirmişti yiyememistim :D
Ama o zaman onunki fazla yemek değil biraz şeylik olmuş:p hmm demiyim ayıp olmasın

bir pastayı yalnız başına yiyebiliyorsa yuhunuz artık:D

Hayır mantı ile ekmek yiyorum alamıyorum siz nasıl alıyorsunuz diye sormaya gelmiştim.. :D

Ya alt tarafı 2 dilim yedim bak lokmalarımı saymış.. :d

Onlar zaten boş şişlik yapar yeme bence =) hem sağlıksız

Has şeyleri bulamazsan bişey diyemem sende zayıf kal:p Hem sen bize hava atmaya mı geldin bu konuya ?:nee: biz diyet yapıyoruz şurda lütfen çekilir misin:trip:

Hayır demem o ki nasılsa hepimiz öleceğiz yiyin gitsin canınız ne isterse bayanlar bu mesajı vermeye gelmiştim.. :D

Hayır mantı ile ekmek yiyorum alamıyorum siz nasıl alıyorsunuz diye sormaya gelmiştim.. :D

Iki dilim deme ya koca pastayi boldun kocaman dilimler halinde hatta ben de ben bunu yiyemem dedim :D

Öncesinde lahmacun yemiştik Ayy çok igrenciz bi an düşündüm de hajaja

Ayrıca markette bi animiz var bunla ilgili hatirlatirim :D

Erkekler 35 den sonra alır, sadece göbketen ibaret olursunuz:p şimdi iyi günlerin o yediklerin daha sonra çıkar merak etme =):p

Geri