Diyet arkadaşları aranıyor

Konu sahibi son olarak 1659 gün önce görüldü
Evet başlık gayet açık :p
Benimle bu uzun yolda yürüyecek arkadaşlar arıyorum =) Birbirimizi teşvik edip bir kaç kilo verelim kızlar , yoksa fena olacak:D

Beylerde katılabilir tabi, bizde ayrım yok :p

ben varım mueddeb
herkes kilosunu yazsın sonra başlayalım
her gün ne yediğimizi buraya yazalım
numara yok :P

çok heyecanlandım bak ilk diyet deneyimimi sanalda yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi : )

İyi günde kötü günde yanındayım kuzum. Yaz bi liste de bana :D:D

Hele bi kilonu yaz bakalım:cici:

Yazayım usta :D 57 oılma yolunda hızla ilerliyorum
ben varım mueddeb
herkes kilosunu yazsın sonra başlayalım
her gün ne yediğimizi buraya yazalım
numara yok :P

çok heyecanlandım bak ilk diyet deneyimimi sanalda yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi : )

Benimde ilk diyetim olacak heyecanlıyım oldukça :D Bu sabah ne yediğimi yazarsam önce beni atarsınız listeden yarın başlasak olur mu :p ?

İyi günde kötü günde yanındayım kuzum. Yaz bi liste de bana :D:D

Sağol güzellik liste yazmıyım ya herkes kendisi yapsın listesini:D Sonra diyetisyen boğar beni :(

Yazayım usta :D 57 oılma yolunda hızla ilerliyorum

Benimde ilk diyetim olacak heyecanlıyım oldukça :D Bu sabah ne yediğimi yazarsam önce beni atarsınız listeden yarın başlasak olur mu :p ?

Sağol güzellik liste yazmıyım ya herkes kendisi yapsın listesini:D Sonra diyetisyen boğar beni :(

Günde 5 öğün kahveli listemi kabul edersen yazarim hemen. sonra bana bakip bakip canim cekiyo deme ama :D

Korkulacak bişey yok ya dostum.
Böyle iyi..bu dereceyi muhafaza etsen iyidir..çokta zayıflama..55 iyidir :cici::cici::cici:
Korkulacak bir durum olmasın diye bu telaşım =) bir kaç bayan arkadaşında böyle bir derdi olduğunu öğrenince eğlenme amaçlı bir konu açayım dedim.

Psikolojik olarak full destek verip katılabilirim :p
Ama yapamam kilo al diyorlar verirsem fena olur :benmi:

Geri