Dış görünüş ve güzellik önemli değil diyen insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dış güzellik de önemli iç güzellikte bence sjjdjs dengeli olmalı
Ruhlar aleminde yaşasaydık dış güzelliği önemsemeyenlere hak verirdim

dengeli olması mümkün değil o yüzden sonraki cevabını şimdiden yazıyorum " erkolar kapatılsın "
Dün düşündüm ve değiştim artık jsjdjdj dengesiz erkolar kapatılsın… dengeli illaki vardır :dd

Kumral, renkli gözlü, gamzeli, gülünce gözleri kısılan, sadakatli, merhametli ve saygılı olsun

evet gerçekten de boka konuyor böyleleri
dış görünüş önemlidir ya
bunu içiyle de harmanlıyorsa harika bişi

Güzellik, yakışıklılık kavramını bir kitabın kapağına benzetebiliriz. Yeterince ilgi çekici değilse kimse alıp okumaz, rafta durur öylece.

Çirkinlerin birtakım sözleri vardır maalesefkime, dışı değil içi güzel olsun lakırdısı da tam maynasıyımla çirkinlere mahsustur ve biraz da mahcup.

Allahtan deyil demiyordur. Ya bir de deyil deseydi. Hem yalanci hem cahil derdik. Demiyoruz.

Güzellikten ziyade çekici olmak möhim azizim çok güzeller yakışıklılar gördük çekemediler…

(özgüveni tam insan diyemiyorum ) kjkjhkhkg

dış görünüşten kasıt, sadece yakışıklılık ise değil diyen insanlardan biriyim; çünkü hep yakışıklı ister, ama gönlümü çirkinlere düşürürüm.dkjfdf diş ve el bakımına dikkat etmesi benim için çok daha önemli. güzel giyinmesi de şart tabii. mesela, birinin ayakkabı seçiminden hemen nasıl bir vizyona, zevke sahip olduğunu anlayabilirsiniz.kıfdjkf

edit: ha bir de saçlı olsun.fkggfh

Kim/neyin olduğuna bağlı. Seçim yapılabilecek biriyse tabi ki önemli ama seçim şansı olmadan hayatıma dahil olmuşsa önemli olamaz zaten.

yalandır. öyle olsaydı hamamböceklerini de severdiniz, uğurböceklerini sevdiğiniz gibi.

Geri