Dış görünüş ve güzellik önemli değil diyen insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Vallahi ben biraz güzellik arıyorum sanırım ya istediği kadar komik ve tatlı olsun bi güzelliği yoksa sefgili olmam.s

Kaldı mı şimdilerde böyle koca yürekli kadınlar, erkekler..
Kadınları estetiğe mahkûm eden erkekler utansın!
Herkes güzel, yakışıklı isterse biz çirkinlerin durumu ne olacak..
Enstrümantal çalmasını bilen kadınlara karşı sempatim var ya..

Aksine şuan insanlar kalbine dokunanları daha tercih ediyor ne para mutlu ediyor ne de şan şöhret.

para herkesi mutlu eder.

Bir ölçüde önemli ama her şey için yeterli değil.

efenim ben önceleri güzel seçiyordum, sonra güzel olmadığımın farkına vardım.
temiz karaktere yöneldim, sonra iyi bir karakterimin olmadığının farkına vardım.
sonuç; sonsuz olan sona giderken bile koca bir yalnızlık oldu.

herkesin gözünün, gönlünün zevkine göre bir dış görünüş ve güzellik kavramı var zaten ve bu genele uymak zorunda da değil. ilk anda haliyle bir çekim oluyordur ama bu güzellik ilişkiyi yaşatan ve ayakta tutan şey mi? değil. dış görünüş ve güzelliğin önemsizliğini belki aynı ortamda yıllarca vakit geçirdikçe, karakterine, kişiliğine, tarzına aşık olanlar dillendirebilir. bir insanın içini sevdikten sonra dışıyla ilgilenemiyorsunuz çünkü neyi sevdiyseniz o en güzeli geliyor. takılmayın bunlara, kalbiniz bulur yolunu siz zorlamayın...

dış görünüş önemli olmasaydı uğur böceğini sevdiğin gibi hamam böceğini de severdin

Klasik bir sözdür ama çok doğru.

Erkekler gördüklerine kadınlar ise duyduklarına aşık olurlar diye.. istisnasız şaşmaz.

Külliyen yalan, dış görünüş elbette önemli fakat her şey de dış görünüm değildir. Misal benim dış cephe on para etmez ama içimde cennet bahçeleri vardır ( kendimi övmüş gibi oldum ama)

Bakalım kimler dış görünüş ve güzellik önemli değil demiş.. en azından yazdığım zaman ters yaparsa, hani dış görünüş ve güzellik önemli değil diyordun derdim.
- defol karaktersiz ahahh diyebilir..

@Angie bu çocuklar.. kitap okusun ve Fenerbahçe takımını tutsun.. bu iki şey önemli, diğerlerinden az az olsun sorun yok :)

Geri