Dış görünüş ve güzellik önemli değil diyen insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Şöyle biraz inceleyelim Hım evet başlık doğru. Hiç farkettiniz mi ? Güzel kadınların yanında çirkin adamlar ya da çirkin adamların yanında güzel kadınlar görürüz çogu zaman.
Bunu iki insanın arasındaki herşeyin görsele dayalı olmadıgını bir bütün olmak için karşıda ki insanın en derinine inmeyi bilmek gerekir. Erkekler sahiplenilmeyi kadınlar ise anlaşılmayı isterler. Bu iki bağ ile epey yol alınabilir.
Şekilciler yanıma yakışsıncıların balon gibi söndüğüne şahit olmuşluğumuz vardır.

Önemsiz değil fakat önemli olan onlarca özellikten sadece biri.
Misal on önemli ozellikten sadece dış görünüşün iyi olması size yetiyor mu ya da on önemli ozellikten kaçının yanında tik olunca radariniza giriyor kişi
Bunlarin cevabi seçimlerinizin kalitesini belirliyor olabilir.
Ha bana göre sadece dış görünüşün yetiyor olmasi kişiyi kalitesiz kılar ama sadece bana göre zira prim yapip hayatın anasini aglatanlarin cizgisi genelde sekil ve madde üzerine kurulu. Hatali düşünüyor da olabilirim.
Bu arada gerçekten dış görünüşü önemsemiyor da olabilir kişi. Cok seapmayin

süri niye gülüyorsun sjdjdjdjd bu arada uzun zaman geçmiş ama hala aynı düşünüyorum tuhafım glb…
Öyle biri vardi hayatinda.
Kan kusturmustu sana.
Baligin mazo halleri iste.ddd
Sonra gel bipolar git panik atak.
Oh mis gibi hayat.

görsel çekimden etkileniyorum ancak 30 yaşına geldikten sonra kimseye çok güzel diye katlanamam, naz çekemem, değişken ruh hallerine tolerans gösteremem beni yormayacak, husursuz etmeyecek insanların kolesiyim.
içi iyi olsun demiyorum,kötü bir insan olabilir ama beni yormasin yeter.

Diyen ama faaliyete doken insan azdir.

Veya yoktur, yalan soyluyordur.
Her zaman derim; insan once kendisiyle barisik olmali ki karsisindaki insana "guven" ve "ozguven" aşılasın. "Vay be, anlatsa sabaha kadar dinlerim"(vallahi onlar diyor) demeli. Pozitif olun yahu. Kimse senden, yani kendi benliginden onemli degildir.

Benim her zaman onceligim "ben" olmustur. Ben istersem hayatima girer, istemezsem yolunu alir gider. Guzeldir, cirkindir, yakisiklidir vs vs bunlarin etkeni yok kadar azdir. Sevdigim insanlarin yeri ayridir. Onlarda bunun farkindadirlar. Fark ettiriririm. Sevmedigim insana tum icimdeki kini, ofkeyi kusarim. Onlarada anlatirim muhakkak. Cunku sevmedigim insana yapamayacagim sey yoktur. Veya kotuluk iste.

Ben sevgilimi her gördüğümde Ahmet Kural'ın Sıla'ya baktığı gibi bakıyorum. Çünkü bebeksi bir güzelliği var...

images

Bundan sonra mantigimla hareket edicem. Duygularin cani cehenneme...

Doş görünüşe asla önem vermedim.kadınların sade olanını her zaman beğenmişimdir.sadelik benim esasımdır.kişi candan,içten ve dürüstse benim için güzeldir.

Dünya artık şekilcileşti. Önemsiz diyen yalancıdır bence. Güzellik önemli olmasaydı estetisyenler o kadar kazanmazdı…
Ve artık sanki aynı fabrikadan çıkmışçasına bir güzellik şeyi oluştu. Dolgun meme, dolgun dudak, badem gözler, microblading kaşlar…

Güzellik sizi 5 dakika içinde sarar ve biraz sohbet ettiğinde biraz tanıdığında eğer kötü bir karakter yada kötü huylu ise güzelliği yada yakışıklılığı 5 para etmez. Eğer seni varlığı ile sarıyor ve seni anlıyor ise güzelse dahada güzelleşir gözünde, çirkin ise güzelleşir. Bu hep böyle olmuştur.

Önemli dersem kendimi yakıcam………..
ama önemli

Geri