Dış görünüş ve güzellik önemli değil diyen insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Böyle diyen kişi kesinlikle görselliğe önem veriyordur. Sizi gördük den sonra (beğenmediği zaman) yavaş yavaş uzaklaşmak için bahaneler üretmeye başlar.

Ne çok dillendiriyorsunuz böğ geldi..

Bence siz sekilcisiniz..

Benim adım şekil, önümden çekil :) ahahh çok berbat bir espri.

Belki de sizin gibi değildir. Herkes aynı düşünmek zorun da değil.
İnsanın içini bilemezsiniz. Her zaman söylemişimdir, içi boş dışı hoş olacagına,
İçi hoş , dışı önemli değil olanla ömür geçer.
Dilerim ki öyle bir aşık olursunuz ki , ıyy bununla mı birliktesin diyenlere maruz kalırsınız.
Sonra o diyenler de öyle bir aşık olsun ki onlara da aynı şekil de desinler.
Bu böyle sonsuz bir döngüye girsin. Lağğnet olsun ön yargılar, kahrolsun kalbi karalar.
Çok sinirlendim. Gidiyorum.

İçi kötü olsun ama ruhumu görsel olarak doyursun.

Ehehe bizde böyle bir sapığız.

Dış görünüşte övülecek bir şey mutlaka bulunur ve övmek kolaydır. Önemli olan ne, nasıl düşündüğü, fikri, ve duyguları kontrol etmesi, mantıklı ve akıllı olması. Gündelik hayatımızda sürekli bu konuda birbirimizi övüyoruz zaten. Aa çok güzelsin, güzel görünüyorsun, çok tatlı bir elbisen var. gözlerin, gülüşün, saçların, içi boş kalpse dış görünüşü neyleyim. Duygularımı anlayabilen fikirlerimizde uyuştuğumuz ve paylaşabileceğim tüm ortak noktalar olmadıktan sonra, kainat güzeli olsun benim için anlam ifade etmez.

domatesi bile seçerek alıyorum dışı da içi de önemli

İçi güzel olsun diyenler burada mı?
Erkeğin çirkini makbul derler, ama kadının güzel olması şart gibi bir algı var..

Senin canın sıkılmış...
İç güzellik elbette önemli ama ilk bakışta tanıyamazsın kimseyi bazen yıllar geçse de tanıyamazsın. Fakat şu da var bana güzel gelen başkasına çirkin gelebilir. Arkadaşlarım çok demiştir şu adamdan ne buldun çok çirkin diye de işte bilemiyorsun. Gerçi sonradan ask bitince anladım ki tipi gercekten de iyi değilmiş...

Dış görünüş ilk bakışta önemli bir çekim gücü oluşturabilir fakat tek başına asla yeterli değildir ve şayet yeterli olsaydı, dünya üzerinde aldatılan yakışıklı erkek ya da güzel kadın olmaması gerekirdi.

İnsan, görselliğini ne kadar süre aynı düzeyde muhafaza edebilir ki? Eninde sonunda yaşlanma süreci başlayacak ve estetik yaptırmak sureti ile asla genç halinize dönemeyeceksiniz. Peki birini sadece görüntüsü için tercih eden insan, bu aşamadan sonra ne yapacak? Tabii ki ya terk edecek ya da aldatacaktır.

Dış görünüm hepimiz için etkileyici olabilir fakat tek kriter olmamalıdır yoksa bir süre sonra hayal kırıklığı yaşanır.

Herkes her insana çekici gelmez yani birinin güzel-yakışıklı bulduğunu herkes beğenecek diye bir kural olmadığı gibi, size çirkin gelen bir başkasına çok çekici de gelebilir. Kendi adıma karşı olduğum nokta; insanların standart kalıplara sokulmaya çalışılması ve sürekli belli dayatmalarla nasıl görünmeleri gerektiğine karar verilmesidir.

Toplum genelinde zihinler tutsak olmuş fakat herkes kendini özgür sanıyor ve başkalarının dayattıkları ile yaşarken, kendi başına kararlar aldığı yanılgısına düşüyor.

Son düzenleme:
Erkeğin veli nimeti gözle görünmeyen unsurlardır efenim(varlık,zeka,itibar), kadının veli nimeti ise tamamıyla gözle görülen kısımlardır. Hangi kısımlar olduğunu kendi aranızda tartışın ;d

Bir filmde sey diyordu-hangi film simdi hatirlamiyorum yormayin beni- guzellik para gibidir sahip olmayanlar onemsiz oldugunu soyler. Ama ben katilmiyorum. Belki de katiliyorumdur. Ay uzerine dusunmem lazim ama kafam acimasin. Herkesin guzelligi kendi kocisine.

Geri