Dış görünüş ve güzellik önemli değil diyen insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
gözüme gönlüme hitap ediyorsa
bunun ici disi fark etmez

benim gibi elit bir beyefendinin facebook'ta gezebileceğini düşünmen bile üzücü........ kaç tane çirkin erkek sevdin hayatında stokcum.....
hepsi çirkindi…. tabii bunun farkına ayrıldıktan sonra varıyorum. birlikteyken yaşayan en yakışıklı canlı gibi geliyorlardı… aşklarım benim<34

Dünya artık şekilcileşti. Önemsiz diyen yalancıdır bence. Güzellik önemli olmasaydı estetisyenler o kadar kazanmazdı…
Ve artık sanki aynı fabrikadan çıkmışçasına bir güzellik şeyi oluştu. Dolgun meme, dolgun dudak, badem gözler, microblading kaşlar…
Ne yazmışısın diye bakmaya gelmiştim. - dolgun meme
- dolgun dudak
- badem gözler
- microblading kaş

Bu haftaki araştırma konularım haaha.

Ne yazmışısın diye bakmaya gelmiştim. - dolgun meme
- dolgun dudak
- badem gözler
- microblading kaş

Bu haftaki araştırma konularım haaha.
Şekilci bir toplum olduk Run… Maalesef gerçek bu. Sen bile öylesin belki. Böyle bir dayatma altındayız ve insanlara kızamıyorsun. Haklı olarak en iyiyi, güzeli istiyor…

Şekilci bir toplum olduk Run… Maalesef gerçek bu. Sen bile öylesin belki. Böyle bir dayatma altındayız ve insanlara kızamıyorsun. Haklı olarak en iyiyi, güzeli istiyor…
Kişiye göre değişkenlik gösteriyor bu durum, ama bütüne bakınca haklısın. Herkesin tarzı var aslında, hem fiziksel hem karakter olarak. Ona en uygun olanına erişmek istemek normal.
En büyük sorun, ben seçilmem, seçerim mantığı, herkeste var maalesef.
Neyse biz çekim yasasından devam :) her şeye bir kılıf bula bula yalnız kalıyor insan, ömür bitiyor.

Ben samimi olarak söyleyebilirim, dış görünüşe o kadar önem vermem. Fakirdir, düzgün bir şeyi yoktur. Ama içinde neler gizli, orasını bilemeyiz.

önemli tabikide,
Kahkül yakısmalı mesela
ses tonu güzel olmalı ayrı etten
diş yapısı ve şekli güzel olmalı
ayakkabı secimi
giysi seçimi hep bi etken
saysaybitmez
sadece fizikgüzellik nereye kadar

yakışıklı çocukları beğenmeyip gönlümü habeş maymununa kaptırınca olur gibi .s.s
Hayatin belirli donemlerinde herkesin bug'a girdigi zamanlar olur normal yani
Simdi orada cocuk mu cirkin oldugu icin kader kurbani kiz mi guzel oldugu icin kader kurbani bilemiyoruz jabsbhd
Ote yandan guzel olan birinin ileride yuzune kezzap dokuldugu icin freddy kruger'a donmesinden oturu terkeden erkek vakalari gibi extrem durumlarda olunca dunya nasil bir yer oldu awk2 modunada giriyorsun. Yani bence baslikta bulunan sorunun net bir cevabi yok mansnnbsb

Ayakkabi secimine oje rengine kadar bakarim
Begenmezsem hadi naş

Geri