Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanlış yer. facebook bi yan sekmede.....
hepsi çirkindi…. tabii bunun farkına ayrıldıktan sonra varıyorum. birlikteyken yaşayan en yakışıklı canlı gibi geliyorlardı… aşklarım benim<34benim gibi elit bir beyefendinin facebook'ta gezebileceğini düşünmen bile üzücü........ kaç tane çirkin erkek sevdin hayatında stokcum.....
Ne yazmışısın diye bakmaya gelmiştim. - dolgun memeDünya artık şekilcileşti. Önemsiz diyen yalancıdır bence. Güzellik önemli olmasaydı estetisyenler o kadar kazanmazdı…
Ve artık sanki aynı fabrikadan çıkmışçasına bir güzellik şeyi oluştu. Dolgun meme, dolgun dudak, badem gözler, microblading kaşlar…
Şekilci bir toplum olduk Run… Maalesef gerçek bu. Sen bile öylesin belki. Böyle bir dayatma altındayız ve insanlara kızamıyorsun. Haklı olarak en iyiyi, güzeli istiyor…Ne yazmışısın diye bakmaya gelmiştim. - dolgun meme
- dolgun dudak
- badem gözler
- microblading kaş
Bu haftaki araştırma konularım haaha.
Kişiye göre değişkenlik gösteriyor bu durum, ama bütüne bakınca haklısın. Herkesin tarzı var aslında, hem fiziksel hem karakter olarak. Ona en uygun olanına erişmek istemek normal.Şekilci bir toplum olduk Run… Maalesef gerçek bu. Sen bile öylesin belki. Böyle bir dayatma altındayız ve insanlara kızamıyorsun. Haklı olarak en iyiyi, güzeli istiyor…
Bunu izleyip bir daha dusunun;
Hayatin belirli donemlerinde herkesin bug'a girdigi zamanlar olur normal yaniyakışıklı çocukları beğenmeyip gönlümü habeş maymununa kaptırınca olur gibi .s.s
canilik bu çözüm denge ya bence hayatın her noktasına çok güzel oturan bir kavram benceOte yandan guzel olan birinin ileride yuzune kezzap dokuldugu icin
Herkes icin islerin yolunda gitmesi dilegiyle diyelim o zaman.canilik bu çözüm denge ya bence hayatın her noktasına çok güzel oturan bir kavram bence