Dini Farklı Birisiyle Evlenirmiydiniz..

Konu sahibi son olarak 643 gün önce görüldü
kimseyi düşünceleri yüzünden yargılamam,ama sonradan ne kadar anlayış olursa olsun bi düğüm olur ortada o yüzden hayır

Evlenirim ama sonu nereye varır onuda bilemem,çünkü sorun en geç çocuk olunca ortaya çıkar o gayri müslüm olduğu için kendi inancına göre yetiştirmek isticektir ee sende kendi dini inancına göre derken o evlilik çatırtamaya başlar ve büyük anlaşmazlıklar , bu sebepten bi kere daha düşünmek lazım böyle evlikleri:)
Hala aynı fikirdeyim, ince eleyip sık dokumak lazım..

Buyuk konusmamak lazimda yok evlenmem

Kendi dinimde olan insanlar bitti de başka dindeki insanlara mı kaldım,evlenmem.

ben bilmem Annem bilir :)
ama evlenmem

Büyük konuşmamak gerekiyor.Şu an ki düşüncem evlenmem.Ancak insan sevince gözü hiçbir şeyi görmüyor.

çocuk olursa ne olacak hangi dini seçecek?

Özellikle belirtiyorum arkadaşlar lütfen konu Allah'a dayandırılmasın ...

Belirtme kısmına takıldım ben ..
Hem dini bir soru soruluyor hem de " ALLAH'a dayandırılmasın " isteniyor .. Nereye dayandıracağız , arka bahçenin duvarlarına mı ?!

her ne kadar dinimizin gerektirdiklerini tam anlamıyla yapmıyor olsam da hayır evlenmem dinimizce haram kılınmıştır ancak şahıs müslüman olursa kabulümdür.
Not: sülalemizde fransız damat bulunmakta kimse müdale etmeyip karşı çıkmamış olsa da bana ters benim eksiklerimi tamamlayacak tamamlamama ön ayak olacak bir erkek ile evlenmek isterim ama gel görelim ki bu işler kısmet...

Belirtme kısmına takıldım ben ..
Hem dini bir soru soruluyor hem de " ALLAH'a dayandırılmasın " isteniyor .. Nereye dayandıracağız , arka bahçenin duvarlarına mı ?!

Sen nereye dayandırmak istersen özellikle belirtiyorum arkadaslar demisim arkadasim olmadgna gore ustune alinma

Alınganlık gösteren sen oldun kardeşim ..
Benim sorum gayet mantıklı .. Güzel bir soru sormuş ama insanları sınırlandırmışsın .. Dini bir konuda yorumlama yaparken ALLAH'a dayandırmadan bunu nasıl yapacağız diye soruyorum ama buna bile bozulup " arkadaşım değilsin " diyorsun :)
Sıkıntı yok, arkadaşın olmak gibi bir çaba içinde değilim sadece sorumun cevabını merak ettim ..

çok gereksiz tartışması bile :) .

Alınganlık gösteren sen oldun kardeşim ..
Benim sorum gayet mantıklı .. Güzel bir soru sormuş ama insanları sınırlandırmışsın .. Dini bir konuda yorumlama yaparken ALLAH'a dayandırmadan bunu nasıl yapacağız diye soruyorum ama buna bile bozulup " arkadaşım değilsin " diyorsun :)
Sıkıntı yok, arkadaşın olmak gibi bir çaba içinde değilim sadece sorumun cevabını merak ettim ..

Sunun icin sinirlama yaptim arkadas. Bu tur konularda Allaha karsi cok hadsiz yorumlarda olabiliyor. Inancimizi savunabiliriz ama haddimizce. Heleki evlilik konusunda agza sakz yapmak istemedim sonucta dinimiz islam yada hristyan yada herhangisi ama evlenirim yada evlenmem de gec dinin detaylarina in demiyorum ki ben. Ayrca alinganlik gostermedim soylemek ostedigimi anlayacak kadar ince bi zekaya sahip oldugundan eminim sadece postun hosuma gitmedi ve bunu belli ettim bu tartsma surmezse sevinicem benim kastettigimi anlayan anlams saygi duymus hic taklmams cvbni vermis ckms

Geri