Dini Farklı Birisiyle Evlenirmiydiniz..

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Dinimize göre ehl-i kitaptan biriyle evlenebilir Müslüman bir erkek ama ehl*i kitap dışında hiç kimse ile evlenilmesi caiz değildir ..
Müslüman bir bayanın ise Müslüman bir erkek ile evlenmesi caizdir ..
Bana göre sınırlar bunlardır ..
Kimileri üzerinde durmaz kimi de mantık çelişkilerini aşamaz ve sorar .. Bu kadar alıngan olma bence ..
Selametle ..

Dinimize göre ehl-i kitaptan biriyle evlenebilir Müslüman bir erkek ama ehl*i kitap dışında hiç kimse ile evlenilmesi caiz değildir ..
Müslüman bir bayanın ise Müslüman bir erkek ile evlenmesi caizdir ..
Bana göre sınırlar bunlardır ..
Kimileri üzerinde durmaz kimi de mantık çelişkilerini aşamaz ve sorar .. Bu kadar alıngan olma bence ..
Selametle ..
Bak alinganlik gostermem icin önem vermem gerek bu bir. Bak iste sende demissin sinirlari ben bu sinirlarn asilip konunun boyitlari degismesin istedim benminifade edemiyorum kendimi anlamadmki. Her neyse selametle

soz konusu bile olamaz

Kesinlikle evlenmem, benim çocuklarım İslam diniyle büyüyecek, evde mutlaka ikilem oluşur.

Son öğrendiğim bilgiye göre de ; Müslüman bir kadınla müslüman olmayan bir erkek nikah kıydığında o nikah dinen geçerli sayılmıyormuş.

Ahh ahhh ben gençken tee üniversite okurken :D eski erkek arkadaşım benim için Müslüman olucaktı ama olmadı anında bıraktım gebersin it.

Dini farklı biriyle arkadaş olurum,dostta olurum hatta belki sevgili bile olurdum tabiiki insaniyetine,kişiliğine göre.Ama eş olmam Ben çocuklarımı yetiştirirken ikileme düşmelerini istemem. İslamiyet yolunu çocuklarıma açarım, idrak etsinler.

Dinen erkekler için müsade olsada ama ben yinede evlenmem. Dinden çok kültürel farklılıklardan dolayı evlenmem.

Evlenince Müslüman olması şartıyla neden olmasın.

ASla evlenmem .. Tabi Müslüman olma şartıyla evlenirim !

Geri