Dini Farklı Birisiyle Evlenirmiydiniz..

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü

malesef bunun neden olmayacağını açıklayamıcam burda hehe bu kadını ikinci plana atılma durumu olarak algılamayın ama açıklamak burda zor:D

ve ayrıca Erkek dediğim gibi hoca sembolüdür herzaman

ben ne demek istedigini anliyorum :)
neden bi peygaberlerden biri bayan degil? bu soruyu sorarsak herkes ne demek istedigimizi anlar :)

ben ne demek istedigini anliyorum :)
neden bi peygaberlerden biri bayan degil? bu soruyu sorarsak herkes ne demek istedigimizi anlar :)

anladığına eminim:)

Erkek yaratıldı Kadın bel kemiğinden yaratıldı erkeğin ve erkeğe yoldaş arkadaş olsun diye ve erkekte kadından sorumlu oldu koruyup gözetemsi için

dieğr konuları biliyosundur zaten:)

Evlenirim :D Ama çocuk olduğunda, eşime kredi kartını veririm o alışverişe saldırırken. Müslüman yaparım olur biter :zuha:

Eşimide müslüman yaparım ağzından girer burnundan çıkar :D

o değilde ben evlenmem ki zaten :zuha::zuha: Sabrinin Madrid e Attığı golü arıyordum Nereden girdim bu konuya gidiyorum. :zuha:

herkesin kişisel görüşüne saygım var ben inançlı bir insanım ve bir Müslüman olarak dinimin emirlerini uygulamakla mükellefim o yüzden de başkalarının yanlış algılamaları yanlış yorumlamaları veya yanlış düşünmeleri beni ilgilendirmiyor ben doğrusunu söylerim anlatırım öğretirim bu bana emrolduğu için bunu yaparım başkalarının yanlışlarını doğrultmak için değil

şimdi konuya gelelim "ben evlenmem" dinin şer-i hükümlerine göre kesinlikle bir engel teşkil etmese de aynı şekilde önerilen bir durum da olmadığı için ben tercih etmem

editör notu: tartışmalarda konuyu tartışınız birbirinizi değil

Mantığım böyle bir şeyi şuanda dışlıyor. Ama asla büyük konuşmamak gerekir. Allah'ın işine bizim aklımız ermez. Ne ile test edileceğimizi bilemeyiz.

Evlenmek ıcın dıle dıne ırkamı bakmak lazım.yoksa aynı duyguları paylasıp anlasabılmeyemı.
Ben evlenırım arkadas ısterse bır dını bıle olmasın.kım bılır belkıde bız dgru yolu gosterıcez :)

Dinimiz Bir kadının Müslüman olmayan biriyle evlenmesini doğru bulmazken gidip evlenmek benim ne haddi me?

Müslüman olmayan biriyle arkadaş olarak konuşurum onu doğru yola götürebilmek için çabalarım ama evlenmem.

Elbette. Semavi bir dine gönül vermesi yada agnostik yada inançsız olması farketmiyor. Sevmem yeterli.

Kesinlikle evlenmem.

Çocukları yetiştirirken mutlaka sorunlar ortaya çıkar. İkilem olur.

Aşık olduktan sonra "din,ırk" farketmez benim için.

Geri