Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[YOUTUBE]C8pvlVbVvA[/YOUTUBE]
Bunlar kim ? Demokrasi savunucularımı ?
Dün yolda gidiyoruz. Hepimiz sokaktayız. Çoğunluk "Tayyip" diye bağırıyor. Bu ne biçim demokrasi savunması![]()
Baş komutan olduğu içinO bulunduğun yerede bağlı bazı yerlerde de Atatürkün askerleriyiz dendi.
Baş komutan olduğu içinO bulunduğun yerede bağlı bazı yerlerde de Atatürkün askerleriyiz dendi.
baş komutan ?
Gecmısıdnekı Kazandıgı savasları sayarmısın dostum ?
Katıldıgı savaslar ?
kaynak: anayasa
Uzay benim hobim diyen biri tutup kara delikleri hız sınırı sanan birinden acıklı sözler tekrar söylüyorum bilmiyorsan bilmiyorum demen yeterlidir.
Sen ve bu konuya yazan, okuyan insanların % 95'i Reichstag yangını bilmez.
Yangının sonuclarından da haberi yoktur. Bu yangınla beraber Adolf Hitler Almanya üzerinde tartışmasız bir egemenlik kurdu. Darbe yapıldı deniyor daha zarar bilançosu kim öldü kimler yakalandı bile tam tespit edilmeden tutuklamalar başladı. Yargı tasfiye edilirken daha çatışmalar sürüyordu.
Kimse gelip ülke diktatörlük ile yönetilecek demez.
Bir gün diktatörlükle uyanacaksınız.
Ben haksız çıkmaya razıyım ama haklıysam ve söylediklerim çıkarsa demokrasi rafa kalkıyor.
Bu 3 ya da 4 kez görüşlerimi alıntılaman, sürekli beni tartışmalara çekmeye çalışıyorsun, ama inan muhatap olmak senle. .
Mevlanın güzel bir sözü var.
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?” ;)
Ben onu da daha fazlasına da biliyorum da, sen beni boşver
Görüşlerini senle muhatap olmak istemeyen insanların görüşlerini alıntılamadan belirt..
Kimse senle tartışmak zorunda değil..
Ne bileyim engellediğim muhatap olmak istemediğim birinin sürekli benim görüşlerimi alıntılaması komiğime gidiyor . . Yüz diye bir şey vardır, benim bildiğim istenmediği halde ısrarcılık ayıptır. Bence fazla ısrar etmeBildirim gelip rahatsız etmese aslında, alıntılamanda sorun değil ama bildirim rahatsız ediyor.
Fikirlerini kendine sakla arkadaşım ;)
Bir de görüşlerini bildirirken karşısındakini bilgisizlikle suçlama tek zeki sen değilsin. .
Diktatörlere ve diktatörlüklere her türlü karşı, demokrat liberal ve hümanist biri olarak hiçbir partiye bağım olmayarak, sadece doğrudan taraf olarak bağımsız bir muhalifliğim var zaten bireysel olarak.
Bu bireysel tavrımda benim özgürlüğümdür. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. .
Herkes bir olmak zorunda da değil. Darbeleri önlemenin yolu farklılıkları zenginleştirmek, hoşgörüyü arttırmaktır. .
Sanırım bu cevap sana yeterSürekli alıntıyorsun insanları tartışmaya çekmeye çalışıyorsun, farklı fikirlere tahammülsüz olduğun için farklı seslere katlanamıyorsun tamam anladıkta, kimse senle zorla tartışmak zorunda değildir. Herkes farklı düşünebilir, kalkan demokrasi değildir, demokrasi ve cumhuriyet laiklik gibi değerleri zamanında istismar etmiş bir despotizmdir. Bu ülkede hiçbir zaman demokrasi olmadı ki, demokrasi kalksın. .
Eğer gerçekten demokrasi olsaydı halk bu kadar mutsuz olur muydu? Olmazdı..
İyi akşamlarTartışmaya gerek yok, herkes istediği gibi düşünür fikir özgürlüğü diye bir şey var her ne kadar sen bunu kabul edemesen de. . ;)
Ben kendimce bir görüş attım. Sonra çıktım -ki görüşümünde arkasındayım.-
Fazla politize olmuş insanları sevmiyorum şahsen. .
Hayatı siyasetten ibaret görüyorlar üzücü. .
Oysa siyaset sadece bir bölümdür geri kalan alanlar kültür sanat bilim din estetik felsefedir.
Hayata tek gözle bakan insanlarla muhatap olmamak da bu hayattaki temel prensiplerimden birisidir. Zamanım değerli, ve size haryacak zamanım da yok
Hoş tartışsam da yazdıklarımı zaten anlayamayacağın için bu tartışmaları gereksiz buluyorum.
Üzgünüm tartışmayacağım sizinle. ;)
Fikirlerini savunma özgürlüğüne saygı duyuyorum, ancak bunu insanları rahatsız etmeden, terbiyesizlik yapmadan, başkalarının özgürlüklerine saygı duyarak savunmalısın bence.
İyi akşamlar
gözükmüyor veracım.
Darbe girişimi gece oldu bu gündüz çekilmiş ve ne çatışmasından bahsediyor @VERA?
Yine kuru sözlerle dolu bir mesaj yine ben biliyorum sözleri ancak bilgi kırıntısı daha bulunmayan bir post daha yazmışsın.
Örmrün de ilk kez benden duyduğun bir olayı biliyorum demen bile komik oldu.
Bilmiyorum bu hayatta ki en basit kelimedir. Sade yalın anca bir o kadar dürüsttür.
Benim hiç bir mesajımda hakaret bulamazsın ancak seninkilere bakıyorum.
Sürekli olarak üstü kapalı laf sokma çabalarındasın yapma seviyeni aşağı çekiyorsun
Örmrün de ilk kez benden duyduğun bir olayı biliyorum demen bile komik oldu.