Darbedeki yaşananlar oyun mu?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Daha önceki konudada üyeler sana defalarca egonun tatmin etme demişti ama hep ben bilirim, benim dediğim oluyor tavrı yapıyorsun bu hiç hoş değil.

Belli ki aşırı solcusun ve bence olaylara tarafsızda bakamıyorsun. Faydalandığın kaynaklar ne bilmiyorum ama birsürü ülke ve tüm T.C. siyasi partileri birleşmiş sen hala iktidarın oyunu mu diyorsun?

Sende koyu Akp'lisin sende o yüzden bakamıyorsun.

Resmen ağlama duvarına çevirmişsiniz burayı Ebu Said. Dilerim tanrınız dualarınıza kulak verir ve içiniz ferahlar.
Bu olayın senaryo olmadığını ve darbe girişimi olduğunu söylemek son derece somuttur. Silahlı çatışma ve darbe girişimi bir sonuçtur. Bu sonucun nedenleri silahlı kuvvetler içindeki siyasi görüş ayrılıkları ve bu görüş ayrılıklarının yarattığı gerilimdir. Ancak ifade etmek gerekir ki, bunun bir senaryo olduğunu düşünenleri de anlamak gerekir. Zira halkın en azından %50 sine ''sahtekarlık'' imajını yerleştiren AKP'nin kendisidir. Daha önce yapmış olduğu kumpaslarla, düzmece e-muhtıralarla, balyoz, ergenekon, devrimci karargah gibi operasyonlarla ve beraberinde ''kandırıldık'' gibi gerekçelerle halkı aptal yerine koymalarla defalarca düzmece iş yapan bir yapı hakkında bu şekilde düşünülmesini yadırgamamak gerekir. Velhasıl kelam, böyle bir girişimin olması AKP'yi doğru yada tutarlı kılmaz, geçmişinden soyutlamaz.
Bu olay AKP'nin gidişi için askerden medet umanlara ders olmuştur. AKP'yi ve temsil ettiği zihniyeti ancak örgütlü bir halk yerinden edebilir.

Daha nasıl anlatilabilir ki.

F16 lar havalandı İstanbulda sana sesi gelmedi mi bomba attılar neresi saçma bunun? Abaris

Daha önceki konudada üyeler sana defalarca egonun tatmin etme demişti ama hep ben bilirim, benim dediğim oluyor tavrı yapıyorsun bu hiç hoş değil.

Belli ki aşırı solcusun ve bence olaylara tarafsızda bakamıyorsun. Faydalandığın kaynaklar ne bilmiyorum ama birsürü ülke ve tüm T.C. siyasi partileri birleşmiş sen hala iktidarın oyunu mu diyorsun?

Ne sağcıyım ne de solcuyum bu tür fransız esinlemelerini bana yapmamanı tavsiye ederim.
Ego değil bu öngörüye ve siyasi bilgiye güvenmedir ama istersen ego diyebilirsin benim için sorun olmaz.

Bu iktidar hiç bir terör eylemini araştırmaz. Neden olduğunu söyleyeyim, direk olarak kendisiyle bağlantısı olduğu için araştırmaz.
Sen sokakta askeri beklediğini sanırken yüksek yargıya darbe yapıldı yüzlerce hakim savcı açığa alındı. Bizim aramızda ki fark azizim bilgiyle yada zekayla alakalı değil sadece gözle alakalıdır.
Bürokrasi elinde olan akp dünkü girişimi TSK ve yargıya tasviye için kullandı.
Sen sokağa inip darbe engellediğini sanırken bilmeden darbe için çalıştın.
İşin komiği ise farkında olmaman

Arkadaşım senin nasıl ki darbe olduğunu düşünmek gibi bir durumun var ise bir başkasının da bunun aksini düşünme durumu olabilir neden aksini düşündüğünde Hain olsun ki bu ülke de yaşayan insan hakları ve özgürlüklerine tehdit unsuru olan şeylere baş kaldirinca ve kaosa suruklendiginde,terör saldırısı olduğunda mutlu mu oluyor sanıyorsunuz? Ne sanıyorsunuz bi anlatin birlik beraberlik evet güzel de ben senin gibi düşünmek zorunda miyim?
Eline silah alıp dağa çıkanlar ordan inince bile hain demediniz be.

Yetti ama her muhalefet tepki ye hain demeniz .
Kim kimle savaşıyor? o uniformalilarin hepsi bizim insanımız.

Ne sağcıyım ne de solcuyum bu tür fransız esinlemelerini bana yapmamanı tavsiye ederim.
Ego değil bu öngörüye ve siyasi bilgiye güvenmedir ama istersen ego diyebilirsin benim için sorun olmaz.

Bu iktidar hiç bir terör eylemini araştırmaz. Neden olduğunu söyleyeyim, direk olarak kendisiyle bağlantısı olduğu için araştırmaz.
Sen sokakta askeri beklediğini sanırken yüksek yargıya darbe yapıldı yüzlerce hakim savcı açığa alındı. Bizim aramızda ki fark azizim bilgiyle yada zekayla alakalı değil sadece gözle alakalıdır.
Bürokrasi elinde olan akp dünkü girişimi TSK ve yargıya tasviye için kullandı.
Sen sokağa inip darbe engellediğini sanırken bilmeden darbe için çalıştın.
İşin komiği ise farkında olmaman

Yargıya el koymak için yada hakim ve savcıları değiştirmek için yüzlerce insan öldü,binden fazla kişi yaralandı ve sakat kaldı. tankları saldı. heryeri askerler esir aldı. Asker ve özel yetkili general, albayları tuttu. Adamlar hayatını kararttı. tüm basın bunu yedi. Dünyanın en büyük ülkeleride yedi. Yardım kuruluşları seferber oldu. Bu mu inanmak istediğin? Pes.

Yargıya el koymak için yada hakim ve savcıları değiştirmek için yüzlerce insan öldü,binden fazla kişi yaralandı ve sakat kaldı. tankları saldı. heryeri askerler esir aldı. Asker ve özel yetkili general, albayları tuttu. Adamlar hayatını kararttı. tüm basın bunu yedi. Dünyanın en büyük ülkeleride yedi. Yardım kuruluşları seferber oldu. Bu mu inanmak istediğin? Pes.

İşte bir farkımız da bu sen şehit haberi alıp üste 300-500 terörist öldürüldü diye okumaya alışmışsın. İnsanlar sakat kaldı insanlar yaralandı diyerek dramatize etme bildiride açıkça sokağa çıkmayın diye söylendi. Sokağa çıkıldı askerlere saldırıldı darp edildi öldürüldü.

Dün akşam olmasaydı AKP yargı ve orduyu tasfiye edemezdi.
Onca patlamayı umursamayan araştırmayan AKP için dün akşam ölenler bir şey ifade etmiyor.

İşte bir farkımız da bu sen şehit haberi alıp üste 300-500 terörist öldürüldü diye okumaya alışmışsın. İnsanlar sakat kaldı insanlar yaralandı diyerek dramatize etme bildiride açıkça sokağa çıkmayın diye söylendi. Sokağa çıkıldı askerlere saldırıldı darp edildi öldürüldü.

Dün akşam olmasaydı AKP yargı ve orduyu tasfiye edemezdi.
Onca patlamayı umursamayan araştırmayan AKP için dün akşam ölenler bir şey ifade etmiyor.

Toplu halde temizlik nsl yapacaktı,yapamıyacaktı, işlerine yaradı.

Nasıl güzel örnekler veriyorsun ama demek istediğim bunun adına neden ısrarla darbe girişimi değil oyundu diyorsun kalkıp birde ölenlerin AKP için bir şey ifade etmediğini söyleyebiliyorsun aklım almıyor Darbe girişiminin bilançosu: 161 şehit, 1440 yaralı var

Geri