W
Elmas Üye
bence tam da bir seycisin, hem de kotu bir seyci... Bodozlama gidiyorsunNon ideolojik
Hayata bir şeyci olarak bakmıyorum..![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bence tam da bir seycisin, hem de kotu bir seyci... Bodozlama gidiyorsunNon ideolojik
Hayata bir şeyci olarak bakmıyorum..![]()
İzmirliyim..Coolumsu nerelisin merak ettim ?
Tamam bende itiraf edeyim şivelerini hiç sevmiyorum :linçyiyecekemojisi:Irkçılıkla alakası yok gerçekler..
Bir online oyunda fark ettim ilk bunu sonra forumlar falan derken..
Trabzonlular ile ben zıt kutuplarız..
Benim su an hic umudum kalmadi....İzmirliyim..
Halen Türkiye adına umut varsa bu bizim sayemizde.. ;)
Alman gocmeni degilim, ama olsa idim ayip mi gunah mi ? Malsin iste, daha acik nasil anlatim? Olmus gitmis adamlarin kitaplarindaki yazilari kopyala yapistir yapip altina adini yazan adamsin.Alman göçmeni miyim? Senin gibi
Alakası yok..![]()
Asil Yürek
yapar mısınız rica etsem..![]()
Seni çok iyi anlıyorum ve haklısın da anlıyorum ki bunu da insanlara geçirmek istiyorsun. Binevi algı açmak gibi güzel bir misyon ama şurda hata yapıyorsun insanlar şu dönemde fazla hissiz ve duygusuz eğer onlara bişey anlatmak istersen farklı bir sağ duyu ile ilerlemen lazım. Hedef göstermeden ve gayet mütevazi bir tavırla ciddiye alınabilirsin. Seni anlıyorum ben ama parlaman için inanman lazım ortaya koyduğun şey her ne ise.Aynen öyle susmak çözüm değildir, her zaman yasal sınırlar içinde doğruları söylemelisiniz.
Ben seninle alakalı ne yazmışım slkjBana yazdıysan bir daha hiçbir forumda benle alakalı tek kelime yazma ben seni daha farklı düşünürdüm..
Sevip sevmemek önemli değil adalet herkese işlemeliO zaten beni sevmez boş yere etiketleme hakkımı savunmaz.
Merak etme biz coolumsu ile atıştık zaten. Hiç te uzatmadı güldü geçti. Benimle uğraşanlar şuan sessiz ve sorun yok çünkü gerçek bir tanedir anlıyor musun? Kendiniz ce yazıp çizip birde zeki edepli ve uslu kız ayakları çekiyorsunuz senin gibi sinsi olup iş çevireceğime konuşur yüzüne söylerim anladın mı sinsirella?"Bana ağır abi dedi" demek dalga gecmek mi oluyor?
Sen bana yazdığını coolumsuya yazsaydın destan yazardı sana..
Üstünde durmadım diye şımarma.
Bu arada,
herkes seninle uğraşıyorsa.. sorunu kendinde ara..
Ben seninle ne uğraşıcam geveze.
Usluyum valla.. Cok edepliyimdir hemde...Merak etme biz coolumsu ile atıştık zaten. Hiç te uzatmadı güldü geçti. Benimle uğraşanlar şuan sessiz ve sorun yok çünkü gerçek bir tanedir anlıyor musun? Kendiniz ce yazıp çizip birde zeki edepli ve uslu kız ayakları çekiyorsunuz senin gibi sinsi olup iş çevireceğime konuşur yüzüne söylerim anladın mı sinsirella?
1 ay evvel senin tezlerin iliğine kadar curutuldugunden ziklenmiosun haci.Neyse boşver ya sen de uzatma büyütmeye gerek yok hiç önemli değil benim için
Bunlar böyledir hep her zamanki halleri bu defa takılacak kişi bulamamışlar bana sarmışlar W, Anna, lari, süreyya, pain falan filan bunların aynı tiptir bir tanesinin böyle canı yak hepsi birleşip saldırırlar çünkü sıranın kendinin geleceğini bilir..
Trollüğü o kadar içselleştirmişler ki bunlar normal bir şey konuşmak da imkansızdır.. O yüzden çok beklentin olmasın..
Annaya da çok yüklenmemek lazım bu trollük buzdağının görünen yüzü..
Hani altında Larisi vardır, daha altında w si en altta trollükte süreyyası falan filan oradan öbürü çıkar laf sokma amacıyla onların altında erkekler grubu gelir yabanisi gabiahı falan oradan climaxı zıplar falan bunlar trollükte her şeyi alaya almada zirve yapmış insanlar olduğu için bu forumda takılacaksan üyelerden yana çok beklentin olmasın..
Kompartman kompartman bunlar o yüzden çok şeye gerek yok hakkımda ne yazarlarsa yazsınlar o onların seviyesi.. Beni bağlamaz.
Bunları engellemek de bitremezsin yani birisini engelersin öbürü zıplar öbürünü engellersin öbürü oradan atılır