Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1338 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irkçılıkla alakası yok gerçekler.. :)
Bir online oyunda fark ettim ilk bunu sonra forumlar falan derken..
Trabzonlular ile ben zıt kutuplarız..
Tamam bende itiraf edeyim şivelerini hiç sevmiyorum :linçyiyecekemojisi:

coolumsu'nun hesabını kim ele geçirdi? önceden de saçmalıyordu ama bu kadar değil.

Asil Yürek
yapar mısınız rica etsem.. :)

ayrıca kimse bana coolumsu'nun bu nicki istediğine inandıramaz. çıkın hesaptan.

Gün glecek coolumsu demişti bizi uyarmıştı diyeceksiniz..

Allah razı olsun kardeşim uyardığın için biz de ona göre yaşayalım

Aynen öyle susmak çözüm değildir, her zaman yasal sınırlar içinde doğruları söylemelisiniz.
Seni çok iyi anlıyorum ve haklısın da anlıyorum ki bunu da insanlara geçirmek istiyorsun. Binevi algı açmak gibi güzel bir misyon ama şurda hata yapıyorsun insanlar şu dönemde fazla hissiz ve duygusuz eğer onlara bişey anlatmak istersen farklı bir sağ duyu ile ilerlemen lazım. Hedef göstermeden ve gayet mütevazi bir tavırla ciddiye alınabilirsin. Seni anlıyorum ben ama parlaman için inanman lazım ortaya koyduğun şey her ne ise.

Bu arada tekrar hoş geldin

Son düzenleme:
"uyandim birden cool'umsuyla gece 3u bulmamis

Bir tavsiyesi durdu gozumdeeee bu din bana uymamiiiissss"

Nakarat2x
Kafirler islamaa karsi deerlerrr sen de uzuldunmu
Hocalar bile kandirie gideer
Coolumsu hep hayatimda olmaliii

Yanlizlik allahaaa mahsus, cikmaz iman bir an disari elimde 19 mucizesi kitabi cool simdi burda olmaliiii"

Bana yazdıysan bir daha hiçbir forumda benle alakalı tek kelime yazma ben seni daha farklı düşünürdüm..
Ben seninle alakalı ne yazmışım slkj
Bir forum daha var ayda yılda bir girdiğim.. oraya gecen bir baktım.. sen kendi kendine "beni cok sever" tam da hatırlamıyorum ama bu tarzlarda bir şeyler yazmışsın...

BENİ FARKLI DÜŞÜNMEYİN....

"Bana ağır abi dedi" demek dalga gecmek mi oluyor?
Sen bana yazdığını coolumsuya yazsaydın destan yazardı sana..
Üstünde durmadım diye şımarma.

Bu arada,
herkes seninle uğraşıyorsa.. sorunu kendinde ara..
Ben seninle ne uğraşıcam geveze.
Merak etme biz coolumsu ile atıştık zaten. Hiç te uzatmadı güldü geçti. Benimle uğraşanlar şuan sessiz ve sorun yok çünkü gerçek bir tanedir anlıyor musun? Kendiniz ce yazıp çizip birde zeki edepli ve uslu kız ayakları çekiyorsunuz senin gibi sinsi olup iş çevireceğime konuşur yüzüne söylerim anladın mı sinsirella?

Merak etme biz coolumsu ile atıştık zaten. Hiç te uzatmadı güldü geçti. Benimle uğraşanlar şuan sessiz ve sorun yok çünkü gerçek bir tanedir anlıyor musun? Kendiniz ce yazıp çizip birde zeki edepli ve uslu kız ayakları çekiyorsunuz senin gibi sinsi olup iş çevireceğime konuşur yüzüne söylerim anladın mı sinsirella?
Usluyum valla.. Cok edepliyimdir hemde...
Ne sinsiyim ne iş cevirici.. ne de senin gibi boş gevezeci.
Ay ssen kimsin.

Neyse boşver ya sen de uzatma büyütmeye gerek yok hiç önemli değil benim için
Bunlar böyledir hep her zamanki halleri bu defa takılacak kişi bulamamışlar bana sarmışlar W, Anna, lari, süreyya, pain falan filan bunların aynı tiptir bir tanesinin böyle canı yak hepsi birleşip saldırırlar çünkü sıranın kendinin geleceğini bilir..

Trollüğü o kadar içselleştirmişler ki bunlar normal bir şey konuşmak da imkansızdır.. O yüzden çok beklentin olmasın..

Annaya da çok yüklenmemek lazım bu trollük buzdağının görünen yüzü..
Hani altında Larisi vardır, daha altında w si en altta trollükte süreyyası falan filan oradan öbürü çıkar laf sokma amacıyla onların altında erkekler grubu gelir yabanisi gabiahı falan oradan climaxı zıplar falan bunlar trollükte her şeyi alaya almada zirve yapmış insanlar olduğu için bu forumda takılacaksan üyelerden yana çok beklentin olmasın..

Kompartman kompartman bunlar o yüzden çok şeye gerek yok hakkımda ne yazarlarsa yazsınlar o onların seviyesi.. Beni bağlamaz.

Bunları engellemek de bitremezsin yani birisini engelersin öbürü zıplar öbürünü engellersin öbürü oradan atılır
1 ay evvel senin tezlerin iliğine kadar curutuldugunden ziklenmiosun haci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri