Oggy
Platin Üye
coolumsuya bak..... pomak abiden nasihatlar almış...... coolumsu ne şanslısın sen ya.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bukadar dogru bi yazı yoktur herhalde forum tarihinde hll sana hahahahNeyse boşver ya sen de uzatma büyütmeye gerek yok hiç önemli değil benim için
Bunlar böyledir hep her zamanki halleri bu defa takılacak kişi bulamamışlar bana sarmışlar W, Anna, lari, süreyya, pain falan filan bunların aynı tiptir bir tanesinin böyle canı yak hepsi birleşip saldırırlar çünkü sıranın kendinin geleceğini bilir..
Trollüğü o kadar içselleştirmişler ki bunlar normal bir şey konuşmak da imkansızdır.. O yüzden çok beklentin olmasın..
Annaya da çok yüklenmemek lazım bu trollük buzdağının görünen yüzü..
Hani altında Larisi vardır, daha altında w si en altta trollükte süreyyası falan filan oradan öbürü çıkar laf sokma amacıyla onların altında erkekler grubu gelir yabanisi gabiahı falan oradan climaxı zıplar falan bunlar trollükte her şeyi alaya almada zirve yapmış insanlar olduğu için bu forumda takılacaksan üyelerden yana çok beklentin olmasın..
Kompartman kompartman bunlar o yüzden çok şeye gerek yok hakkımda ne yazarlarsa yazsınlar o onların seviyesi.. Beni bağlamaz.
Bunları engellemek de bitremezsin yani birisini engelersin öbürü zıplar öbürünü engellersin öbürü oradan atılır
34 oldum. Yaşlandı ben :dKaç yaşındasın ki?
" "Devlet terörü de bir suçtur..