Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1338 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coolumsuya bak..... pomak abiden nasihatlar almış...... coolumsu ne şanslısın sen ya.....

o coolumsu ben kraliçe
alaylar, saçmalar bunlar hep çile
ahlak yok, terbiye kayıp
senden olur anca troliçe

Neyse boşver ya sen de uzatma büyütmeye gerek yok hiç önemli değil benim için
Bunlar böyledir hep her zamanki halleri bu defa takılacak kişi bulamamışlar bana sarmışlar W, Anna, lari, süreyya, pain falan filan bunların aynı tiptir bir tanesinin böyle canı yak hepsi birleşip saldırırlar çünkü sıranın kendinin geleceğini bilir..

Trollüğü o kadar içselleştirmişler ki bunlar normal bir şey konuşmak da imkansızdır.. O yüzden çok beklentin olmasın..

Annaya da çok yüklenmemek lazım bu trollük buzdağının görünen yüzü..
Hani altında Larisi vardır, daha altında w si en altta trollükte süreyyası falan filan oradan öbürü çıkar laf sokma amacıyla onların altında erkekler grubu gelir yabanisi gabiahı falan oradan climaxı zıplar falan bunlar trollükte her şeyi alaya almada zirve yapmış insanlar olduğu için bu forumda takılacaksan üyelerden yana çok beklentin olmasın..

Kompartman kompartman bunlar o yüzden çok şeye gerek yok hakkımda ne yazarlarsa yazsınlar o onların seviyesi.. Beni bağlamaz.

Bunları engellemek de bitremezsin yani birisini engelersin öbürü zıplar öbürünü engellersin öbürü oradan atılır
bukadar dogru bi yazı yoktur herhalde forum tarihinde hll sana hahahah

Son düzenleme:
coolumsu anketleri cevaplamak için

sevilmek, önemsenmek istiyor.
akışın anasını bellediği zaman kızıyordum ama sonra dedim ki ne tatlı çocuk.
çok terbiyeli, çok kibar, çok narin, tüm gökyüzü, denizler ve derin okyanuslar kadar da yakışıklı.
oğlan çocuklarından pek haz etmem ama senin gibi oğlum olsa iftihar ederdim.

Ay yakışıklıymış duydun mu Sebastian cıımmm

ilginc, komik, degisik birisi. insanlarin ona yaklasimi, tutumu ve kendisi, ya harbiden farkli. kim gormus boyle birisini omru alemde? :d girdigi ortami hareketlendirdigi kesin :d tabi cokca ''uhg.. neden? yine mi?'' gibi tepkiler yaratsa da.. HE'S A LEGEND. n'aparsa yapsin ne yazarsa yazsin kizamiyorum. hani cocuklara da kizamazsin ya? oyle bise. bu forumda en cok hosuma giden sey hakikaten hepimizin ayri kafa, ayri dunyadan olmamiz :d gulduruyo, eglendiriyo. tabi uzaktan okuyanlar ''bunlar normal degil'' diyordur, haklilar da ama konumuz o degil :p

Enteresan bir kişilik.

Kafa dağıtmaya geliyor insanlar buraya ve bazen Coolumsu gerçekten darlıyor.
birkaç sefer “öhh yeter artık” diyip yoksaymışlığım var kendisini.

Gitmiş adam keşke uzaylı gibi davranmasaydınız. Siz her toplumda kabul gördünüz mü ? Ki başkalarını öteleme hakkını kendiniz de buluyorsunuz.

Guruplasarak cocugu soguttular forumdan.
ayrica gözlemleme yetenegi baya bi iyi kimin ne mal oldugunu şıp diye söylemişti bi konuda
helal olsun demistim vallahi

Her ne kadar beğenmesek te gerçekten dalga geçilmesine ve ötekileştirilmesine ben de karşıyım her ne olursa olsun herkesin bir onuru var, bu tür davranışı kimse hak etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri